Kişilik & Karakter Sinirli olduğunda ağızdan çıkan sözlerin gerçek olduğuna inanır mısınız? _Güneş____00 Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İnanırım. İnanmam. Çünkü sakinleşince farklı düşünmeye başlıyorum. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Demek istediğim kırıcı sözler Sinirli olduğunda ağızdan çıkan sözlerin gerçek olduğuna inanır mısınız? Cevapla En İyi Sözler Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet inanırım bu yüzden de sinirliyken konuşmam. 0 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sinirli oldugum dönem pek konusmam acikcasi.. genelikle dogrulari derim.. sinirli halimde yine ayni dogrulari derim. 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. boş konuşmamsinirlendiğimde de doğruyu konuşurum 0 0 Yorumla
Chaerrie Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Bazen sinirlenip doğruları kişinin yüzüne söyleyebiliyorum. Ama bazen ise sakinleştikten sonra farklı düşünüyorum. 0 0 Yorumla
LoveBuzz_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 731 cevap paylaştı. bazıları gerçektir bazıları değildir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet inanırım bu yüzden de sinirliyken konuşmam.
Sinirli oldugum dönem pek konusmam acikcasi.. genelikle dogrulari derim.. sinirli halimde yine ayni dogrulari derim.
boş konuşmam
sinirlendiğimde de doğruyu konuşurum
Bazen sinirlenip doğruları kişinin yüzüne söyleyebiliyorum. Ama bazen ise sakinleştikten sonra farklı düşünüyorum.
bazıları gerçektir bazıları değildir