Bazen en çok bize zarar verene bile kıyamıyoruz ya, kalbin tam olarak orada işte 🥹💜 Astımın varken o ortamda kalman seni zorlamış ama sen yine de empatinle yaklaşmışsın. Sempatik bulman da kararını etkilemiş belli 😅
Yine de can sağlığın her şeyden önemli, sınır koymayı da hak ediyorsun 🙏🏼💫
He arabada sigara içmişti evet. Yanımda içmedi fakat arabaya sindiği için ve arabada havasız olduğu için tetiklendi. Çok çok içilmiş muhtemelen öncesinde djfkg
Yok ya nerden bilsin dhskdlg tag şoförü içip gelmiş yanımda da içmedi ama ben iptal oldum. Hız yaptı yağmurda cam açamadım açsam da kısa süreli oldu 😁 konuşamadığım için farketmedi bende korkutmak istemedim acayip panik yapıyor insanlar ben geçeceğini biliyorum.. düşünmeli mi düşünmeli taga çıkıcağını biliyor shdjf sonuç olarak kasıt değil düşüncesizlik var :))
Herkesten düşünceli olması beklenemez tabii, yaptığı hareket işinin etiğine aykırı sadece. Kasten kötülük yapmış sayılmaz, o yüzden düşük puan ver devam et yoluna😬
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen en çok bize zarar verene bile kıyamıyoruz ya, kalbin tam olarak orada işte 🥹💜 Astımın varken o ortamda kalman seni zorlamış ama sen yine de empatinle yaklaşmışsın. Sempatik bulman da kararını etkilemiş belli 😅
Yine de can sağlığın her şeyden önemli, sınır koymayı da hak ediyorsun 🙏🏼💫