Boyu 163 olmasına rağmen arkadaşları arasında en kısa olan ben “yataktan inerken paraşüt kullanıyor musun” tarzı söylemlere maruz kalıyorum da... 🥲 Sizin de boyunuza laf eden oluyor mu?
Anne tarafına çekseydim şimdi sarışın, mavi gözlü ve 190-195 cm arasında bir boya sahiptim. Şu anki boyumdan memnunum, baba tarafı da kısa değil; babam 178, amcam 180, ben de o civarlardayım. Laf eden olmadı ama eskiden yaşıtlarıma göre çok kısa boyluydum. Hatta sınıfın en kısasıydım ama şu an o sınıftaki erkeklerden 3-4 tanesi benden uzun. :)
Bir de kısa boylu kadınlar platform topuklu giyince uzaktan üç eklemli yaratık gibi görünüyor diyenler de var. :D Ama 163 cm kadın boyu zaten kısa değil.
Kadınların boy uzaması zaten o yaşlarda duruyor ya da çok yavaşlıyor. Büyümenin en hızlı olduğu dönem 0-2 yaş, sonrası ise ergenlik dönemi. 20-30 cm arası boy uzar ergenlikte. Çoğu erkek 18'den sonra pek uzamaz ama biz erkekler daha geç yaşlara kadar uzayabiliyoruz. :D Kadınların daha kısa olma sebebi de onlarda bir hormon salgılanıyor ve bu hormon boy uzamasını engelliyormuş biraz öyle hatıurlıyorum :D
Muhabbetleri ergence ve gerçekten boş. Onlar boylarının o şekilde olmasını kendileri mi tercih etmişler. Öncelikle insanlara sonra da arkadaş diye tabir ettikleri sana saygıları yok ve değer vermiyorlar. Bir bayan için ülkemizde 163 boy kısa kategorisinde değil zaten normal boy hatta ortalamalar içerisinde. Belki şaka yaptıklarını düşünüyorlar ama senin ne düşüneceğini hiç düşünmüyor oldukları kesin. Bilmiyorlar ki hepimiz birer potansiyel engelli adayıyız , boy ile dalga geçenler ayaklarını kaybetse 50 cm aşağı düşebilir değil mi? Bunun için çok örnek var ve sen gayet normalsin hımm güzelliğini ve vücudunu kıskanıp hazımsızlık yapanlarda olabilir.
benimde boyum 1,60 bir kere hiç unutmam babama bir de sen ölçsene baba demiştim de boyumu 1,57 çıkartmıştı bayılıyorum sandım gözlerim karardı cidden 😂 neyse geçenlerde kız kardeşimin iş erine gittim orda iş arkadaşı bi bayan benden kısaydı ve kendimi selvi boylu zannettim yeminle 😂 boyuma da laf edene çok alınıyorum eden olmuyo ama edildiğinde alınıyorum yanii
Ben şu an 171 im normal boyum ama küçükken özellikle ilkokulda sınıftakilerle aramda baya boy farkı vardı ve deve zürafa gibi lakaplar takılıyordu akran zorbalığına boyum yüzünden çok uğradım yani beni vahşi bir çocuğa çevirmişlerdi😂hepsinden nefret edip döverdim
Etmiyolar desem yalan olur ama takmadigimi görünce devami gelmiyor sana onerim boyle seyleri takma çunki ergenken ben cok takardim ve öz güvenim hep yerlerdeydi ne z@man kendimle barisik oldum kendimle dalga geectim oz@man benim icin bunllar sorun olmakt@n cikti bu arada bende 166 pekte onemi yok 😀😀😀
😂çok tatlı kedicik yaa😍 Aman beya illaki laf ediyorlar benim boyum 166 Ona da bir kılıf buluyorlar çok uzunsun vesayre. Ama insanların laf söylemesi üzücü. Boyumuza biz karar vermiyoruz sonuçta. Neden söyleme gereği duyuyorsun ki. Değiştirebilme imkanım mı var sanki.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Babam 1.64 ben 1.60. Beni her karı kızla kiyaslar millet manken gibi bide sana bak seni kim alır der durur. Hala diyor ve kısa olduğumu kabullendim. Hatta bi ara ağır depresyona girip intihar etmeyi bile denedim. Sonradan öğrendim ki babam meğer narsistmis. Topuklu giyince babamı 10 cm geçiyorum bu arada ve deli gibi yine kudurup bana cemkiriyor.
Ergenken de göğüslerin kocaman kalcan çok büyük ayı geldi filan derdi. Annem de onu desteklerdi çünki annem de narsistti. Sonra ilaçlar kullanarak ağır diyetler yaparak 40 kiloya düştüm o sırada da boyutu unuttum ve boy 1.60 kaldı yoksa potansiyelim 1.60 değildi 😂😂😂
ikimizde bir boydayız biz delikanlıyız geldi aklıma nedense çünkü boylarımız yaklaşık aynıydı ben 184 oda yakındı bana o yüzden boyu boyuma huyu huyuma uygundu psikolojik savaş amerika rusya soğuk savaş dönemindeyiz anlaşma olacak başka yolu yok HAYAT
Bir kez oldu. 2004'te dernek tarafından düzenlenen İstanbul gezisinde, gezinin en uzun boylusu bendim. 1,60 vardım. Arkadaşlarım 1,40'lardaydı. Şimdi boyum 1,73, arkadaşlarım 1,77-1,85 arasında oldular. 1,78'lik benden 2 yaş küçük arkadaşım, 5 sene önce boyumla dalga geçti. Konu sonradan bir daha aklımıza gelmedi.
Boyum 1.53 ve doğal olarak oluyor. Bunu kafaya taktığım söylenemez. Boyumu seviyorum. Hatta alay edenlerle birlikte ben de alay ediyorum boyumla. İnsanın kendisiyle barışık olması önemli bir şey.
Boy takıntısı ezik insanların işidir kardeş, profildeki sensen eğer çok güzel bir kızsın Allah sahibine bağışlasın boyun yeterince iyi kafana takacağın bir şey yok
Boyum uzun o yüzden çok uzunsun boyun kaç lafından sıkıldım. Senin boyunda kısaymış ve kısa kızlar hayata hep bir sıfır geride uzun kızları severim yaşasın 170 boyundaki hatunlar