" Dünyayla yüzleştiğinizde kendinize maske takma ihtiyacını keybettiyseniz; Çok fazla ağırlığı kaybetmiş ve hafiflemişinizdir. Kendinizi bulmaya doğru yükseliyorsunuzdur.."
Mehmet Levent Ünal..

" Dünyayla yüzleştiğinizde kendinize maske takma ihtiyacını keybettiyseniz; Çok fazla ağırlığı kaybetmiş ve hafiflemişinizdir. Kendinizi bulmaya doğru yükseliyorsunuzdur.."
Mehmet Levent Ünal..

Ben genellikle duygularımı kaybederek ve insanlara olan güvenimi kaybederek kendimi buluyorum.. çünkü kimse güvenirsem sonunda bir kötülük yaptığı için.. kimin iyi kimin kötü olduğunu anlamış oluyorum bu şekilde.. ve hayatımdan siliyorum.
Genellikle insan muhtaçlık durumunu sonlandırırsa kendini bulur. Madden ve ruhen kime muhtaçsa bunu sürdürdüğü sürece kendi değil o kişi veya ortamların istediği kişiye dönüşmek zorunda kalacaktır
Yeni bir şey inşa etmeden önce eskisini yıkmak gerek. Kendimiz için de bu gerek. Önce kendimizi, eski benliğimizi yitirirsek gelişmiş versiyonumuza ulaşabiliriz.
Thank ⁁ou
Ben sıklıkla kendimi kaybedip geri buluyorum. En kral sihirbaz b.. k yemiş yanımda 😏😎🚬
Teşekkürler bebeim :D ❤❤
Cevap
7Cevap
Sahip olduğumuz tüm etiketleri kaybetmemiz gerekir
Anne baba patron vb hayattaki tüm rollerimizi unutmalıyz
iyi kötü bizi biz yapan tüm düsünce kalıplarımzdan prensiplerimizden tüm huylarımızdan sıyrılmalyz
Kendimizi bir boşluk hissine bırakmalıyz
Kendimizi bulmak icin dış dünyaya kapatmalıyz
Böylece iç dünyamz canlanr ve gercek benligimizle ilk defa tanışms olurz
Buna tasavvufta derin tefekkür inzivası deniyor
Herkesi kaybedebilirim yalnız kalabilirim. Sadece oğlum kalsın yanımda yeter.
Yıllarım ve sağlığım diyet olarak verdiklerim.
Sorsan hala yarım
Aklımı kaybettiğimde kendimi buluyorum. Bazen delirmek gerekiyor uyanabilmek için.
Arkadaşını sosyal yaşantıyı herşeyden ders alarak kendini bulursun
Hiç birsey kaybedemem , göze alacak kadar cesur değilim
dertlerimi neden paylaşayımki bu beni güçsüz kılar ben ırz düşmanıyım bikere ahahha
Kendimi çok uzun yıllar önce kaybettim. şimdi kendimi bulmaya çalışıyoru
Aklımı kaybettim kafam raad
Kalabalığı kaybederek
Kayderek değil kaybetmeden bulmak önemlidir
Kötü arkadaşları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?