Ben buna çok inanıyorum. Bi insanın asla normal halini ciddiye almam. Onu o şekilde tanımaya çalışmam. Sinirli anını beklerim. Hatta bazen bilerek ben sinir ederim. Çünkü her şeyin sahtesi olur; öfkenin, nefretin sahtesi olmaz..
bence içindekilerdir sinirlendiğimde bişey söylüyorsam o içimden geçenlerdir mutlaka onu düşünmüşümdür sinirle öfkeyle çıktı ağzımdan diye bir şey yok ve böyle olunca karşımdaki kişininde sinirle söylediği her bir kelimeyi dikkate alırım muhakkak ki onlar onun gerçek düşünceleridir ve bana söyleyememiştir bi şekilde sinirle dökülüvermiştir ağzından o açıdan kavga anında en sevdiğim kişi dahi olsa kurduğu her bir cümleyi dikkate alırım unutmam bilirim ki hakkımda aslında öyle düşünüyordur
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Bana kalırsa öyledir. Çünkü insan kırmamak için bazı şeyleri söylemek istemez içinde tutar. Ama bir öfke anında tutamaz artık içinde. Döküverir içindikeleri.
Ben pek öyle olduğunu düşünmüyorum. Dilin kemiği yoktur. İnsan o anda ağzına geleni söyleyebiliyor maalesef. Sırf karşısındakinin canını yakabilmek için.
Sinirlendirecek şeyler söyleniyorsa sinirliyken söylenen sözlerde gerçektir. Sırf sinir etmek için söyleyenler var çünkü, bunlar için sinirliyken söylenen sözler gerçektir.