Küçüklükten beri abim psikolojimi bozdu son bi kaç 2 3 senedir pek kavga etmemeye başladık 10 yaş büyük benden. Dışarıdan baksan boylu poslu yakışıklı çocuk dersin komiser ol falan diyen çok oldu bana. Takdir teşekkür alırdım hep çalışkandım. Bunlara rağmen ne doğru düzgün bir üni okuyabiliyorum ne uzun bi ilişkim oluyor. Evlenmeyi istiyorduk 2 3 ay önce ayrıldık aileler tanışmıştı bunun dışında kısa süreli oldu hep. eksik kaldım herşeyde. Kafamı öne eğip en mal insan her şeyde en başarısız hiç bi konuda yorum bile yapamayacak özgüvensiz bi insana bürünüyorum bazen. Askerliği yaptım asker olmayı düşündüm şehir dişinda üni okuyup uzaklaşmak istedim. bi kaç senedir vücut yapıyorum bakıyorum kendime. sevgilimde oluyor derste çalıştım ara ara ama berbat durumdayım. Dediğim gibi dışardan göründüğü gibi değil. Geçen gün abimle kavga ettik telefonumu fırlattım bi yere ortadan ikiye bölündü telefon. Yeni telefon aldım dün geldi. Sinirime hakim olamıyorum bazen. Nadir kavga ediyouz son 2 3 senedir. Ama böyle oluşur sınavdan bi gün önce yumruk attı abim o kafayla girmiştim. Tam toparlanayım diyorum sinir stres gelecek kaygısı herşeyi var bunun üstüne bi dana kavga ediyoruz. Kendime kızıyorum en son. Bugün annem suskundu bişey diyorum cevap vermiyor doğru düzgün. Kahvaltı hazırlamamış abim lere gelince bişey yaptıkları yok sorumluluk sahibi olan benim yine de en kötü ben oluyorum onca şeye rağmen üzerime geliyorlar. Laf sokmaya başladı kime iyi davranmaya çalışsam ters tepiyor. Annemle kavga ettik bu sabah. Dışarı çıkıyım hava alıyım dedim kahvaltıyı bile yemedim hadi ordan git dedi söyleniyodu sürekli. Elimde cüzdan vardı fırlattım anlık sinirle kafasına geldi tam yüzüne. Ağladı. İntihar etmeyi istiyorum kendime kızıyorum ama herkesde üstüme geliyor. Bide en rahat benmişim en kötü benmişim gibi davraniyorlar bu hale getirdiler beni. Yol gösterecek yok mu çok sıkıştım.
Güncellemeler
+1 yıl
Hadi ordan git diye düzeltmiş KS. Küfür etti orada
Güncellemeler
+1 yıl
Biri gtunu başını açsa ya da cinsellik sorsa ya da kız hesabı olsa toplanmıştınız. İşte bu kadar basitsiniz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sen çok dolmuşsun.
İnsan sevgisiz kalınca bu kadar öfkelenir.
Masum ve sevimli bir kedi bile işkence görünce asileşir.
Olabildiğince sakin kalmaya çalış. Senin rahatlaman lazım. İmkanın varsa dağ başına çık. Orada bağır, ağla, tepin ve biraz düşün. Stresini atınca o temiz havayı içine çek.
Sadece stresli bir hayatın var ve ruhunu felç eden o.
Unutma ki sen okuyabilmiş, askerliğini güzelce yapmış, eli yüzü düzgün olan ve kızları etkileyebilmiş, elinden geleni yapmaya çalıştığı için görülmüş birisin.
Bazen haklı da olsak kendimizi ifade edemeyiz veya bizi duymazlar.
Hiçbirimiz mükemmel değiliz ve olmayacağız.
Ama kendimizin en iyi haline ulaşmaya çalışalım.
Sen öfke patlamaları yaşadıkca vicdan yapıyor ve vicdan yaptıkca da iyice stres oluyorsundur tahminimce. Aslında bu bir döngü.
Stresten yemek yiyerek kilo alıp, sonra kilo aldım diye yeniden strese girmek gibi.
Kendi değerini fark et. İçinde ellerinle beslediğin, negatif enerjiden oluşan baş belasını sustur.
Emin ol bu durum senin elinde. Beynimiz bize verilirken kullanım kılavuzu verilmediği için bazen nasıl yöneteceğimizi şaşırırız. Ama kendinde güvenip güçlendikce, vesveselerinin küçüldüğünü göreceksin.
Her hareketim gözlerine batıyor sanki. Yemeğimi ısıtırım, Soframı kaldırırım, herkesle iyi anlamaya çalışırım, çoğu şeye katlanırım, aklıma bile gelmiyor ama abimin umrunda bile olmayan birsürü şeyi yapıyorum yine de bana söyleniliyor hemde doğru yaptığım konularda. Abim bi kere yemek ısıtmaz kahvaltı hazırlamaz sürekli ona buna sinirlenir laf söyler, ben daha dün abimin arkadaşıda gelmişti maç izliyoruz. Yemekleri ısıttım sofrayı hazırladım tabakları bile ben doldurdum. Sorumluluğum olduğu için değil onlar gibi değilim karakter meselesi. Buna rağmen akşam maçta herkes gol diye bağırdı annem bana söylenmeye başladı ses yapıyorsun diye. O kadar yemek ısıttım yorgunum dediğinde hep yemeğimi kendim alıyorum. Bu sabah kahvaltı hazırlayacak doğru düzgün konuşmuyor bile evde olmam gözüne batıyor heralde. Şunu yapsana içeceğiniz bile hazırlamıyon falan filan. Bende söylendim. Hemen kavga edıyon abinle anlaşamıyon şen şöyle kötüsün hata hep sende. Ama görsen abimin yanından geçilmiyor bazen çok sıkıntılı biris. Onun yüzünden neler yaşadım kendim olamıyorum bile. Bişey diyemiyorum valla..
Hayat çok anlamsız geliyor artik. böyle olunca da kimse umrumda olmamaya başladı ya kendime ya birine zarar veriyorum. Anneme cüzdanı fırlattım senin gibi çocuğun olmaz olsun kimse böyle değil niye doğurdum başladı. Abim öğrense bunu sağ çıkamayız ikimizden biri. Çok büyük kavga olur. Öyle canım gibi hissediyorum ki kendim bile kendimi ele veririm umrunda olmaz sonunda ne olacağı. Kafayı yedim
Sen yine de annene bir sey firlatma.
Boyle boyle siddete gidebilir konu ve kesinlikle olmamali.
Ama abin nedensizce sorumsuzken ona bir sey denmemesi yanlis elbette.
Terazi de tartinca ne yanlis ne dogru ortaya cikiyor zaten. Sen moralini yuksek tutmaya calis.
Hayat zaten kisa.
İntihar etme kesinlikle. Baska guzelliklere odaklan kardesim. İyi ki varsin sen ve hep var ol.
Teşekkür ederim
Rica ederim😊 degerlisin, yardim seversin ve derin dusunensin.
Biraz sakinles, stresini baska sekilde at.
Hayirli gunler
Çok sağol. Hayırlı günler
Abin senle yaşamıyorsa konuşma muhattap olma çalış ayrı eve çık.
Aynı evdeyiz ya iyi anlaşıyoruz ya da kavga ediyoruz bi şekilde
Ozman ayrı eve çık kurtul benim ablamda kötüydü evlendi kırtuldum
Evlenmek istiyorum ama öyle biri yok
evlenelim gel
Ablam evlendi kurtuldum benim evlenmeme gerek yok 😂😅
Ama benim var bi düşün istersen jdjskdjs
Annenden istiycem seni konum at
etmezsin merak etme
Etmem