Selam 💫 Bu hayatta her zaman başarılı olamayız bazen başarısız oluruz bazen de dibe çakılırız, siz her defasında tekrar kalkmayı başarabildiniz mi? yoksa umursamamayı mı seçtiniz.

Selam 💫 Bu hayatta her zaman başarılı olamayız bazen başarısız oluruz bazen de dibe çakılırız, siz her defasında tekrar kalkmayı başarabildiniz mi? yoksa umursamamayı mı seçtiniz.

Ben kolay kolay düşmem çünkü zamanında çok düştüm. Aşktan düşerim belki o ayrı ama genel yaşantım boyunca ruhen yorulur ve sonra dinlenir kendime gelirim. Eskiden düşer ve kendimi bırakırdım zamanla anladım ki olaylar ve insanlar aslında düşündüğümüz kadar varlar. Yöntem bu denli basitken neden düşüp duralım ki. Hayatımda insanlar benim verdiğim değer kadar etkili olurlar
Bazen kalkamıyor insan ya da kalkabilir ama o an ki yaşanmışlıklar seni o kadar yoruyor ki dizde kalkacak dermanı bulamıyorsun... artık kalkamıyor gibi hissediyorum tükenmiş gibi ama çok yakında tooatkayacağım her şey güzel olacak her şey istediğim gibi...
Toparlayacağım***
Ben anladım knk sorun yok :D :)
Evet işte bu da benim en büyük yeteneğim 😂
Çok güzel bir yetenek abla yani vaz geçmemek her zaman mücadele etmek 😂
Rica ederim abla :)
Yer altı mezarları nefartari büyücüsü oldum
Cok teskereler barışım
Rica ederim abi. eda ablayla aynı anda seçtim eig :D
🤣anca beraber kanca beraber
Cevap
10Cevap
Kalkıp mücadeleye devam etmek benim doğamda var. 😀En sevdiğim yönüm bu sanırım.
https://www.youtube.com/embed/JojwHc1MKag Kardeşim grupta kimlerle arkadaşsın Discorda :D
Bir kaç kişi varsa ses açalım diyecektim bir ara
Birtek seni tanıyorum discordda birde eski okuldan arkadaşlar var 😀
Açarız onu bende sana sorucaktım zaten. Burdan birkaç kişiye daha sorucam.
Tamamdır ama tek biz olalım bizim ekip yani :D
Tamam 😅
Her zaman kalkamadım süründüm emekledim ancak çok sonra kalkabiliyorum her şeye rağmen önemli olan yine de pes etmemek bence
Çok düştüm hâlâ da düşüyorum hep kalktım ilk defa hiç mecalim Yok
Düştüm, çok şükür ayağa kalkmasınıda bildim. Kim dost kim düşman çok daha iyi gördüm.
Çoook düştüm hep kalktım.
Yaktım sigaramı yoluma baktım
Evet, bin kez düşsem bin birinci kez sıfırdan başlıyorum her seferinde
Dibe cakildim iki bacakta kırıldı ama kalkmakta istiyorum bakalım nasipte varsa ncndnnmr
Evet. Hayatta çok fazla düştüm diyemem ama çok tökezledim, yine de kalkıp devam ettim.
Tabiki her zaman
Sorularımı stlakladığın için teşekkür ederim sjsjsj
Kalkmayıp napçaz ister kalkma ister kalk hayat devam ediyor bir şekilde mecbur kalıyorsun
Yerden kalkmiyorux çok şükür
Evet her zaman kalktım ve mücadelemi ettim
Defalarca hem de.
Her zaman. Hiçlikte her şeyi buluyorsun.
Yeppppppp!!!✌✌✌
bu zamana kadar hep öyle oldu
Her zaman
Sürünüyoruz diyelim...
Henüz düştüğümü sanmıyorum.
Her zaman kalktım.
Evet hep kalktım tek başıma
Yokk
Bazen kalkamıyorum
Hayır psikiyatriye gittim anca kalkabildim
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?