Yardım edin nolur intihar edicem?

üşenmeden okuyun lütfen gerçekten zor durumdayım. lise öğrencisiyim ve okulla aram hiç iyi olmadı. biliyorum çoğu kişinin olmamıştır ama benimki farklı. kucukken hep alay ediyolardı benimle orta sonda felan. neyse liseye geçtim biraz idare ettim felan ama dersler o kadar zorluyo ki beni. birazda mükemmeliyetçi bir insanım notlar konusunda. okuyun ne demek istedigimi anlicaksiniz. Ama bildigim bişey varsa o da hassas bünyem. Evet o kadar hassasım ki sizin belki rahatlıkla atlatabilceğiniz sorunlar benim önümde dağ gibi yığılıyo ve aşamıyorum. Konu ise şu yarın sinav var ve 1 saatte yakin baktım ama kafam almıyo gerçekten yapamıyorum hani insan tıkanır ne kadar zorlasada anlayamazya aynen öyle oldu. anneme dedim kafam almıyo çalişamadim felan. bide ben çok devamsizlik yaparim okulu sevmedigimden dersleri sevmedigimden, kaldıramadigimdan birsuru gun gitmedim ailemi çağırdı okul. neyse dedim anne kafam almıyo. Böyle bir kızış yok. yok İşte gitmemeyi adet edindin kaç kere okuldan aradilar yarindami gitmiyceksin 0 alsanda gidiceksin diye ama gecenin 12 buçugunda nasıl bağırıyo. Sınav haftamiz başlıyo pzt bir yandan, okulun bursluluk sinavi hafta içi o bir yandan, annem baskı yapiyo hocalar baski yapiyo artik çıldırıcam gerçekten kaldıramıyorum deminden beri evden kaçmayimi düşünmedim intihar etmeyimi... Ne olur yardim edin
Yardım edin nolur intihar edicem?