erkek düşmanıyım demedim erkekçi değilim dedim :D. erkeklerin peşinde koşcak kadar aciz ve zavallı değilim. işte aklı tek yere çalışan birinden anca bu kadar anlamasını beklersin
Kimin aklı tek yere çalışıyor acaba ilk yorumunu oku bakiyim erkeklerin ölmesini diliyoruz yıllardır diyen birinin şimdi erkek düşmanı olmadığını söylemesi hahaha senin gibi mal. dan da anca bu beklenirdi 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
kızlarla mı sınırlı yani, kilolu bi erkek nefes alsa sorun yok mu dkskdkad
Kilolu olan erkeklerin yaşama amacı? Pardon bu * konu hakkında yetkili olabilecek en * kişi sen misin?
kilolular yaşamasın mı yani?
Evet yaşamasın
o halde erkeklerinde ölmesini diliyoruz yıllardır. umarım ölürsünüz zira sizin hiç yaşamamanız hatta var olmamanız gerekiyordu :/
Konumuz kızlar 2. ci 3. cu tercih olan bir kız bir hiçtir
:D büyü biraz sonra konuşuruz
Ahhaha senin yaşın kadar..
aynen kesin yaşanmıştır :D
Suss git zayıfla ondan sonra gel dombili 😂😂
51 kiloyum ve uzun boyluyum :d
anonim olmaktan çık önce asosyal zargana man :D
Ya senin gibi ucuz sür. tüklerle uğraşmaktan çoktan vazgeçtim hadi yoluna sen erkek avla
erkek avlamaya ihtiyacım yok. s*rtük senin gibi anonim zargananın kuyruğuna bastığım için mi oldum? KMCLWECFLRDMFVGRFDŞGV
Yooo şimdi olmadın öncesinde de öyleydin niye erkek avlamaya ihtiyacın yokmuş
o kadar karektersiz ve düşük değilim birilerini avlamak için ayrıca birilerini avlamaya ihtiyacım yok. erkekçi değilim :D
beni ne kadar tanıyorsunda hakkımda g*tunden uyduruğun şeylerle yargılıyorsun :d
Erkek düşmanı olmanı açıklaman güzel oldu
erkek düşmanıyım demedim erkekçi değilim dedim :D. erkeklerin peşinde koşcak kadar aciz ve zavallı değilim. işte aklı tek yere çalışan birinden anca bu kadar anlamasını beklersin
Kimin aklı tek yere çalışıyor acaba ilk yorumunu oku bakiyim erkeklerin ölmesini diliyoruz yıllardır diyen birinin şimdi erkek düşmanı olmadığını söylemesi hahaha senin gibi mal. dan da anca bu beklenirdi 😂😂
ger*zekalı kilolu kadınlar yaşamasın dediğin için dedim :D
cahille olursan muhatap kendisini sanar bi b*k :d
başında o halde diyip emojisine kadar atmıştım. ironi denilen şeyi anlayamacak kadar ap*tal olman benim problemim değil :D
Hadi ordan u dönüşünün bu kadarını görmedim bunu da yaşına veriyorum senin
Şişman kızlardan 1inin yerine sen ölebilirsin
Hadi sen ılık sütünü iç ve uyu daha çocuksun 20 yaşındasin
KLVSREKLMTL. YA SEN KİMSİNE SANA U DÖNÜŞÜ YAPAYİM BIRAK U DÖNÜŞÜNÜ SENLE AYNI HAVAYI SOLUMAMAK İÇİN İNT*HAR EDERİM KSVMLGNKLTRMKBLGBKHLYGHYH
anonim zargana seni asosyal o** evladı
kudurmaya devam et lan p*ç birileri seni çok üzmüş belli kuyruk acın var acınası varlık :D
tez zamanda gebermen dileğiyle :3
Ziktir * . cik ağızlı seni küçük sur. tuk seni
annesi f*ahişe seni :D
Ananı yaptığım için benden nefret edebilirsin zikik
engelle lan beni yerini yurdunu anasını s*ktiğim
AICFVÖKRLEMGKLET ZİKİK
tamam zargana men
Duymamış olayım.
Yapma ya
Odana poster bile yapıştırırım senin
🙄
Noldu tombiksin galiba 😂😂