Düştüğünüzde hafızanızdan silmeniz gerektirir. Unutmayı gerektirir. Dizlerinizin üstünde sürünmek değildir ayağa kalkmak. Dizlerinizin üstünde kendinizi sürükleyerek ilerlemeniz değildir. Adım atmaktır. Artık yerde olmamanızda değildir. Silkiniştir. Yapmadığınızdır, aylardır. Berbat geçen gecelerin sonunda her yeni güne kendinize verdiğiniz sözdür. Oysa yol katlediyorsunuz, dışardan bakınca. Oysa katettiğiniz yolda dizleriniz paramparça..(Alıntı)
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Düştüğüm zaman ayağa kalkamadığım da oldu.. Yalan söylemenin alemi yok.. Yaşanan olayın şiddetine bağlı kesinlikle.. Bazen çok derin acılar yaşıyoruz elimizde olmadan yıkılıp kalabiliyor bir müddet.. Benim için sorun değil bu durum, yani düşmeyi sorun etmem ya da yara almayı.. Biliyorum ki öldürmeyen acı her zaman güç verir.. İnsanlardan medet ummadığınız sürece sorun yok.. Yerden kalkmak için elinizi birilerinin omuzuna koyarsanız bir anda geri çekilirse tekrar düşme ihtimaliniz var.. O sebeple güveni en başta herkes kendine duymalı.. Keyifli akşamlar..
Çok düştüm, kalktım ama kendim sayesinde güçlü durmayı öğrendim. Şimdi düşsem tekrardan kolay bir şekilde ayağa kalkarım. Her şeyi kolay bir şekilde silerim, unuturum ve illa ki yoluma bakarım. Ağlayıp, zırlayacağım yere nasıl kalkılır? Onu öğrendim. Hiçbir zaman, hiçbir şey için kendi kendimi yemedim. Nasıl düştü isek hep öyle kalkmışımdır.
Kolay olmaz ama aşırı zor da olmaz. Kendimde bir nebze güç bukabiliyorsam uzun sürmez yerden kalkmam. O yere kendimi de atan ben oluyorum genelde, bir şeylere baştan engel olmayarak vs... Yine de her düşüş yeni bir adıma yol açıyor, bu büyük bir adım oluyor, sağlam bir adım...
Ben hayatımda 2 defa kanser oldum 159 kilo iken sevgilim beni terk etti ilk aşkım ailesi birlikte olmamıza izin vermediği için inthar etti tutmaya çalıştım tutamadım kollarım kırıldı üniversite yi kazandım kanserdim diye gitmedim 1 defa öldüm dirildim ama asla pes etmedim son 5 yıldır hem sağlıklı hem kilo verdim
Kolay ya da zor hep kalktım. Önemli olan bunu tek başına da başarabilmek bence. Çünkü insan her zaman yardım alacak birini bulamayabiliyor ya da kime güveneceğini bilmiyor. Ben düştüğüm her zaman kendi ellerimi kendim tuttum. Kendi kendimi ayağa kaldırdım. Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin zaten.
Evet kalkabilirim kalktığımda çok oldu defalarca kez diyebilirim kimsenin yardımıyla yapmadım bunu kimsenin tesellisi ile yapmadım telefonun ucunda arayıpta söylemedim bazen kalkmak zorunda kalıyorsun ꨄ
Dost arkadaş bunun için var güzel bir dostun yanında sevgili dediğin pul kadar değersiz kalır Belkide seçimler hep hatalıdır hep kodlarken kaydırma yapıp sınıfta kalıyoruz
"Marifet hiç düşmemek değil, her düştüğünde ayağa kalkabilmektir" derler. Şimdiye kadar çok düştüm ama yine ayaktayım. Zor ya da kolay... Her türlü kalkmayı basarabildim.