İntihar etmekten korkuyorum yardımcı olabilir misiniz?

Hayattan asla ama asla zevk alamıyorum, duygularımı hissedemiyorum, beni seven annem babam bile yok babamın bir kere saçımı okşadığını bilmem annem ile alakam yok zaten benden nefret eder. majör depresyon yasıyorum neden bu durumda olduğumu bilmiyorum sürekli uyuyorum, yemek yemek istemiyorum, yaşamak istemiyorum, hiç arkadasım yok arkadaş edinmeyi çok denedim ama hiç önemsenmedim kimsenin umrunda bile olmadım, kendimi yeteri kadar zeki, yeteri kadar güzel bulmuyorum asla bu bedende yaşamak istemiyorum artık, beni kimsenin sevebileceğine inanmıyorum asla dayanamıyorum sürekli depresyon atakları yasıyorum ruhen asla ama aslaa hayattan gram zevk alamıyorum duygularımı hissetmiyorum ruhsuzlaştım ölü gibiyim şu 21 yasımda sanki ölü bir bedende yasıyor gibi ruhum yok gibi bedenim var ruhum yokkk, asla sevilen değerli hissettirilmedim kimsenin umrunda olmadm bir kere saçım okşanmadı kimse bana sarılmadı kimse isteği ile benimle konuşmadı çok dua ettim hiçbiri kabul edilmedi hiçbirseye inancım kalmadı sevgiye bile...
İntihar etmekten korkuyorum yardımcı olabilir misiniz?