Dünya üzerinde sakalın en çok yakışmadığı insan olabilirim.

Sakallı
Babyface
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Ben kendimde babyface seviyorum çünkü sakal rahatsız ediyor yani temiz yüzlü olmayı seviyorum her zaman zaten yurt dışında çoğu kız neredeyse bebek yüzlü erkek severler. bir ülkemizde sakala karşı çok ilgi var kızlarda
İskandinav kökenli erkeklere baby face yakıştırıyorum genellikle. Ancak yüz şekline göre yakışıp yakışmama durumu var erkekte saç gibi. Mesela Birkan Sokullu saçlarına bayılırım ama her erkekte tatlı durmaz bu da onun gibi. 😌
Şöyle ikisinin de yakıştığı, yeri geldiğinde baby face olacak yeri geldiğinde sakallı olacak ama ne olursa olsun yakışıklı kalacak birini bulmak istiyorum 😇😂
Cevap
10Cevap
Kirli sakal olmalı bana göre birde yakışacak tip olacak kısaca.
Sakal erkeklere yakışıyor.. Bana göre kirli de olsa sakal olmalı..
Bazı erkeklere sakal yakışır sakalı kestiginde bütün aurasi gider bazı erkeklere de sakal yakışmaz baby facelik yakışır değişiyor yani
Sakallı erkekler benim ilgimi çekmez. Ha nadiren evet, yakıştırdığım kişiler de oluyor ama genel olarak babyface bir erkek isterim.
Şimdi sakallı erkek var sakallı erkek var bazılarına yakışıyor bazılarına yakışmıyor o yüzden adamına göre değişir.
Kişiden kişiye göre değişiyor bazısına babyface olmak yakışır ama hafif şekilli sakal da bence güzel duruyor
Koreli erkekler baby face o yüzden baby face diyorum.
Bu konuda genelleme yapamıyorum ya gerçekten kişiden kişiye değişiyor
Sakallı erkek 😍 ama sakalı abuk sabuk çıkıyorsa hoş görünmüyor
Bu erkeğin yüz şekline görede değişiyo. Ben mesela kirli sakal seviyorum kendimde.
Sakalı moda yapıp sokakları Hacivat bozması tiplerle dolduranlara çok kırgınım.
Sakali olmayana baby face denmezki
Sakalsiz da bayby face olmayan erkekler var
yakışıklı erkoya sakal da yakışıyor sakalsız da tipi iyiyse her türlü gideri var aşkom
sakallı diyen kızlar iran'a falan gitsin. orada tam istedikleri erkekler mevcut
Sakala zaafım var nedense ama her sakala değil gür siyah bakımlı naif
atma lan yakışıyor sana
Yok be neresi yakışıyor :/
Mdmxhhz teşekkür ederim
Sakal erkeğin makyajidir sakal yakışmayan erkekte çok az yakismiyorsada kesersin olur biter takmayın bu kadar
sakal biyik vs sevmiyorum ama yakisana da yakisiyor ozellikle de boran kuzuma bitiyorum 😻
iki şekilde de kötü durmadığını düşünüyorum ama kısa sakalı kendimde daha çok seviyorum
Sakalsız daha genç duruyorsunuz ya babyface kesinlike
Bugün babyface yarın sakallı derler çokta takılmayın bu anketlere dhdhhsshsh
Yüzüne yakışanı da var yakışmayanı da
Behlül Haznedar derim
Sakalsız ve bıyıksız daha iyi bence ✨
İkisi de iyi ama babyface daha iyi bence
Sakal, erkeğin makyajıdır.
Sakal
Sakallı
Normal
Sakallı
Baby face