Hani neden böyle şeyler yapma gereksiniminde oluyorlar sizce? Özen göstermek falan okey de özeni Tutku bisküviye kurdele takmadan da yapabilirler sanki :D Birkaç tane yeni gelin sunumu ekleyeyim gözlerimiz kanasın, aman kamaşsın...
Kociş sunumu yapan kızlarımızın amacı ne olabilir?
Napsınlar evlenmeyi büyük bir başarı olarak görüyorlar. Sanki ilk kez kendileri evleniyor. Halbuki yüzyıllardır insanlar evleniyor. Ama bu görseller biraz dalga geçmek için hazırlamış gibi geldi. Özellikle ilk görselle zeytin ve domates li olan. O kadar da değil dir diye düşünüyorum.
Hadi bunları bir yere kadar sineye çekeriz de pıssikobabıl helaya gül yaprakları dökenler mumlar koyanlara ne demeli? Hayır zıçma eylemi ne kadar rumantik olabilir neyin gösterişi bu allasen. Ayrıca bu sunumu anca birkaç gün hadi bir ay diyelim bu kadar görebiliriz sonrası hüsran salmışlık sad story keşkem instagörl halimizdeki kadar toz penpe mutlu olsak azıcık küçücük filan.
Ben aşırı saçma ve gereksiz buluyorum. 'Acaba çoçukken yeterince evcilik oynamadılar da içlerinde uhte mi kaldı ' diye düşünüyorum. Ben olabildiğince sade yemek sunumlarından yanayım.
Çağımızın hastalığı gösteriş ve övünme Esasında mesele ne kociş te nede yeni gelinde İç huzuru olmayan kendi ile ailesi ile mutlu olamayan insanların tevessül ettiği yollar malesef artık bunlar
Bu gibi insanlara sosyal medyayı yasakla yaşama arzusu kalmaz hiç birinde
Vallahi bunları gördükçe bir bunaltı geliyor bana😅 ben mi fazla odunum yoksa bunlar mı fazla romantik anlayamıyorum.. Ama cidden bualdum artık böylelerinden
Doğrudur valla hajsjshaj hele o domatesin üstünde ki nedir yaa. Donmuş ayılar neyden yapıldı acabası🤯 ? Üç tane biskrem oturur vaziyetteyken diğeri neden ayakta 😀 Gözlerim özür dilerim bunları gördüğünüz için..
Tarih boyunca kadınların kendilerini masum göstermek için kullandıkları tüm göstermelik araç gereç dekor zımbırtı (beyaz gelinlik kırmızı kuşak pofuduk terlikler vs.) gibi bunların da her biri ayrı kepazelik.
her şey bir oha dedirttiriyor ama o karnıyarık ne la kusucam :/
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben evlensem eşim böyle yapsa cidden saçma gelir, kendilerini gösteriyorlar sanki bence komik duruyor, yağılması bende antipati uyandırır, amaçları kendilerini göstermek dkkd