Evet
Hayır
Değişiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Benim çevremdeki insanlar özellikle benim ailemi tanıyan ve beni tanıyan insanlar benim durumumu bildikleri için ona uygun sorumluluk vermeyi tercih ederler ve ailem de bu konuda böyle tercihte bulunur, dolayısıyla bana verilen sorumlulukları yapabileceğim doğrultuda sorumluluk alarak yerine getiriyorum.
Ama yerine getiremeyeceğim herhangi bir sorumluluğu da almayı tercih etmiyorum.
Sorumluluk almak insanın o sorumluluğu yerine getirmesi karakteri ile ve düzgünlüğü ile ilgili bir şeydir O yüzden hiçbir zaman yerine getiremeyeceğiniz sorumluluğu almayı tercih etmeyiniz.
Evet sorumluluklarımdan kaçan birisi değilim ama mesela durduk yere sorumluluk almazdım. bir kişi benden bir iyilik isterse eğer elimden geliyorsa zamanım varsa yapardım ama bunun dışında kendi sorumluluklarıma bakıyorum sadece. ve bunu yaparken de tabi çevreye dikkat ediyorum. yani mesela kimseye zarar vermeden ya da rahatsız etmeden yaşamayı deniyorum. bir de her insanın olduğu gibi mesela iş hayatı olur ya da okul olur bunlar da önemlidir sorumluluk olarak. kişi bir söz verdiği zaman ya da yapması gereken bir şey varsa bunu zamanında yapmalıdır ya da doğru bir şekilde yapmalıdır diye düşünüyorum ben.
Sorumluluklarımı yerine getirmek zorundayım çünkü tek yaşiyorum ve eğer yapmasam hayatım çok kötü bir hal alır sorumluluklar düzen ve tertip için en önemli ilkelerden biridir ve herkesinde yapmasını öneriririm
Cevap
19Cevap
Sorumluluk almayı seviyorum. Ve yapmam gerekenin en iyisini yapmaya çalışırım. Beğendirmek yerine beğenmeye odaklılıyım.
Evet çok küçük yaşlarımdan itibaren bana Verilen her sorumluluğun üstesinden geldim
kesinlikle. Sorumluluklarım benim için kıymetli ancak çaba sarf etmeyen sorumsuz tembel insanlardan nefret ederim
Mümkün olduğunca bilirim ve sorumluluğumun farkındayımdır, iş menfaate veya başka bir şeye dönerse bende değişirim🙏🍀🦋☕
Genel anlamda getiririm ama herkes gibi benim de kaytarma şeylerim oluyor 😂
Elimden geldiğince yapmaya çalışırım. Gerisi allaha kalmış 😃
Zaten insana sırtında çuval ile yokuş çıkar gibi hayat yaşatan bu sorumluluklar değil mi
Göbek adım sorumluluk. Milletin bana sorumluluk vermesine gerek yok, ben zaten atlıyorum.
Her zaman yerine getirmiyorum sanki takdir mi ediyolar alismasin kimse mdmdmdm
Evet köle gibi çalış vergi ver sesini çıkarma dediler yerine getiriyorum
Sorumluluk almayı severim. Sorumluluklarımı yapmak zorundayım.
Kişiye bağlı biz sözünde insanız ama o insanında bize olan değeri önemli
yıllardır sorumlulukla yaşıyorum
Elimden geldiğince yapmaya çalışırım
Elimden geldiği kadar
çocuklarım, işim, ailem (evcil hayvanlarım :D )
Getirmeye çalışıyorum
Genelde değişiyor 😂
😂😂
Canım isterse
Çok rahat çok profesyonel 😃
herşeyi yapamam
Evet tabii
Her zaman
Her zaman
Getirmem
Hayır tabiki
Evet getiririm.