Selam ✨ Bu hayatta hiç bitmiyor sürekli yaşıyorum dediğiniz şeyler nelerdir, Güzel ya da kötü şeyler de olabilir. sürekli yapmaktan sıkıldığınız bir şey de olabilir

Selam ✨ Bu hayatta hiç bitmiyor sürekli yaşıyorum dediğiniz şeyler nelerdir, Güzel ya da kötü şeyler de olabilir. sürekli yapmaktan sıkıldığınız bir şey de olabilir

Kısır döngü gibi şeyler diyorsun yani
Benzer konularda yanılgıya uğramak, hemen hemen aynı hatalara defalarca düşmek ya da sadece belli başlı hususlarda başarılı olabilmek...
Gençliğin dejavuları bunlar
Yaş olarak olgunlaştıkça o kısır döngüler yavaş yavaş yok oluyor
Daha az yanılgıya düşüyor, daha az hata yapıyorsun
Hatta sonradan gülüp geçiyorsun geçmişte kırdığın potlara
Çünkü anlıyorsun:
İnsan düşe kalka öğreniyor yürümeyi,
Hatalar yaparak geliştiriyor kendini...
O aşamadan sonra artık yeni kelimeler öğrenmek zor gelse de; kendi hayat hikayeni kendin yazabiliyorsun artık, o zamana kadar öğrendiğin kelimelerle.
Hiç susmayacakmış gibi konuşan iç sesimin 😄, çikolata sevgimin, yeni bir şey öğrenmenin, istediğim şeyler için mücadele etmenin ve hayvan sevgimin sonu yok sanırım..
Kötü tecrübelerimin sonu yok. Habire tecrübe edip duruyorum 🤦♀️artık çok tecrübeli biriyim 😬
Rica ederim abla :)
Öğrenmek. Onun sonu yok
Teşekkür ederim 🌷🌷
Rica ederim abla 🌹🌹
Cevap
13Cevap
Ev hanımı olmanın her yeri sıkıcı mesela hergun sürekli tekrarlayan aynı işler ve bunun gerçekten sonu yok, bide insanlara inanmamın sonu olmayacak galiba..😁
Yemek yemek, uyumak ve gezmek bunların üçü iyi olarak sonu hiç gelmeyecek şeyler. Kötü olarak da ne bileyim vardır bayağı bir şey.
Dipsiz ve bucaksız bir boşlukta süzülmek. Bitmiyor.
Umudun sonu yok benim için. Pes etmem ve hep bir umut olduğunu düşünürüm.
Insanlarla sınanmanın sonu yok.. Çakal dolu her yer..
iyilik yapıp, kötülük ile karşılaşmanın asla sonu yok!!!
Hayatın bile sonu varken benim böyle birşeyi herhangi bir olgu için kullanmam doğru olmaz
Okumak, öğrenmek, düşünmek, kendime olan inancım ve umudum.
Öğrenmenin , çalışmanın , sevmenin , inancın...
Benim iş serüvenim.
Takıntılarım yüzünden
Sevginin sonu yok
Düşünmek, istemiyorum ama olmuyor.
Gülmek+ağlamak
SEKS, düşünme, kitap okumak ve ip atlamak
Bilginin.
Tahlhsizlikler diye bilirim
Tatil tatil tatil...
Tatil sonrası eve uyumm😹😹
Çalışmanın sonu yok
Öğrenmek