Ecem benim , kimlerin kim olduğunu uyduruk isimler yazarak da belirttim.
Öncesinde bir muhabbet geçiyor üstüne seda bana " senin nasıl gidiyor " diyor
Sonra Nur da bunu üstüne "ecem de bir buldu tam buldu" demiş aralarında Allah bozmasın falan filan aminn yazmışlardı neyse işte bende Seda ya detay vermeden " Allah a şükür diyelim kuzum " yazıyorum , Nur a da dönüp " ben bulsam böyle olmazdı kesin " diyorum
( ailemin ısrarı üzerine tanışmıştım )
Neyse orada Seda çıkıp bana " şu sevgili olanlar da kuzum lafına alışıyormuş " yazıyor
Bu lafına çok sinir oldum..
1 senedir onunla konuşmuyorduk nur da bende sanki kuzum kelimesini ben ilk kez öğrenmişim gibi slk slk yazmış bana.
Bu arada arkadaş değiliz kuzeniz.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kıskançlik resmen. Mesafe koy sen ya da hiç konuşma
Bi çekememezlik var gibi
İnsanları saldım artık herkes kendi kalbine göre hayat yaşasın diyip geçiyorum.
Şu gruptan da çıkmak istedim nur a söyledim dedim hatta bak bu seda bizimle barıştı ama bana bir soğuk diye... sonra nur aman ya bırak salla takma dedii kaldım , sevgilim olması ile kuzum kelimesinin ne anlamı var.. sanki sevgilime kuzum diyorum
Eğer kendini huzursuz ve mutsuz hissediyorsan çık boş ver takma kimseyi
Evet art niyet var laf göndermiş sana
İnsanlara cidden iyi yaklaşmamak lazım sırf bu yüzden oturup da şu grupta derdimi bile anlatmam
Aramıza hoş geldin :)
Hoşbuldum 😀 o böyle diyince başka bir şey mi yazsaydım acaba böyle altta kalmış gibi hissediyorum
Hayır asıl böylelerini hiç takmayacaksın ki kuduracak
Cevaplarım iyi o zaman valla neyse onu yazdım bende , cidden bir böyle kendisini sadece akıllı kurnaz sananlardan nefret ediyorum.
Kıskanıyor seni
İkimizde aynı yaştayız onun çok sevgilisi oldu ve aldatılmış vs. Bir de zamanında nişan da atmıştı aileler yüzünden ama o zamanlarda da küstü bizimle ( bizimle bir dönem hep küsüyorlar ailecek , sonra barışıyorlar 😀) Hayatlarının çoğu olayında biz yokuz bile düşün.
Neyse işte bu olayları da alay etmek için yazmıyorum insan başına ne geleceğini asla bilemez ve bunları yaşamak da istemez zaten
bunlardan dolayı gelip benim ilişkim olmasına dayanamıyor daha öncede sevgilimin yanında inceden laf sokmuş ama ben anlamamışım sevgilim anlamış sinir olmuş ona , seda nın gözünde ece hiç sevgili yapamaz algısı vardı. Bir de kendisi her zaman lider olma kafasında.
Buluştuğumuzda da öyledir biraz olgun bir görüntüsü de var ve işte çok da çevresi olduğunu dile getiren birisi.. ben öyle değilim çok arkadaşım falan yoktur.
Mesafe koy
Aslında mesafeliyiz , birebir sohbet etmiyorum , oturup da ne bu grupta ne de yan yana ilişkime dair bile olsa bir sorunumu anlatmıyorum.
Dışarı çıkıyorlar mesela pek takılmıyorum onlara.. ben gitmiyorum
Ama konuşmaların cok samimi