Ilaclar bu durumu değiştiremedi nasil duzelecegim ruh halim cok kotu Allaha yalvariyorum sürekli duayı dilden düşürmüyorum ama içinden cikamayacagim bir hale geldi hiç bir şey yapamayacak kadar tükenmiş hissediyorum nasıl hafifler geçmese bile bu durumda olan ya da atlatabilen var mi
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bak kardeş büyük ihtimal vesvesedesin
Sürekli olumsuz düşünce var mı ?
Geçmiş travma?
Panik atak var mı?
Zor bir süreçten geçiyorum anlatmayla bitmez kendimce çok fazla içimde taşımak da beni çok yordu vesvese ayrı bir konu o her insanın hayatında olabiliyor bu çok başka kelimelerle dahi ifade edemeyecegim kadar kötü bir ruh halindeyim
İnşirah suresi okurmusun ne seni bu kadar kötü ediyor bilmiyorum ama bu da geçecek bu geçici dünyada hiçbir şey kalıcı değil en mutlu animizda geçecek en kötü animizda gececek sapret ve dua et imtihandayiz
Derdi verenden derman iste geçer
Geçecektir elbet hiç bir şey kalıcı değil her şeyin bilincindeyim ama insan elinde olmayarak yoruluyor bıkıyor bazı şeylerden En kötüsü de hiç bir şey yapamayacak kadar yorgun dermansız hissetmek bedenen de ruhen de yorgunum kendim için bir şey yapmak istedikçe içimden gelmiyor hangi kelime ile ifade etsem yaşadıklarımin hissettiklerimin yanında hafif kalır
Olumsuz olay yaşamışsın belli hasas insansın
Etrafımızda vardır öyle kibar insanlardır ince hasas insanlardır. Birilerini inçitmemek için elinden geleni yaparlar. Ama yırçın ve yabani Dünya mutlaka onlara ilişir ve onların kalplerini yorarlar Öyle insanlarda kendini anlamaz insanların elinde boğulup durur. Ve Geceleri Rabbi ne nice dualar ederler Rabbim derler beni şu köşede kırdılar beni paramparça ettiler beni anlamadılar. yüreğimi ezdiler kaldım şurada nice güvendiklerim yine terk etti sıtımda onların
Hançerleri kaldı onun acısını da üstümde çektim sana geldim Ağladım durdum boğuldum Rabbim derler
Ne güzel anlatmış Mehmet yıldız= kırıldım ezildim yoruldum Rabbim
Yaranın içinde "YARADANI " görmenin adıdır; Sabr. sen bittim dersin.; " O " yettim der
Selam ve dua ile
Su içmeyi yemek yemeyi unutup öylece kalacak kadar zor bir zaman geçiriyorum bardağa suyu koymak çok zor geliyor her şey gözümde büyüyor tukenmis ve bıkmışım
Ne yaşadın bu kadar? Seni bu hale getirdi?
Asla kendini bırakma toparlan besmeleçek kendin için ayakta dur
Ne yaşadın sorusuna verecek o kadar çok cevp var ki yasadiklarimdan yoruldum Bir Allah biliyor içimi
Neden burdayım onu bile bilmiyorum
Bak şu an güzel noktadasin seni senden daha iyi tanıyan Allah var. Dert sahibine yönel allahin izniyle çektiğin sıkıntıları unutturacak günler yaşatsın Allah asla kendini bırakma bu yalan dünya için kendini üzme bırakma kendini
Bu dünyada Peygamber efendimiz üzmüşler biz kimizki uzulmeyecez bu yalan dunyada
Bunların hepsinin bilincindeyim ama aciz kuluz ağır geliyor dertlerimiz zamanında çok sabretmenin güçlü kalmaya calismanin acısı çıkıyor
İnsan burada derdini anlatmak istiyor çünkü insan doluyor konuşmak istiyor içindekileri dökmek istiyor
Ne yaşadın bu kadar anlatmak istermisin ne oldu bu kadar
Insan derdiyle mücadele edecek gücü kendinde bulduğunda derdi sıkıntısı fazla değilken anlatabiliyor ifade edebiliyor ama birikmiş dertleri artık mücadele etmekte zorlandığı acılarını anlatacak gücü kendinde bulamıyor
Karsarliğa asla düşme neyin var tam bilmiyorum güzel günlerini düşün ilerde yani ayet vardı her zorluktan sonra bir kolaylık vardır
Karamsarlığa
O Ayete olan inancımi yitirmedim ama işte tarifsiz yiyip bitiren bir hisle zoe oluyor bu hayata katlanmak
Ne başına geldi senin için bir sorun yoksa anlatırmısin
Bu kadar karamsarlık olamaz ne yaşadın bu kadar
Gücüm yok ama kendime bile izah edemiyorum bazen dolup taşıyor ama yinede anlatacak kelime bulamiyorum dertler sıkıntılar az ken insan anlatabiliyor ama büyük acılar dilsiz kalıyor
Her insana ölçülü verilir demeki bunu kaldirabilçek güç var sende umudunu asla yitirme Allah hem bu dünyada hemde ahirette sıkıntılarımızı hayra çevirip En güzelleri nasip etsin
Amin
Ben nasıl dayanmışım nasıl sabretmişim diyorum ama daha büyükleri ile mücadele ederken buluyorum kendimi kendimce ağır ve büyük
Bugünlerde geçecek sapret en mutlu anda geçer en kötü anda geçer geçici dünya bugünlerde geçer
Geçer geçer elbet de kalıcı hasarlar bırakıyor
Ruhen her şekilde
Bu günlerinde geçecek ruh sadece maneviyat la iyileşir maneviyat yükselt
😔😔
Allah sevdigi kuluna dert verirmiş demek Allah kendini hatirlatiyor hemde günahların dökülüyor kendini bırakma dua et daha iyi günler yaşayacaksın
Inşallah
Eğer bu dertler beni Allaha Daha çok yaklastiriyorsa çektiğim dertleri nimet bilirim teselli bulurum tek tesellim Allaha Daha fazla yakın olmak olur
Allah a yaklaş derman onda maşallah bilgilisin bunun farkındasın Allah sıkıntılarını gidersin asla pes etme güzel günlerin olur sapret ve dua et
Her şeyin bilincindeyim ama yinede yoruldum her şeyden
Seni bu hale ne getiriyor? Seni ümitsizlik yapan nedir
Sağlık sorunları maddi manevi sıkıntılar insanlar
Panik atak mı var nedir?
Genel olarak ruhen ve bedenen sağlık sorunları en çok Allahın vereceğini şifaya ihtiyacım var şu günlerde
İsteklerin asla Allah a ağır gelmez çektiğin hastalık misafir görevini yapıp gidecek
Inşallah benden götürdükleri kadar getirdikleride olur
İsyan etme verirse nimet vermezse hikmet vardır... senin için hayır da gizli şerde gizli daha iyi günlerin Olaçak
Inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Kul kulun duasıyla kurtulurmuş bir başkasına ettiğin dua meleklerde sana misli sana diye dua edermiş
Allah hem bu dünyada hemde ahirette sıkıntılarımızı hayra çevirip En güzelleri nasip olsun
Sende duanda unutma kul kulun duasıyla kurtulurmuş
Inşallah bana dua mi ettin tam anlaşılmadı ama yinede amin
Amin cümlemize inşallah evet dua ettim
Sende bize dua et yani kul kulun duasıyla kurtulurmuş
Şu an kimin içinden çıkamadığı caresiz hissettigi acı bir bekleyisle beklediği ne derdi varsa Rabbim o dertlerine çıkış yolu göstersin Kalbine ferahlik verip bu dünyanın kirinden kötuluklerinden uzak etsin. Kalbinde hissedip dile getirmediği sıkıntılarıni hafifletecek vesileler göndersin. Kendinden başka kimseye muhtaç etmesin Yükünü hafifletip ona yoldaş olacak kişilerden başka kimseyle yormasın gönlünü
Amin cümlemize inşallah
Soyledığin dua misli sana olsun 🤲
Bahar ya ondan knq normal yürüyüş yap evde oturma
İlaç değilde iyi bir psikolog zorlu süreçlerde yardımcı oluyor