Kahve keyfim hiç bitmiyor, kahveye olan aşkım, tutkum. Kitaplara olan düşkünlüğüm ve kitablığıma yeni bir kitap daha ekleme hayalim hiç bitmiyor, bitmesin de, bitmesin bu tür güzellikler, insanı diri tutuyor çünkü, ruha iyi geliyor çünkü lakin bazı şeyler bitsin ve karşına çıkmasın istiyorsun, sinsiler, ikiyüzlüler bitsin, bitiversin, gelmemek üzere gitsinler, saygısız ve yılışıklar kalmasınlar, insanı sinir etmekten başka bir işe yaramıyorlar, tasa olacaklar, sözleri dikenli zehir olanlar yok olup gitsinler, sadistler başkalarını değil de kendilerini tüketsinler, açık kovalayanlar, kendine bakmadan yanlışını imalı olarak yüzüne vurmak isteyenler gebersinler ki bence onlar zaten içten içe huzursuz, haset dolular çünkü, çıkarcılar çünkü, laftan alamayanlar da, kafasının dikine gidip kendi felaketine yürüyenler de bitsinler istiyorum ki zaten onlar kendilerini bitiriyor lakin kendileriyle beraber başkalarına da kötü örnek oluyorlar
Baskı aile olsun çevrem olsun 18 yaşındayım ama baskı bitmiyor sorular bitmiyor sana ne diyesim geliyor ama onu dersem terbiyesiz ben olacağım hepsi diyor ki benim dediğimi yapacaksın benim istedigimin bir önemi yok onlara göre
Egolu kendisini ilahi varlık sanan , karşisindakıyla ezikleyici konuşan, durmadan küfürler eden hakaret eden ( aralarında şakalaşma varsa okey ) hayvanlara eziyet eden, çocuklarını döven hakaret eden eleştiren aşağlayan insanlar bi bitmedi... .
Boş insanların yanımda üstünlük kurma çabaları. Bir öneride bulunsam hemen kendi fikirlerini ortaya atarlar. Herkes fikrini söyleyebilir ama bu karşındakinin önerisini çürütmeye dayalı olmamalı.