AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
önemlidir... ama geçmişi saf kim var acaba... her halükarda herkes bir diğerine göre kabul edilemeyecek bir geçmişe sahiptir...
geçmişle gelecek kadar önemli şimdiki zaman kadarda önemi var sonuç olarak bu üç zaman dilimi önemli kimse de önemli degil falan demesin yalan
Tabiki de önemlidir çünkü sen karsındakinin ne yaşadığını bilmeden senden ne beklentisi olduğunu çözemezsin en başta ama geçmişte yapılan şeylerin üstünde de fazla durmayın, Cünkü geçmişte yapılan birseyin sürekli yüze vurulması hoş değildir. İnsanlar geçmişi unutmak ister sizde ona geçmişini unutturun
Eğer Geçmişe Önem Verirsek Arkamıza Bakmamızdan Dolayı Önümüze Çıkan İlk Engelde Takılır Düşeriz Geçmiş Bize Bir Şey Kazandırmaz O Yüzden İleriye Dönük Olmalıyız.
Eğlenmelik düşünen için önemsiz
Evlenmelik düşünen için önemli bir mevzudur
Tabi ki onemli ben kendimi temiz tutuyor karakterli bir hayat suruyorsam o da oyle yapmis olmali sen her halti ye sonra gel temiz efendi biriyle ol de ki bir daha yapmiycam oyle mi len sie
İlişkiye yansımaya başladığı zaman çok önemli eskilerle kıyaslama falan
geçmişi önemli değildir.
o benim geleceğimse ben geleceğime bakarım :))
hataları hatayı yaptığın kişiyle düzelte biliorsan düzeltme sayılır.
Tabiki çok önemlidir. çunku snden önceki yaşam şekli snden önceki kişiyle yaşadıkları gittiği gezdiği gorduğu şeyler çok önemlidir. seninle uyum sağlabilmesi için çok önemli bunun için geçmiş çok onemli
Benimleyken ne olduğu ve nasıl hissettirdiği önemli. Geçmiş nedir ki adı üstünde geçmiş..
önemlidir benim için.. beni anlamalı ilkim olmalı onun ilkide ben bu yüzden yani... eicdeki şahıs %95 gibi saçma bir genelleme yapmış demekki ona yalan söyleyenler denk gelmiş...
karıstırdıkca koku cıkar hic karıstırmayacaksın sormayacaksın... eee mahzende saklalanda yok elbet herkeste az ya da cok yasanmışlıklar vardır
Gecmiste yasadiklarina bagli. Dogal olarakta bunu ogrenmek icin yine gecmisi dinlemek lazim. Demekki önemli
Tabiki önemlidir... Rezalet bir yaşamım varsa, elbet muhatabım olan kadın düşünecektir. Acaba? diyecektir.
aslnda gereksizdir aama bazen insan merak ediyor. doğru olan ise geçmiş geçmişte kalmıştır önemli olan geleceğinin güzel olması :)
önem vermeseydim bende takardım koluma iki tane bir gün biriyle diğer gün biriyle. olmaazzzzzzz benim yapmam da onun yapması da uygun olmaz.
önemli degildir cnkü sen onun gecmişini sorgularsın o senin gecmişini sorgular sorular cıkarönemli olan gelecektir gecmiş degilidr
Ne amacla ciktagima vagli ciddi dusunuceksem tabi ki onemlidir. arkamdan konussun insanlar istemem. gezmek gomul eglendirmek icinse hic nir onemi yoktur.
Önemlidir cnkü gecmis her zaman sana engel olur ve dönüp dolasıp karsına cıkar
Adli suç dışındaki cinsel ve duygusal hayatı beni ilgilendirmez. Geçmişi onun özgürlüğüdür
Hiç önemli değil. İnsanlar yaşadıkça elbet geçmişleri olacak. Abes bir durum olmadığı sürece (uyuşturucu kullanmak gibi) önemli değil.
Olabilir
Geçmiş onun için gerçekten geçmişte kaldıysa sorun değil, ama bir kadında geçmiş daha önemlidir.
Önemli tabikii geçmişinde neler yaşamış bilmem gerekir.. sonrasına bakarız..
Erkekler kızlarda geçmişe.. Kızlarda erkekte geleceğe önem verirler
Değişmişse Önemli Değildir Fakat Kuşkularım Varsa Önemlidir O Yüzden Önemlidiri Seçtim.
Önceden olsa önemli derdim.. ama geçmişi iyi olanlari görüyoruz şimdi. :)
Bir insanın geçmişini bilmemek.
O, insanla bir geleceğinizin olamayacağı anlamına gelir..
+1...
Yakın zamanda ben de geçmişinde biri olacağım için hiç sorun değil...
geçmiş bir insanın geleceği hakkında bilgi verir çünkü her hatanın bir derecesi vardır ve o kişi hakkında ipuçları barındırır
Geçmişte yaptıkları gelecekte yapacakların ön hazırlığıdır.
İnanın bir insan 7 sinde ne ise 70 inde de öyle , nice tövbeler ediliyor ama değişen hiç bir şey olmuyor. Doğru düşünüp doğru karar alıp sağlam adımlar atmak lazım.
Geçmiş onun için eger hala geçmemişse bunu hissedersem önemlidir. Ama tüm geçmişi silmiş bana gelmiş ise önemsizdir..
Mağlum işi yapmamış olsun lütfen :D yoksa sevsem bile by derim
Aynen herkesin gecmişi var ama gecmişinde büyük hataları olmamalı
+1 Katılıyorum.
Gerçekten sevenler için önemli takılmalık için çıkanlar için önemsizdir
benim için çok önemli başkasıyla öpüşse dahi kabul etmem ben
Bence bırak öpüşmeyi eli erkek eline değmemiş olsun istiyorum ben. Ama bu devirde zor...
erkek de öyle olmalı ki hakedebilsin öyle birini
Bende öyle olduğum için öyle birini istiyorum. Yoksa ben bir sürü kızla birlikte olucam ama seçeceğim kızın geçmişi olmayacak, bu düşünce yanlış, çok yanlış.
doğru
geçmişe bakacak olursak ne sevgili bulabiliriz ne de evelenecek kız.
Önemli değildir diyen erkek pembe tayt giyip evlilik programı izliyordur
Geçmişi geleceğini etkiliyorsa Bizim gelenek ve göreneklerine uyması söz konusu değildir...
Geçmişinin benim için bir önemi yoktur ama bilmeyi anlatmasını isterim..
kadının geçmişi , erkeğin geleceği önemlidir derler , belli sınırları aşmadıysa laf yapmam.
önemsiz diyen sadece kızlara entellektüel görünme çabasında olan tiplerdir tabiki önemli geçmişte sevgilisi olmuş olabilir ama ciddi şeyler yaşanmışsa bu her erkeğin kafasında soru işaretleri yaratır.
önemlidir ben kafayı takarımda ondan zaten geçmişinden şüphelendiğim kızla anca arkadaş olurum
Eğer bakireliği duruyorsa hiç cinsel anlamda on arka ilişkiye girmemisse ve ben buna eminsem önemli değil
valla aslında onemlı deıldır sonucta oncesı ben olmadan olmus olaylarıdır ben benımle yasayacaklarına onem verırım
tabiikide önemli, gelecegimde olacak kisinin gecmiside önemlidir, ama gecmisi benim sevgimi etkilemez ben onu yine coook severim, dürüst olsun yeter :)
ileride karım olucaksa geçmişte o r o s p u m u d e ğ i l mi önemli tabi
Önem arz ediyorsa önemlidir. Etmiyorsa önemsiz :)) Sevgilime bağlı
Ya geçmişinde ben yoksam neden önemli bende bunu anlamıyorum işte
pek önemli değil ama tabi namusunu korumuş olması lazım :)
tabikide onemlidir insan her seyi deyisdir bilir kecmisi haric
bekarete hiç önem vermem ama değer yargısı olarak önemli bence
sakın fazla gecmısı nı anlatma yoksa sorunlar cıkar..
Bilmek isterim ama o kadar da önemli olmamalı çünkü geçmişinde ben yoktum, o yüzden onun geleceği ilgilendirir sadece beni.
kesinlikle çok önemli ileride geçmişinin karşıma sorun çıkarmayacağı ne malum herşeyini bilmek zorundayım ;)
Çok aşırı kötü şeyler yapmadığı sürece küçük şeyler affedilebilir çünkü benimde yaptığım oldu ama haddimi aşmadım.
elbette önemlidir kimse geçmişi bataklıkta geçmiş bir sevgili istemez heralde...
Önemli tabii. İn midir cin midir geçmişte yaptığı boklukları bilmem lazım
Önemlidir ilk ve son erkeği ben olmalıyım. Sevgilisi olmuş kızlar gözümde ikinci sınıf insan gibiler. onlari direk eliyorum
yargılamak için değil anlamak için önemlidir.
işte bu cevap doğru bir cevap :D
kendinize, sinirlerinize, olgunluğunuza güvenmiyosanız didiklemeyiniz. ateşle yaklaşırsanız patlar
Her kim bu konu için önemli değil diyorsa yalan söylüyordur. Geçmiş önemlidir, her iki cins için de... Derin bir mazi, iki tarafı da yıpratır bence