Kişilik & Karakter Geceyi mi daha çok seviyorsunuz, gündüzü mü? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Gece🌌 Gündüz 🌄 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Geceyi mi daha çok seviyorsunuz, gündüzü mü? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Geceyi severim. 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl ikisi arasındaki zamanıgüneş batarken gün doğarken :) 1 3 Yorumla Soran +1 yıl ben hep kaçırıyorum onları. Affedilmeyen +1 yıl zaman zaman yakalıyorum ben Soran +1 yıl Ne güzel 🙂
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Geceyi severim. Sessiz ve sakin kendini dinler insan. 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Oo kimler gelmiş 😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Geldim gördüm yatıyorum 😇 Yorumla Soran +1 yıl Yastığın bol olsun 😂 Yorumla MrConfused +1 yıl Teşekkür ederim 🙏 🙏 Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Gece iyidir. Gölgeler bile terk eder insanı karanlıkta sessizlikte. 1 0 Yorumla
LALOGLAN Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 61% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Yazlari gündüz.. Kislari gece.. daha uzun olduklari icin.. 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Yazları gece, kışları gündüz.Daha sıcak olduğu için😀 Yorumla LALOGLAN +1 yıl Yasadigim ülkede yazlari günes aksam 10 gibi batiyor daha cok mutlu oluyorum.. Kislari geceler uzun.. evimde saatlerce birsürü sey yapip.. sonra kitaplarla gömülebiliyorum. Hayat o kadar güzelki yasamak icin.. heleki aldigimiz nefes.. Yorumla Soran +1 yıl Keyfin yerinde ne güzel 🙂daim olsun 🙏 Yorumla LALOGLAN +1 yıl Herzaman.. sana yazmaya calistim ama olmadi yine. Yorumla Soran +1 yıl Müsait değilim şu an zaten. Başka zaman. Yorumla LALOGLAN +1 yıl Peki. Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı. Gece, gunduz calisiyorum 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki? Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Gunduz calisiyprum gece dinleniyorum Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anlamışım😂 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl 😄😄 Yorumla Soran +1 yıl Virgül yerine nokta koysan böyle olmazdı işte😂 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Aga be 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yak yak🤣 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Geceler geçmişe götürüyor beni ve acı çekiyorum 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Sen gitme oralara.Adı üzerinde geçmiş gitmiş.Bak önümüzde bi sabah ve yeni bi gün var🙃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabahlar Aydın olmayalı yillarrr var. Hayat acımasız tokadı yedin mi kendine gelmen zor Yorumla Soran +1 yıl Evet acımaz pek bilirim.Ama insan o acıya da alışıp, acımadı ki diyebilmeli.Sadece acılar yok ki hayatta. İyilik ve güzellikler de var. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Umarim bir gün iyilik ve güzellikler beni de bulur 😎 Yorumla Soran +1 yıl Sen bulmalısın onları.İçindeki seni aşağa çeken olumsuz ne varsa dışarı atmalısın. Ki iyilik ve güzelliklere yer açılsın🙃 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Geceyi daha çok seviyorum. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Geceyi severim.
ikisi arasındaki zamanı
güneş batarken gün doğarken :)
ben hep kaçırıyorum onları.
zaman zaman yakalıyorum ben
Ne güzel 🙂
Geceyi severim. Sessiz ve sakin kendini dinler insan.
Oo kimler gelmiş 😂
Geldim gördüm yatıyorum 😇
Yastığın bol olsun 😂
Teşekkür ederim 🙏 🙏
Rica ederim
Gece iyidir. Gölgeler bile terk eder insanı karanlıkta sessizlikte.
Yazlari gündüz.. Kislari gece.. daha uzun olduklari icin..
Yazları gece, kışları gündüz.
Daha sıcak olduğu için😀
Yasadigim ülkede yazlari günes aksam 10 gibi batiyor daha cok mutlu oluyorum.. Kislari geceler uzun.. evimde saatlerce birsürü sey yapip.. sonra kitaplarla gömülebiliyorum. Hayat o kadar güzelki yasamak icin.. heleki aldigimiz nefes..
Keyfin yerinde ne güzel 🙂daim olsun 🙏
Herzaman.. sana yazmaya calistim ama olmadi yine.
Müsait değilim şu an zaten. Başka zaman.
Peki.
Gece, gunduz calisiyorum
Neden ki?
Gunduz calisiyprum gece dinleniyorum
Yanlış anlamışım😂
😄😄
Virgül yerine nokta koysan böyle olmazdı işte😂
Aga be 😄
Yak yak🤣
Geceler geçmişe götürüyor beni ve acı çekiyorum
Sen gitme oralara.
Adı üzerinde geçmiş gitmiş.
Bak önümüzde bi sabah ve yeni bi gün var🙃
Sabahlar Aydın olmayalı yillarrr var. Hayat acımasız tokadı yedin mi kendine gelmen zor
Evet acımaz pek bilirim.
Ama insan o acıya da alışıp, acımadı ki diyebilmeli.
Sadece acılar yok ki hayatta. İyilik ve güzellikler de var.
Umarim bir gün iyilik ve güzellikler beni de bulur 😎
Sen bulmalısın onları.
İçindeki seni aşağa çeken olumsuz ne varsa dışarı atmalısın. Ki iyilik ve güzelliklere yer açılsın🙃
Geceyi daha çok seviyorum.
Gündüz
Gece
tabii ki gece
Gece
Gece
Gece tabii ki
Ben gececiyimm