Kişilik & Karakter Hayatta doymam dediğiniz şey ne? Delioğlaaan Takip Et Guru Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ne kadar olsa da doyulmaz dediğiniz neler vaaaar Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🥳 Hayatta doymam dediğiniz şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Aşka ve sevgiye 1 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,7b cevap paylaştı. gezmek, yemek, kahve ve olursa karşılıklı tutku güvenin olduğu biriyle fantezilerle dolu cinsellik olurdu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sahil kenarı denizden çıkmışsın buz gibi bira 🍺🍺 1 1 Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Sahip kenarı olsun da bira olmasa da olur of yav bizde niye deniz yoook 🤦🥵 Yorumla
Sezen33 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevdiğime doymadığım günler var_idi🙂 1 5 Yorumla oozcn +1 yıl Olur yeniden elbet :) Yorumla Sezen33 +1 yıl @oozcn zor 😆 hatta % 0🙂👌 Yorumla oozcn +1 yıl Her zaman bir ihtimal vardır.😉 Yorumla Sezen33 +1 yıl @oozcn Zaman 👌 Yorumla oozcn +1 yıl Aynen öyle. Zaman herşeyin çözümüdür.:) Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 641 cevap paylaştı. Tatlı sanırım😂 1 10 Yorumla Delioğlaaan +1 yıl İllaki doyurur ya tatlı da Yorumla dikenliyıl +1 yıl Ama sevdiğim tatlılar sınırlı sayıda mevcut Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Hangileri? Yorumla dikenliyıl +1 yıl TrileceBaklava çeşitleri EklerProfiterolÇikolatalı ağır serbeti olmayan yaş pastaTarçınlı kekKurabiyelerVs. Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Maşallah 😅 Yorumla dikenliyıl +1 yıl Aklıma o kadar geldi. Tabi her zaman her yerde bulamadigim için yazdım. Bide kedili pasta Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Kedili pasta mı, o da ney Yorumla dikenliyıl +1 yıl Kedi dili miydi nasi yazıldığını unuttum Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Bilmiyorum hiç Yorumla dikenliyıl +1 yıl Tamam Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Seks 1 1 Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Bir yerden sonra normalleşir o da ya Yorumla
İstanbull_hanım Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Fazlasıyla doydum 1 1 Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Neye doydun İstanbullu Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Öyle bir şey yok 1 1 Yorumla Delioğlaaan +1 yıl Tatlı dile Güler yüze doyulur muuu Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Kahve ve yemek. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Huzur 1 0 Yorumla
umt_şşş Takip Et Xper 7 Yaş: 102 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 374 cevap paylaştı. Farklı yerler gezmek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Aşka ve sevgiye
gezmek, yemek, kahve ve olursa karşılıklı tutku güvenin olduğu biriyle fantezilerle dolu cinsellik olurdu
Sahil kenarı denizden çıkmışsın buz gibi bira 🍺🍺
Sahip kenarı olsun da bira olmasa da olur of yav bizde niye deniz yoook 🤦🥵
Hayata doydum
Sevdiğime doymadığım günler var_idi🙂
Olur yeniden elbet :)
@oozcn zor 😆 hatta % 0🙂👌
Her zaman bir ihtimal vardır.😉
@oozcn Zaman 👌
Aynen öyle. Zaman herşeyin çözümüdür.:)
Gezmekte gezmek
Tatlı sanırım😂
İllaki doyurur ya tatlı da
Ama sevdiğim tatlılar sınırlı sayıda mevcut
Hangileri?
Trilece
Baklava çeşitleri
Ekler
Profiterol
Çikolatalı ağır serbeti olmayan yaş pasta
Tarçınlı kek
Kurabiyeler
Vs.
Maşallah 😅
Aklıma o kadar geldi. Tabi her zaman her yerde bulamadigim için yazdım.
Bide kedili pasta
Kedili pasta mı, o da ney
Kedi dili miydi nasi yazıldığını unuttum
Bilmiyorum hiç
Tamam
Seks
Bir yerden sonra normalleşir o da ya
Fazlasıyla doydum
Neye doydun İstanbullu
Öyle bir şey yok
Tatlı dile Güler yüze doyulur muuu
Sevgi, ilgi