Her Konuda Başarısızım Herkes Bana Acıyor?

Selam millet hayattan yakınan bir ergen gibi gorunebilirim ama üni okuyorum ve size bu yaşadığım iğrenç durumdan bahsedicem.

Şimdi ben üniversiteye çok berbat bir puan alarak girdim.

Mühendislik okuyorum ama boşa.

Şimdi bazı insanlar vardır sizin verdiğiniz çabanın 4 te biri ile birsuru şey başarır.

İşte ben onlardan katlarca fazla cabana rağmen Başarısızım.

Sınavların berbat kızlarla aram kötü.

Sosyal çevrem zayıf.

İşin kötü yanıda insanlar artık bana mal ezik demeye o gözle bakmaya başladı

Hayatın her alanında başarısız olmuş biri olarak görülüyorum çevrede.

Ve bu başarısızlık diğer başarısızlıkları doğuruyor Sosyal çevresi zayıf kişi doğal olarak kız arkadaş bulamıyor Kızlarla arası iyi olmayınca başka kızlar bakmıyor. Derslere calissamda yapamıyorum çünkü kafam basmıyor.

Benim bir arkadaşım vardı artık görüşmüyoruz Bakın ben gerçekten temiz kalpli biriyimdir ve etrafımdaki herkese saygı duyarım Ama saygı göremem ya da arzulanmam.

Tipsiz olduğumdan değil ama insanlar beni istemez. Vasatvbiriyim yani.

Arkadaşımsa menfaatci her türlü cikarini gözeten biriydi ve insanlar nedense onu çok severdi. Garip bir şekilde benden çok az çalışıp en iyi notları alırdı.

Kafama sıkmak istedim kaç defa neden ben yapamıyorum diye ama olmuyor.

Hadi şimdi üni okuyorum bir şekilde bitirdim diyeljm iş hayatında ne yapacak diyip kendimi bitiriyorum.

Yanlış anlamayın asla kıskanç değilim ama insanların her türlü pisliği yapıp yinede sevilmesi benimse herkesten çok cabalayip başarısız olmam zoruma gidiyor.

Hayatta kayda değer şunu başardım diyebileceğim hicbirseyim yok. Çok denedim ama ya oydu ya buydu sonuç olarak başarısız oldum. Ve kimse sizin dalgalarla nasıl yuzlestiginize bakmiyor gemiyi limana getirip getirmediginize bakıyor.

Birde her şey yetmezmis gibi aşırı duygusal biriyim. Mesela birisi bana bir laf ersin disarda tamam aklımda bin turlu senaryo kurup o günü kendime zehir ediyorum.

Çünkü o kişilerin tekrar yan yana geleceğimi biliyorum ve aynı ortamda olma zorunluluğu beni bitiriyor.

Bir çözüm bulun millet kafayı yemek üzereyim.

Her Konuda Başarısızım Herkes Bana Acıyor?