Evet soru yukarıda bir ara baby face modası varken şimdi sakal modası ön planda son durumu merek ettim bakalım tercihleriniz neymiş?
Sakallı erkek
Baby face
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sadece Sarisin yakisikli severim digerleri cirkin geliyo
Sakalsız erkekler her zaman daha yakışıklı genç olur
Kandir kendini zavalli sarisin erkekler daha yakisikli digerleri cirkin
Ne sacmaliyon kızım ben yakışıklı kumral uzun boylu sakalsız erkeğim etrafimdan bir ton teklif aldım senin gibi zavallı lar anca kendini kandırır.
Bak gerizekali sana biton kiz teklif etti diye bendemi seni beyenicem sandin esmer kumral erkek sakalsizda cirkin anladinmi
Butun kizlar aynimi
İşine bak kızım sen sarışın sevebilirsin ben ona birşey demedim zaten. ben olanı söyledim. yakışıklı erkeklerin çoğu kumral. köse erkeklerden olusuyo. Bunuda o kafana sok.
Bütün sarisinlar da yakışıklı değildir bunuda kafana sok. dengesiz canım.
canım dedim site canım yaptı.
Geri ze kali dedim.
Pardon kardes ben sakalli erkekler daha yakisikli diye okudum yanlis okumusum ama ben esmer kumral sevmem cirkin geliyo digerleei sevebilir
butun sarisinlari kastedmedim kivanc tatlitug brad pitt gibileri beyenirim duzelttim
Sakalsız yazdım sakallilar genelde tipsiz olur yaşlı gözükür kumral ama yakışıklı olanindan çirkinlik ne alaka.
Brad Pitt yakışıklı değil şu an yaşı kaç haberin bile yok son halinden.
Ya ben buyum sadece sarisin yakisikli geliyo
Bu piskolojik birşey normal de değil.
Sen onun yasina gel gorurum seni kiskanc adam deden yasinda yinede sana bin basar cunku sarisin
Sana göre bin basar sokağa ciksak beni seçerler😃
Niye kiskaniyim. kizim. ben zaten yakışıklıyım 😃
Ben beyenmem seni orasi kesin
Yakisikli saniyosun gizlisin
Şu ikinci resim Varya alttaki o çocuk bana benziyor ama bende hiç sakal yok 😃koseyim sen düşün artık gerisini
Gerçi ben ondan biraz daha yakışıklı gencim😃
Diger kizlari bilemem ben sadece sarisin severim tabikide diger kizlar seni beyenebilir herkez ayni zevkte kisilikte degil
Yaşım 24 toplam 150 teklif aldım hiçbirine de adım atmadım inanır mısın😃
Iyide ben onuda beyenmiyorum yani diyecegim su seni beyenmeyen kizlarda olabilir yakisikli oldugunu kanitlama cabasina girme kucuk dusersin
Beni beğenmeyen elbette cikabilir mesela kimisi. sakalli seviyo😃
Evt olabilir herkez farkli ben sarisin severim baskasi kapkara sever baskasi senin gibi sever tartismayalim
Ama şu varki ben kolay kolay kimseyi beğenmem 😃çok seciciyim. tabi kimisi esmer , kimisi kumral, kimisi sarışın sever, benim tartistiğim yok ama beni gören benimle tanışmaktan asla geri kalmaz bu kadar eminim cekiciyim çünkü nedense genç yaşlı hiç fark etmez bakan çok🙂
Yanlış anlama. muhabbet buraya gelmiş eşcinseller bile etrafımda dolaşıyo😃