AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Bazen iltifatıda geçiyor övgüye doğru yardırıyorlar, kafa sallama moduna geçiyorum bende
İltifat yalandır, gerçek söylenmiyorsa umursamam...
Zıplarım. Saçma gelebilir çünkü benim iltifat almam düşüncesi de bana saçma geliyor :D
Tesekkür ederim sen daha guzelsin sekerim derim ^,^^
"tesekurler canm yok degilim canm o senin içinin kalbinin güzelligi" derim, gercektende öyle içi temiz olmayan karsiyida guzel görmez.
sende iltifat edeceğin kişyi iyi biliyorsun der teşekkür ederm :D
:D:DD: ahaha :D
hakediyosam tebessüm eder bende ona iltifat ederim. yok eğer bir kurnazlık sezersem bir bakisim yeter... o anlar
ayyy tisikkir idirim falan derim :D yakin cevremse simarabilirim. ama bir erkegin iltifati bana samimiyetsiz geliyoooo.
Eger karsi cinsten olursa dilimden once yanaklar zaten cevap veriir snrada tesekkurler
Digerlerindede tesekkur. Ama eger hak etmedigim veyada yanlis bildikleri bsieyse red ederim
Dış ses ; TEŞEKKÜRLERR ^^
İç ses ; Aha manyamış bu salak salak cümleler kuruyor. ben mi öyleyim harbi delirmis -,-
İltifatmı ettin ay bana birşeyler oluyo
https://i.hizliresim.com/gLaYd5.jpg
ay ben utanırım :D (tanıdığım kişilerde kabul ederim)
Ay ben kiyamam :D
Çoğu iltifatlar yalandır o yüzden eden kişiye göre değişir. Fakat, genellikle gülümserim..
teşekkür ederim..
ama abartı boyutuna getirildiğinde çok rahatsız oluyorum
Ailemden biriyse cevap vermem baskasiysa sag ol derim sadece
Eger tanimadigim kisiyse cevap vermeden gecerim tanidiksa tesekkur ederim sadece
Sürekli duymak hoşuma gidiyo Gülümser teşekkür ederim
tşkrederim uzatıyorsa tamam bokunu çıkarma derim normale döneriz
:D:D öyle açık açık diyebiliyorsan ne mutlu sana :D
rahat adamımdır biraz
Tesekkur ediyorum ama genelde utaniyorum :) cevap vermekte zorlaniyorum :)
birazda Abartsinlar diye "Estagfurullah, tesekkurler" falan diyorum :)
Degilim demek egomu bir guzel tatmin et demektir.
Karsilik vermeye calisirim. verilebilcek durumdaysa
karşımdaki iltifat ettikçe egom yükselir ve istemsizce onu ezerim
O senin kalbinin güzelliği der karsimdakini poh pohlarim bende :)
Teşekkür ederim neden aksini iddaa ediyim sonuçta gördüğünü düşündüğünü söylüyor:)
Tesekkur edip cok sevindigimi belli etmemeye calisirim:)
Valla, öyle denilince susuyorum, hiç bişey diyemiyorum. Sakin sakin yere bakarım bu durumda
Teşekkür ederim, diğer türlü muhabbet gereksiz uzar.
Tekme tokat dalıyorum genelde bana asıldı diye :))) kadınlar böyle dusunuyor genelde bu ülkede...
:) iki arada iyi sıkıştırdın lafı :)))
Dogrular böyle maalesef..
eğer tanımadığı birisi iltifat ediyorsa doğru ama :) ben daha tanımamasına rağmen sadece iltifat edip giden bir erkek görmedim :)
Giden olamıyor ki kovuluyor direk :) iltifatı bırak yardım etmek istesende durum aynı... zenci misafirlerimiz vardı adamlar şaşkınlardı merhaba dedim kızdı insanlar neden öyle sizın ulkenizde selam vermek ayıp sayılıyor galiba diyor adamlar..
yok o da abartmış artık :)
Hayır haklı adam sokakta birine merhaba desene erkek için diyorum bir kıza merhaba de ya ters ters bakar ya da salak manyak der erkeğe desen ya senin gay olduğunu dusunur ya da hayırdır tanışıyor muyuz birader diye ses tonunu değiştirerek erkeklik yapmaya çalışır..
+Seher Çok Tatlısın yaa Cidden bak :DDD
- NE bir daha söyle?
+ seher diyorum çok Tat... Çaatttttt... KAfa gitti :D
ha ha ha :DDD manyak sey :DDD. d
:D:D:D ama niye ki ya :D
hahah :DDD
hha yrıldım :D @HayataNokta @Fight4Freedom
Hahah bu kiz cok kafa lanet olsun :D
Teşekkür eder kızarır daha güzel bir iltifatla beğenimi ifade ederim ;-)
"Olur öyle ya. İlk kez duyduğum birşey değil. Söylemen gayet normal." Tabii ego tatmini yapmıyorum. Esprisine söylerim.
Ya bn değil de bu konuda kozlar çok öküz oluyor adamaa iltifat ediyorsun tsk etcene soru soru beyin takimlari :)
Is yerimden her gun iltifat aliyorum neredeyse o senin guzellegin vs ole seyler diyorum karsilik olarak
Aşık oldugum sonrada sevgili oldugum bebegimin her iltifatı mest ediyor beni ama cok gurulu arada sirada belki iltifat ediyor ):-( baskalarindan gelen iltifatlar sadece tebessum edip kestiriyorum
Esmer suradım karşı cins veya büyükler iltifat edince pancar mı desem patlican mı karar veremedim. Ama kız arkadaşlarım iltifat ederse tebessüm edip teşekkür ederim :)
Utanirim baktim devam ediyor teşekkür eder kaptamasini saglarim:)
Yalanda olsa doğru da olsa o an o iltifat sizi mutlu etmeye yetiyorsa buna Teşekkür edilmelisiniz.
Seni hınzır seni çapkıııın ne güzel konuşuyorsun kız sen diyorum :)
Karsimdaki insanin guzel sozleri hosuma gider ve utangac tavir ile tesekkur ederim..
Senden iyisi yoksa estağfurullah denmez eyvallah denir
Tsk eder gecerim cunku artık ınanmıyorum. Hersey elde edene kadar. Cogu kişi yapmacik ve siradann.
Genelde utanırım verecek cevap bulamam. O yüzden iltifatları pek sevmem.
ne güzel şeysin sen öyle
iltifatı kime ettiğin önemlidir kimin söylediği değil.
teşekkür ederim derim ama konu evlilik duası olursa yok ben. almayayım derim:))
Yav he he derim icimden yalandan gülümserim inanmiyorum cünkü iltifatlara:)
teşekkür ederim o sizin güzelliğniz hanımefendi derdim
Teşekkür ederim :D kimin söylediğine bağlı olarak uslup, mimik ve tonlama değişir tabi
mersi canım bu senin gözlerinin güzelliği öptüm gülüm ben aslında yoğummm :)
İlk kabul ederim sonra baktım yalakalık yapıyosa abartma derim :)
tanımadığım biriyse teşekkür eder geçerim. sevdiğim biriyse gülümserim:)
evet işte o benim derim :) çok da mütevaziliğin anlamı yok bence. özgüven eksikliği.
Teşekkür ederim derim ya da hiç bişey demem takılsın:)
benimle konuşurken seviyeni yükseltme mk ya ben böyle şeylere alışık değilim olum :D derim :D
Arkadasim ise git dalgani baska yerde yap derim tanimadigim biriysse sadece tesekkur ederim
Teşekkür ederim, mutlu olurum. Aksini düşünüyorsam da belirtirim tabii.
Aslında cevap bulmakta zorlandığım tek durum bu resmen :)
Her konuya cevabı olan ben biri iltifat edince teşekkür edip geçsemde kesin kızarıyorum :(
Zarif ve kibarca teşekkür ederim :) iltifat marifete tabidir.
eden oldu. erkek ise manitayla karıştırdın heralde amcaogli derim. karı ise:gel bak bende başka ne yetenekler var derim :))
büyüklere eyvallah da kızlara iltifat etmem aga. anca buna değecek bir insan olur uzun süre gözlemlerim öyle..
benim sorum tam tersi biri size iltifat edince, siz birine iltifat edince değil :)
pardon yanlış anlamışım. biri bana iltifat ederse misliyle karşılık veririm tabiki. ama asla ne gurur ne naz ne havlanma yapmazdım.
çok güzelsin bugün derse mesela ''o senin güzelliğin (canım aşkım kardeşim annecim) '' derim