♾️ Sizi kaybeden bir insan en çok ne kaybetmiş olur? neyinizi özler ve kolay kolay aynısını bulamaz.

♾️ Sizi kaybeden bir insan en çok ne kaybetmiş olur? neyinizi özler ve kolay kolay aynısını bulamaz.

Zor ve tam sarılan, zor bırakan ve muazzam bırakan yapım gereği, baştan çok zor ve mesafeliyim, kimseden etkilenmem hatta herkese baştan güvenlik duvarı örerim desek yeridir. Birine dostluğumu veya daha romantik anlamda yakınlığımı sunacaksam tüm içtenliğimle vermeyi severim. Sıcak ve güvenilir olmayı seviyorum sevdiğim çok az kişiye. Beni kazanan destekleyiciliğimi ve koşulsuz dostluğumu kazanır, kaybeden ise haksızlık yapmadıysa bana erişemez, mesafemi karşısında bulur fakat haksızlık yapmışsa kinimi ve düşmanlığımı bulur, dostluğumu kaybetmiş olur. Adaletsizliğe boyun eğmem, intikam alırım cidden müstahak olana acımam kesinlikle 🍀
şöyle ki; hiç kimse vazgeçilmez değildir elbette ama her insanın kendine has özellikleri vardır aratır, özletir. Ben şahsen benim kadar iyi bir dinleyiciyi, güldürmeyi sevenini, sıkmayıp boğmayanını, eğlendirenini, sadakatlisini, düşünenini ve ilgilisini biraz zor bulabileceğini düşünüyorum kaybedenin. Tabii ki tek tük bu özelliklere sahip insanlar vardır fakat diyelim ki hayatına bir kadın alacak :D bir çok kadınla konuşması lazım ki, bir ben etsin. Bütün bu özellikler tek bedende toplaşmış anlatabildim mi? 😃
Teşekkür ederim bebişko 🥳
Rica ederim abla :D 🥳✌️
Buna ben karar veremem. Beni kaybeden insanın hisleriyle de pek ilgilenmem açıkçası. Tamamen onda değilsem artık nelerinin eksik kaldığını nelerinin tamamlandığını benden sonra ne hissettiğini hepsini tek başına yaşayacak. Bu soruya bunun aksi bir cevap vermek samimi olmaz.
Teşekkürler ☺️
Rica ederim ☺️
Bu konuda mütevazı olamicam sanırım çünkü beni kaybeden sevgimi , saygımi verdiğim değeri , güveni ona olan bağlıligimi , dürüst oluşumu.. sempatik, sohbetkar, iyi niyetimi kaybeder.. * kimse vazgeçilmez değildir kaybetti ise yenisi de bulabilir
Cevap
30Cevap
Beni kaybetmiş olur o kadar. Kimsenin yeri doldurulamaz degil
Beni kaybetmiş olur. Gerisinin zaten bir önemi yok..
Neşeli anlayan ön yargısız davranan bir kişiliğim var gadası
Benim yanımda insan her daim neşeli olur
Ama benden daha iyileri de vardır
Yani şunu kaybetmiş demek birazcık iddialı olur Fakat Bana göre iyi bir arkadaşı kaybetmiş olur
Kaybettiği bir şey olmaz. Daha iyisi, daha farklısı her zaman vardır. Ne kendimi ne de başkasını vazgeçilmez görmüyorum.
Sadece beni kaybetmiş olur. Öyle abartılı birisi değilim.
Verdiğim değeri sadakati bağlılığı fedakarlığı bir daha kimsede bulamaz Aynısı olmaz
Benim hayatımda olan insan beni kaybetse çok şey kaybetmiş olur
Değerim bilinse çok daha iyi olur ki bilinmezse ben giderim onu beklemeden
Beni kaybedene ne kattığıma bağlı olarak değişir bu. Beni kaybeden kim buna göre ele almak lazım konuyu. Kimin için ne ifade ettiğimizi bazen kestiremeyebiliyoruz.
Mükemmel birisi değilim. Farklı türde bir karaktere sahip olduğumu düşünüyorum. Farklı bir karakteri kaybeder. Çok anlam barındırıyor bu dediğim. Fazla detay vermek istemiyorum açıkçası.
Bir şey kaybetmiş olmaz binlerce seçenek var abartmaya lüzum yok her isanın bir ikamesi vardır bire bir aynı olmasa bile herkesin yeri doluyor.
Ben kendimi yükseklerde görmem, kaybetmeye değer miyim değmez miyim o karşı kişinin kendi düşüncesi. Ben olsam beni kaybetmek istemezdim tabii, çünkü kendimi seviyorum
Ben çok karşılıksız severim, karşılıksız değer veririm. Bana verilen sevgiye veya değere göre değil de karşı tarafın karakter ve merhametine göre severim. Beni kaybeden de karşılıksız ona verdiğim değeri ve sevgiyi kaybetmiş olur
Kimse vazgeçilmez değildir ama kendimi övmüş gibi olmayayım sevgi ve sadakat diyebilirim kendim için...
Neyim oluyorsa onu kaybetmiş olur. Dostumsa dostunu, sırdaşımsa sırdaşını, oyun arkadaşımsa oyun arkadaşını vb.
Aynısını değil benzerini bulur, şöyle mükemmel böyle mükemmel insanım demek mi lazım? kaybederse beni kaybeder bu kadar basit...
gercek sevgyi onu yargılamadan o olduğu için sevilmeyi kaybeder parasına bakarlar tipine bakarlar insanlar genelde
Ailem dışındaki kişiler için söylüyorum, Sağlam dostluğumu özleyebilir. İyi niyetimi, dürüstlüğümü...
Çok güzel bir soru işte şunları buldum
1. Beni kaybeden eğlenceli bir geceyi kaybeder
2. Beni kaybeden özgürce gezintiyi kaybeder
3. Beni kaybeden ilgiyi alakayı bir çok güzel şeyi tek seferde kaybeder.
Seni kaybeden ne kaybeder?
Samimiyetimi kaybetmiş olur, benim gibi ılımlı, uyumlu birini de kaybeden gitsin kumda oynasın mk.
Beni kaybeden beni kaybetmiş olur. Ben olmak öyle kolay değil jshdj Şaka bir yana çok tatlı ve sevince çok sevecek birini kaybetmiş olur
Hiçbir şeyi kaybetmez, hiçbir şeyimi de özlemez. Bir kere beni kaybetmişlerse muhakkak ben gözden çıkarmışımdır yoksa salmam bırakmam.
Sadece beni.
Herkesin yeri doldurulur , herkes unutulur. Kimse ahkam kesmesin boşuna.
Hayatta en çok güvenebileceği insanı kaybetmiş olur
Bilmem, hiç düşünmedim, yerim çabuk dolar, kendimi bulunmaz hint kumaşı zannetmedim..
Bişeyi kaybetmiş olmaz nasıl olsa bende olan özelliğe sahip bir sürü insan var
Her konuda güvenebileceği birini kaybetmiş olur
Benden başka birşeyi kaybetmiş olmaz. Herşeyin yeri bir şekilde doldurulur
Verdigim sevgiyi degeri ve benimle yaşadıklarını bulamaz
Çok iyi sorular geliyor senden ha.
Çok şey kaybetmiş olur
Ona asla ihanet etmeyecek bi kadını, her konuda güvenebileceği kimsesi olmayacak artk
Aklini. Sevgimi, saygimi, merhametimi ve mutluluĝu.
Benim sadakatimi, güvenimi, saygımı, sevgimi, anlayışımı ve bütün özelliklerimi kaybetmiş olur.
Onunla nasılsam ona göre değişir bu. Sağlam bir dost net..
Belki samimiyetimi , iyi niyetimi falan kaybeder onun dışında aman aman bir şey kaybetmiş olur diyemem Kimse bulunmaz hint kumaşı değil sonuçta herkesin yeri bir şekilde dolduruluyor
Benimle olabilecek ihtimalleri.
Çok da abartmamak gerek yani. Kimse hint kumaşı değil.
seni kaymeden bir insan vs seni seven ztn kaybetmez
Beni kaybeden saf sevgiyi, doğallığı ve sadakati kaybetmiş olur
Sadakat ve fazla fedakarlığı kaybetmiş olur.
Basta iyi bir arkadasi kaybetmis olur.
Her şeyi
Her şeyi, bu kadar da iddalı
Sevgimi
Değer vermemi
Nasıl kaybettiğine bağlı 😄
Samimiyetimi muhabbetimi iyi niyetimi kaybeder
Sadakatı sevgiyi saygıyı
Herşeyini kaybetmiş olur
her konuda güvenebileceği birini kaybetmiş olur
Ömrünün geri kalanını.
Kaybedenlere sormak lazım bunu :)