Hayatta hep başarısızım?

Bu yazıcaklarımda son derece ciddiyim her nekadar saçma gözüksede. Öncelikle 19 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum , bu yıl mezuna kaldım. babam bizi çocukluktan çok baskıyla büyüttü , saygıda hiç kusur etmedik bu güne dek. çok sert , sinirli biri ve beni hep aşağıladı. sorunum şu ki : günlük hayatta hep heycanlıyım nedenini bilmiyorum anlamıyorum. Durduk yere basit basit şeylerden heycan duyabiliyorum. bunlara bir kaç örnek vermek gerekirse : Geçenlerde bir alışveriş merkezinde mağazaya gittim ve orda kıyafet bakarken sanki herkesin gözü benim üzerimdeymiş gibi hissediyorum bir heycana kapılıyorum ellerim terliyor yüzüm terliyor içime bir fenalık geliyor ve biran önce oradan işimi bitirip uzaklaşmak istiyorum. Dün dershane asansörüne bindim dershanenin en güzel kızıyla başbaşa kaldım bir anda kalbim durcak gibi oldu hiç konuşmadığım biri. sosyal ortamlara katılamam bir kızla buluşcak olsam gel bir kaç kız arkadaşım daha var dese utanırım gidemem , gitsemde heycan içinde olurum. çok iyi gitar keman ve piano çalıyorum gerçekten çok iyi çalıyorum ama nedense bunu başka bir insana çalarken elim titriyor babama falan çalarken heycanlanıyorum ellerim titriyor terliyor ve baya performansım düşüyor , sınıfta tahtaya çıkarken bikeresinde geometri de kareden bir doğru çizmem gerekmişti elimin titremesinden doğruyu çizememiştim. aslında derslerim çok iyi olmasada en zor girdiğim denemelerdeki aldığım puanla ygs de ilk 80 bine girebiliyordum ama ygs de ellerim bir titredi terledi zaten en basit şeyden heycanlanıyorum sınavda kalbim durcak gibi oldu. sıralamam 300 bin geldi. Böyle bir insan hayatta nasıl başarılı olabilirki? kendimden iğreniyorum artık böyle bir kişiliğe sahip olduğum için. sizce ne yapmalıyım psikoloğa gitmek faydalı olurmu?
Hayatta hep başarısızım?