İyi bir dost, sırdaş, arkadaş, eş-sevgili veya başka bir şeyi.
Seni kaybeden neyi kaybetmiş olur?
İyi bir... nesin 🙄
Seni kaybeden neyi kaybetmiş olur?

Dünyaya milyonda bir ihtimalle gelmiş olan beni kaybeder
🦋🦋🦋
Beni hayatında nereye konumlandırdığına bağlı. İyi bir dost? Harika bir sevgili? Mükemmel bir insan?
Evet herkesin yeri dolar belki ama bazı insanların eksikliği hep hissedilir ya hıhh işte benim yokluğumda tam olarak öyle bir etki yaratır :))
Cesur ve delikanlı , mafyatik , sevdiklerini koruyup gözeten birini kaybeder ve anasını ve sevgilisini el üstünde tutup onlara aşık olan birini kaybeder
Kaybettirenin arkasindan konuşmaya gerek yok. Dünya güzelliklerle dolu 😁😁
Yanlışım varsa düzeltme yapabilirsin 😁
Evet bence de 😂😂😂
Teşekkür ederim
Zuckerwatte ☺️🤗🤭
Cevap
39Cevap
Bu konuda mütevazı olamam..😛 Yeri asla dolmayacak birini kaybetti demektir her anlamda.. 😉 Keyifli günler..
Beni kaybeder artik onda ne anlam ifade ediyorsam onu kaybeder
Ne kaybederse kaybetsin bananr arkadas :)
Muhteşem soru. 💜 Ve ayrıca size hayranım 🥰
Beni kaybeden, benim de deger verdigim kisi ise, sırdaşını, dostluğunu, gögsüne yatıp ağlayabileceği kisiyi kaybeder..
Ben tesekkur ederim 💜🥰
Bende ki sadakati, her şeyi yağışını, çok sevişimi, kimseye benzemeyişimi kaybettikten çok sonra anlarlar genelde ama ölmüşlerdir benim için artık.
Saf sevgiyi kaybeder ben katıksız severim fedakarlığı toleransı kaybeder değerini kaybeder kendini canından daha çok düşünen birini kaybeder
Büyük kaybeder pişman olur
Sadakati kaybetmiş olur. Birkere kaybeden de birdaha benimle bir araya gelemez çünkü şöyle bir inanışa sahibim " Bir şarkıyı nekadar geriye sararsan sar çalıcak olan şarkı hep aynıdır"
İyi bir dostunu, suç ortağını, oyun arkadaşını kaybeder.
Onu kolayca anlayan ve hep dostu olacak birini kaybeder. Ben ise bir kişiyi kaybederken dünya kaybetmiş olurum.
Çevremde saygısız birçok insanla yaşıyorum. Beni kaybeden kendisine saygı duyan değer veren iyiliğini isteyen bir insanı kaybeder.
Eğlenceyi, macerayı, sohbetimi, iyi bir dinleyiciyi tüm bunlar zincirleme aslında hayatının hatasını yapar geri dönüşü yoktur.
Beni kaybeden samimi bir dost, çılgın bir arkadaş, arsız bir sırdaş ve heyecanlı bir partner kaybeder. 😎🌸
Sadık, ahde vefası yüksek olan bir insanı kaybetmiş olur. Zaten kolay dost edinmem 2 tane var yok. Dostlarım onlarla ölüme yürüyeceğimi iyi bilir
Rahmetli validem derdi ki " Sen kendini övme, başkası seni övsün"
Bence haklı. Bunun cevabını beni tanıyanlar söylemeli.
İyi bir dost, sırdaş, arkadaş, eş-sevgili veya başka bir şeyi. Bana hangi amaçla yaklaşmışsa o onu kaybeder.
Hiç bir şeyi kaybetmez alt üstü benimde kaybetmiyeceğim gibi birisi gider yenisi gelir
sadece olaylar aynı seneryo aynı
oyuncular farklı :)
Beni kaybetmeyi göze alıyorsa birdaha benden bulamaz. Hayatindan uzak olurum ölene kadar
Övünmek, ya da kibir gibi olmasın, iyi birisini kaybeder.🙂
Kaybeden biri için hiçbir şey kaybetmediğini söyleyebilirim. Beni kazanan kişi daha önemli.
Hiçbir şey kendime o kadar anlam yüklemiyorum sadece hayatından biri eksilir.
Şunu şunu kaybeder diye saymak saçmadır. Zaten söylenilen kadar iyi olsak kaybetmeyi göze almazdı
kimsenin kaybedecegi bir sey yok ya ne benim ne baskasinin
Hayatın anlamını, eğlencesini, neşesini, bir adamdan alınabilecek bütün keyifleri
Kaybettikten sonra fark ettiği şeyleri
Mezarlıklar kendini bulunmaz hint kumaşı zannedenlerle dolu. Hiç bir şey kaybetmez.
Kimse yoğurdum ekşi demez. Ama gerçek bir dostu, sırdaşı ve arkadaşı kaybetmiş olur.
Benden beklentisi ne idiyse hepsini kaybeder. Benden bekleneni beni sevip saydığı müddetçe alır çünkü
Saydıklarının hepsi
Yükle abime karışık
Yatakta arasada asla ama asla bulamayacağı mutluluğu
Güvenmenin verdiği mutluluğü
Sahiplenilmenin mutlunu gibi gibi
Pek bişey kaybetmez 😄
Ben onda neysem onu kaybeder. Basittir insanlar, arkadaslik kurarken bile kendini degerli hissedegi kisileri secer.
Yeri geldiği zaman bir insanın her şeyi olabiliyorum Bu yüzden bir de çok şeyi kaybedebilir
Neyi kaybeder o ona kalmış bir durum ama kesinlikle pişmanlığı kazanır...
Bir şey kaybetmez. Ben de faniyim. Ölüp gideceğim
simdi ovemiycem kendimi
Hiçbişey. Biri gider biri gelir şu hayatta
Içimdeki çocuğu ve merhameti...
Hayata dair umutlarını
Benim tatlı sohbetimi.
Aynen giden bida gelmiyor
İ Herşeyine koşulsuz şarsız koşan Dost
İyi bir dost ve sırdaşı kaybeder
Samimi ve güvenilir bir dostunu kaybeder.
Kimse hiç bir şey kaybetmiyor
Eğlenceyi kaybeder yerim dolmaz mı dolar ama
Ne kazanmıştı ona bağlı
İyi bir dost, sırdaş, arkadaş...
Kalın bir şeyler kaybeder 🤔
Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir benim icin
Dost sirdaş..
Çok şeyi
Iyi bi dostu
merhametliliği
Neyimse onu kaybeder
Gerçek sevgimi...