Sevgilinizin geçmişi önemli midir?

Geçmişi karanlık bir insanım. Bazı şeyler yaptım. Açık açık söyleyemeyeceğim +lı şeyler. 1 hafta önce biriyle tanıştım. Her şey çok ani gelişti. Teklif etti tanımamız lazım birbirimizi, tanısan sevmezsin belki dedim. Seninle sevgkliyken de tanıyabilirim dedi zorladı kabul ettim. Normalde de geçmişte yaptığım bazı şeyleri sevgili olma ihtimalim olan kişilere anlatırım. Çünkü bazı insanlar için geçmiş önemlidir. Kendisine de anlattım. Kabul ediyorsan her şey bu şekilde, etmiyorsan rahatsız olursan sen bilirsin dedim. 2 gün önce bana gelip "x kişisiyle de mi... yaptın?" Dedi. Öyle bir şey yoktu. O kişiyle görüşmemiştim bile. Bunu ona başka biri söylemiş. Yanı iftira atmışlar bana. Tamam inandım dedi ama o günden belli toplasak yarım saat yazmamıştır bana. Bugün aradım noluyor diye bir şey yok dedi. Geçmişimi daha derinden öğrenmek istedi, yarın bir gün olur da kendisine benim hakkımda bir laf söylediklerinde ben bilmiyodum dememesi için. Ben de söyledim neler yaptığımı. Artık kararı vermek kendisine kalmış kendisi bilir. Sizce önemli mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Wpden attığım mesajlara bakmıyor, story atmış..
Güncellemeler
+1 yıl
Yıpranıyorum dedim ayrıl o zaman dedi. Sen istiyosun o zaman dedim istesem söylerdim dedi
Sevgilinizin geçmişi önemli midir?