Kişilik & Karakter Kaybettiğinizi düşündüğünüz ve asla geri getirilemeyecek o şey nedir? İvank Takip Et Bilge Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor İnanç (duygu) Maddiyat (madde, nesne) Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kaybettiğinizi düşündüğünüz ve asla geri getirilemeyecek o şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Duygular ve gençlik birde zaman 0 0 Yorumla
adriii Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 303 cevap paylaştı. İnanç, tanrı var mı bilmiyorum.Duygularımda kayıp sayılır. 0 3 Yorumla İvank +1 yıl Materyalist olabilirsiniz. Bazı kişiler nesnel ve madde ağırlıklı düşünceleri benimser. Kendinizi daha iyi tanımanızı dilerim, cevaplarınız için de teşekkürler. Yorumla adriii +1 yıl Bir şey değil insanları anlamakta iyisin öyle olduğunu düşünüyorum. Yorumla İvank +1 yıl Evet öyle birisi olduğum söylenebilir. Yorumla
BuğraÖz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl C-Gençlik 🤣 0 1 Yorumla İvank +1 yıl Tebrik ederim. Sizin mutlak kaybedişiniz hiç bir zaman geri getirilemeyecek :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Duygular ve gençlik birde zaman
İnanç, tanrı var mı bilmiyorum.
Duygularımda kayıp sayılır.
Materyalist olabilirsiniz. Bazı kişiler nesnel ve madde ağırlıklı düşünceleri benimser. Kendinizi daha iyi tanımanızı dilerim, cevaplarınız için de teşekkürler.
Bir şey değil insanları anlamakta iyisin öyle olduğunu düşünüyorum.
Evet öyle birisi olduğum söylenebilir.
C-Gençlik 🤣
Tebrik ederim. Sizin mutlak kaybedişiniz hiç bir zaman geri getirilemeyecek :)