Selam. Hepimizin kişilikleri, davranışları, karakterleri bambaşka elbette. Bu bazen ilgi çekse de bazen vazgeçilmeyi de yanında getirebiliyor. Peki sizin için çözümlenmek nasıldır? Sizi nasıl çözebilirlar ya da çözmeliler?
Aslında ben insanların beni çok da çözemediğini, çözebilenlerin de zor çözdüğünü ya da yalnızca öyle zannettiklerini düşünüyorum. Mesela birinin hakkımda beraber vakit geçirdikten bir süre sonra, ansızın çıkarım yapmasını severim.
Çözmeye çalışmıyorlar. Herkes kendini çözdürme peşinde çünkü. Varsa yoksa herkes kendim de kendim diyor. Karşısindakileri hiçbir şekilde kale almıyor, anlamaya çalışmıyor, yardımcı olmuyor, hayatına saygı duymuyor. Tabii bende de öncelik kendimde fakat insanlara asla birşeyler dayatmiyorum ve elimden geldiğince diğerleri için konfor alanimdan feragat ediyorum. Benim yaptığım kadar fedakarlıkta bulunmaya çalışsalar yetecek aslında çok bişey de beklemiyorum. Lakin işler böyle yürümüyor..
O kadar karmaşık bir insan değilim aslında. Biraz uğraşan çözmek isteyen kişi çözebilir. Evet benim de kendi içimde çözemediğim yanlarım muhakkak var ama bu beni çözmelerine engel değil tabi. Ha eğer çözemiyorsa ya uğraşmak istememiştir ya da ben o kişiye karşı kendimi kapatmışımdır.
Çok zor bir insan değilim. Ilımlıyım ve orta yolu bulmaya gayret ederim. Ama içim çok farklı, labirent gibi. Bazen ben bile kendime şaşırıyorum, o yüzden insanlar biraz farklı olduğumu düşünse de anlaşmanın yolunu buluyoruz.
Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
Hayır genelde beni kimse çözemiyor zaten aslında çözülecek bir yanım da yok sadece benim yaşadığım duyguları ya da olayları bir kişi yaşamadıysa beni anlaması çok zor oluyor o kadar. ama ben de zaten tamamen kimsenin anlamasını beklemiyorum anlamasalar da olur.
Celal Şengör ün güzel bi lafı var baktınız karşınızdaki insan artı eksi şempanze umursamayın hadi oradan deyip geçin tavsiyesini vermişti, insanların ne düşündüğü beni pek bağlamıyo çoğusu şempanze seviyesinde 😉
Celal Şengör'den pek hoşlanmam lakin düşününce doğru konuşmuş. Sizi bağlamıyor olabilir, evet. O zaman biraz değiştirelim, kolay anlaşabilir bir insan mısınız? Yoksa zoru mu oynarsınız?
Hmm. Aslında bu normal bir şey. Hemen hepimizin yaşayabileceği kadar normal hem de. Sizi anlamak isteyen insan da her türlü bir yolunu dener, bulur anlar kanımca.