Çoğu aynı şeyi der ama. O kadar kolay değildir. Elbette herkesin geçmişi vardır. Ve hiç kimse yüzde yüz doğru söylemez. Söyleyemez. Ya sormayacaksin ya takmayacaksin
Evet önemli benim hiç sevgilim olmadı sevgilim olduğu zaman onun da daha önce hiç sevgilisi olmamış olsun istiyorum ben onun ilki oluyum o da benim ilkim olsun
Önemlidir. Kimlerle çıktığı, nasıl ilişkiler içinde olduğu gelecek ilişkilerini de şekillendirir. Karşılıklı olarak birbirimizi incelemekte fayda var ama çok şaibeli konular sanki beh
İşte geçmişte ki sevgilisi vs geçmişte kalacak. Gerekirse numara değiştirecek. Bu saatten sonra keyfe keder takılmak istemiyorum çünkü. Ailemi kurmak istiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
HAyır ben sevdiğim kadının geçmişine bakmam hiç bir şekilde
Çoğu aynı şeyi der ama. O kadar kolay değildir. Elbette herkesin geçmişi vardır. Ve hiç kimse yüzde yüz doğru söylemez. Söyleyemez. Ya sormayacaksin ya takmayacaksin
Evet önemli benim hiç sevgilim olmadı sevgilim olduğu zaman onun da daha önce hiç sevgilisi olmamış olsun istiyorum ben onun ilki oluyum o da benim ilkim olsun
Bana gelene kadar her haltı yesin sonra da geçmişi önemli mi olsun
Erkeğin değil kadının önemli geçmişi
Eşit değiliz anla artık
Yav he Allah sizi alana sabır versin
Alınacak mal mıyım , ben alırım alınmam ufaklık
Seninkine derler ufaklık ay yallah sorumdan engel byeee
bilmek önemli ama bunu abartmayacak kaldıracak biriysen.
Önemlidir. Kimlerle çıktığı, nasıl ilişkiler içinde olduğu gelecek ilişkilerini de şekillendirir. Karşılıklı olarak birbirimizi incelemekte fayda var ama çok şaibeli konular sanki beh
Kız yıllandı bu nick
Sevince vazgeçmeyiz
Immm
Üzerinden herkesin geçtiği kızı kabul etmem ben. Çünkü benim daha hiç sevgilim olmadı, kimseyle de bir şey yaşamadım, kendim gibi olanı aramam suç mu?
Değil gönlüne göre versin Allah
Amin, teşekkürler.
Ciddi düşünürsek eğer eski yaşantısı olan mahallede semtte kalamaz.
Geçmişinden pavyon yoksa sevgilim olamaz içinde dilber yoksa ondan karı olmaz
Geçmişi bugün karşıma çıkmıyorsa önemli değil
Yarın çıkıyorsa
İşte geçmişte ki sevgilisi vs geçmişte kalacak. Gerekirse numara değiştirecek. Bu saatten sonra keyfe keder takılmak istemiyorum çünkü. Ailemi kurmak istiyorum.
En mantıklı yorum falan
Teşekkürler
Ricalar
Önemlidir, hırsız mı katil mi bilmeden olmaz
Evet, geçmiş önemlidir.
Ne yaşadığına bağlı biraz
Evet önemlidir.~☆
Onemli
Bakim seninkine
Cvmi atayim
O iş görmez
Kadin gecmisimmi
Önemlidir
Geçmişim tertemiz 😂
Kaç yaşındasın?
Senden 10 yaş kadar büyüğüm 🤔
Tertemiz olması imkansız tertemizse de bi sıkıntı vardır 30 yaşına kadar hiç mi olmadı
Bir sıkıntı yok ama olmadı. Olmamasıda gerekiyor. Evlenirsem anca o zaman yoksa olmasada olur
İlginç
Neden ilginç 🤔
Yaşın büyük
onrmli
Önemli.
Sizinki nasıl efenim
Geçmişimiz iyi olmasa net olmazdık kem küm eder bocalardık
Dhdndndnnr iyi kime göre neye göre ama neyseeaaah
Hayır önemli değil
Onemsiz 😈🙈
Gecmis gecmiste kalmistir 😇
Evett