Ailesel sorunlar yaşıyorum içimdeki nefretle nasıl başa çıkarım?

20 yaşındayım ve evde ailemle kalmak resmen bir işkence son yıllarda depresyon gelecek kaygısı anksiyete aşırı düşünme gibi pekçok olumsuzlukla baş etmeye çalışıyorum tek başıma ne yazık ki çünkü ailemde herkes benim neler yaşadığımla ilgilenmek yerine onlara neden hizmet etmediğimi veya neden konuşmadığımı içimdeki bu huzursuzlukla baş etmey çalışırken evi neden süpürmediğimle ilgileniyor son zamanlarda yeme bozukluğu yaşıyorum günde 1 öğün yemek veya atıştırmalıkla besleniyorum kendimi o kadar yanlız hissediyorum ki kimsenin okumayacağı bu siteye birşeyler yazarken bile kalbim sıkışıyor gözyaşlarımı tutamıyorum bu konuları maalesef ailemle konuşamam çünkü yine bencil ve kendimi beğenmiş şükür etmeyi bilmeyen biri olarak görülücem annemle ikiz kız kardeşimin benim hakkında bi sohbetlerini duyduğumdan beri içimde öyle bi öfke var ki annemim beni aşşağılayıcı biçimde gülüşü şu an gözümün önünde belki o bunu yaptığını bile bilmiyo ve yanıma gelip her bir şey istediğinde ona kin kusmamka için kendimi zor tutuyorum o kadar nefret doluyum ki ailem karşı daha ne kadar dayanırım bilmiyorum ama artık mutlu olmak istiyorum

Ailesel sorunlar yaşıyorum içimdeki nefretle nasıl başa çıkarım?