İnsanları kendine çeken bir yapın var mı? seninle konuşmayı severler mi

İnsanları kendine çeken bir yapın var mı? seninle konuşmayı severler mi

Evet hemen muhabbet ederler benimle kitap kafede son 2 günde çok insanla muhabbet ettim onlar yanıma geldiler yani 🤣 insanları çekerim yanıma ha çok bir vasfım var mı çok mu güzelim hayır ama çekiyom
Kafama denk kişilerle ambiyansım harika uyuşur lakin herkesle yakalayamıyoruz o kimyayı, daha çok içime dönük bir kişiliğim, kendimi toplumdan soyutlamayı tercih ettim, çok aşağılık kişiler tanıdım ben, çöllerde susuz kaldım, belki de önyargılıyım insana karşı, herkesi aynı kefeye koyuyorum. Kalbimin kapılarını kolay kolay açamıyorum kimseye, genellikle insanlar sever benimle konuşmayı, çok da güzel dinlerim lakin ben kendimi saklamayı yeğlerim. Kardeşlere takılmayı, onları delirtmeyi severim, neşeli ve cıvıl cıvıl yanımı ailem görür, onların yanında soytarının tekiyim, üst üste espriler yapıyorum, içimdeki coşkun enerjiyi en çok ailem görür, ailemin kadınları.
Son derece kafa dengi ve eğlenceli biriyim ama sevdiklerime.. :D Keyifli geceler..
Katılıyorum, kafa dengi ve eğlencelisin aynı zaman da mantıklı.. :D iyi geceler.. ☺️
Teşekkür ederim ☺ Keyifli geceler ✨✨
Rica ederim ☺️✨✌️
Teşekkür ederim 😃✨️🤘🏻
Rica ederim keyifli günler :D ✨🥂
Teşekkürler sana da 😂
😂🤟
Kendimden küçükler evet büyükler hayır kafa dengi bulmaz
Bence de abla kafa dengisin ✌️
✌️😀
:D ✌️ 🪷
@Sosyetic_SheqiiL çiçeğim şu narkosa bir şey der misin 🙄
Diyemem. Bol eğlenceler
Cevap
22Cevap
Evet kafa dengi olduğumdan bağımlılık yaparım da asıl mesele kafa dengimi bulabilmekte...😀
Herkesle denk değilim o yüzden de hayır bulmazlar
Evet genelde insanlar beni baya kafa dengi buluyor. Üstelik en ciddisinden, en her şeye gülenine kadar. İçimde çeşitli karakterler barındırdığım için olsa gerek; pek çok kişiye uyum sağlıyorum istemeden de olsa😂
Çok iyi 😂
Bir süredir tanıdığım ve kendime yakın hissettiğim kişilerle sohbet ettiğimde evet kafa dengi bulurlar ama rastgele biriyle konuşsam muhtemelen kafa dengi olduğumuzu düşünmeyecektir sfshsd zaten içe dönük biriyim ve çok fazla insanla konuşmayı sevmiyorum
Gerçekten samimi olduğum insanlar evet. Gerisiyle pek samimi olmam, kafa dengi de olmam.
Bazen gizemli geliyorum hiç kimseyle konuşmuyorum çünkü çekingen biriyim o yüzden merak ediyorlar bakıyorlar tabi bu beni rahatsız ediyor biraz ama yapacak bişey yok 😅
Evet kadın erkek fark etmez rahat ve geniş biriyim takıntılarım yok ortamların aranılan adamı :)
Son derece kafa dengi ve eğlenceliyimdir. ama bu yönümü sadece sevdiklerime göstermeyi tercih ediyorum. 🌺
Çok severler ama bir müddet sonra düşman kesilirler özellikle bayanlar😏😅
Yakın birkaç arkadaşım var liseden ve üniversite döneminden onlarla iyiyiz ama iş hayatinda biraz daha mesafeli ve soğuk durumlar oluyor
çoğu insan beni kafa dengi bulur ama bazıları kafa dengiden çok gereksiz insanlar oldukları için onlar bulmayabilir
Yani karşımdaki farklı fikirleri ve hayat tarzlarını olumlu karşılayan biriyse öyle. Yoksa uğraşmam bile
İnsanlar beni daha çok kullanılacak bir araç olarak görür...
Ben kafa dengi bir insanım, herkesle kaynatabilirim ama beni sıkmadıkları sürece
bulurlar ben ve kafa dengi olmamak mı hiç olur mu öyle şey
Evet. Hatta ben çok konuşmam mesela kimseyle. Ama beni özleyen herkes yazar.
Bilmiyorum. Kafam bozuk bu aralar. Kafa dengi bulamazlarsa da çok umursamam.
Genelde sohbetim keyifli geçer ama bunu insanlara sormak lazım 😅
Beni bulsalarda ben onları kafa dengi bulamıyorum 😄
Kafa bulunan biriyim fakat ben herkesi konuşmaya değer bulamıyorum mesafe koyuyorum çoğu zaman 🍀🗝️
Bazıları için evet, bazı insanlar için hayır
Mizacım biraz sert görünüyormuş çok kendini beğenmiş egolu görünüyormuşum oysaki tanıdıktan sonra hiç öyle olmadığımı öğreniyorlar. Samimi olduklarımla kafa dengiyimdir. Ama onun dışında pek irtibat kurmayı sevmem insanlarla
Evet insanlar genel olarak severler beni.
Yakın çevrem bunu çok sık söyler.
Evet tabi anlayana
Bulurlar çünkü o insanların bazılarıyla aynı fikirde olmasam da aynı fikirde ymiş gibi davranırım
Kimsenin benle sorunu olmaz varsa sorun kendindedir
Evet sosyal bı insanım , sevdiklerimle saatlerce takılmadan konuşup anlaşabilirim dinlemeyi de severim 😄
Kafaya bağlı.. Her kafaya denk olmam..
Kafadan vuruk buluyor😂
Hayır, kendi hayatımın anti-herosuyum.
ortamın merkezinde olup yönlendirecek kadar
bulur bulmaz ikisinin arasında
Evet kime merhaba dediysem koyamadı benden.
Kişiden kişiye göre değişir
Her zaman herkese değilim
Bulan da var bulmayan da
Sakin birisi olsamda genelde bulurlar.
Uyumluyum herkesle 🤭
Bazıları kafa dengi buluyor evet :)
Baya bulurlar …ama ben çok bulmuyorum
Ooo çok
Her kafaya uyarim
Nadir insanlar evet
Ewett 🩷
Bulur