Kişilik & Karakter konusunda 14,6b cevap paylaştı.
Kalıyorum çoğu zaman tepki veremiyorum. Teşekkür ederim derim. Yanaklarım kızarır genellikle. İltifatlar yüzüme söylediği zaman bu şekilde. Yazıya döküldüğü zaman doğrusunu bildiğim yalanları dinlerken ben modunda oluyorum. Ciddiye almıyorum. Komik buluyorum. Yüzüme denince nedense daha bir savunmasız yakalanıyorum. Bazen de şımarık günümde olup evet biliyorum dediğim oluyor. Biraz muzur biraz şakaya vurarak yapıyorum bunu. Kibir kokmasın diye. Genel manada iltifat düşkünü biri değilim ve çok samimi bulmuyorum iltifatları. Sebebi insanlara olan güvensizliğim ya da kendimi beğenmeyişim olabilir.
Ya iltifatı yapan erkek olunca rahatsız oluyorum. Hani sanane dimi benim kaşımdan gözümden, kıyafetimden muhabbetimden. Birçok insan iltifata teşekkür eder, bir erkek lutfedip benim bir huyumu beğendi diye ben ona niye teşekkür ediyorum diye düşünürüm hep. Yani benim iltifata cidden ihtiyacım yok, özgüvenim yerinde brolarım thanx yani.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kadınlar sadece kası aygır, cebi mangır ya da hayatı gırgır olanlara yavşamak için iltifat ederler. Ben de onlardan olmadığım için kimse bana iltifat etmesin. Kimsenin iltifatına ihtiyacım yok. Allah bana ömür vermiş. Ben de O'na şükredeyim o bana yeter. Hanımefendilere sabah akşam iltifat ettikleri beylerle mutluluklar...
İltifat almayı sevmiyorum. Biri beni övdüğünde küfür etmiş gibi geriliyorum. Hatta utanıyorum. Karşı cins yapınca da itici buluyorum. Yani sürekli sürekli yapılınca sahte geliyor bana. Kırk yılda bir yapsın yerinde yapsın kabulüm.
Bir kere iltifat edilir amenna teşekkür edilir geçilir ama ard arda gelen iltifatları sevmiyorum. Nezaketten kırılacak hale geliyorum teşekkür ede ede. Kasılıyorum gerek yok..