Türkiye'de son yıllarda uzun sakala olan ilgi artıyor. 11 bin kadınla anket yapan Poltio, kadınların yüzde 64’ünün sakalı tercih ettiğini ortaya koydu. Radikal'in haberine göre, kadınların yüzde 64’ü sakallı erkeklerin daha karizmatik ve daha sempatik olduğu yönünde tercihte bulundu. Baby face erkek mi sakallı erkek mi?
Ya aslında şöyle söyliyeyim, @beyazorkidem Ben burada şundan dolayı yorum yapmak istiyorum. Gerçekten oldukça fazla kadın ile sexs ilişkisi yaşadım. Kirli sakal seviyorum. Hatta bu konuda aklıma gelmişken bu konuda bir paylaşım yapıcam. Kirli sakallı olduğum zaman, her cinsel ilişkiye girdiğim kadın oral sexs yaparken, vajinasının acıdığını zevk almadığını bir çok kadından duydum. Hemen hemen her kadın bunu bana söyledi, ilişkiye girmeden önce sakal traşını olurmusun lütfen erkeğim. Dedikleri oldu. Ve pürüzsüz yüz cildimle tahrik olduklarına şahit oldum. Hatta bu konuda, lütfen sende bir araştırma yaparmısın, @beyazorkidem
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sakal erkeğin süsü makyajı karizmasıdır. Erkeği erkek yapan erkeği kadından ayıran en belirgin özelliktir sakal. Sakalsız erkek kadına benzer. Allah erkeği kadından ayırmak için sakallı kıllı yaratmıştır. Sakal erkeği olgun gösterir. Boşuna mı sakalımız yokki sözümüz dinlensin demiş atalarımız.
Aslında sakal severim (mağra adamı tipi olmama şartı ile) , ama kişinin yüz yapısına göre değişebiliyor. Berak yüzü olanda Sakalsız da karizmatik durabiliyor
Sakalın yakıştığı erkekler var. Kimisine kirli sakal yakışır. Kimisine kabarık sakal ( tam olarak ne denir bilmiyorum) kimisine sadece bıyık kimisine ise hiç yakışmaz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kisiye hangisi yakışıyorsa. Bazılarında sakal olmayinca cidden bir seye benzemiyormuş diyor insan😊 ama ben sakalsızdan yana kullanacağım tercihimi.
Bence önemli olan sakal ya da babyface değil.. Bir erkeği etkileyici yapan herzaman hareketleri, konuşması, bakışları, davranışları, ve kesinlikle dışarıya yansıtığı enerjidir..🙂🙂
En İyi Cevaplar