+ Hobileriniz neler? Ben 60 çeşit kadar kaktüs yetiştiriyorum. Onlardan 8 kare:

Hobim var
Hobim yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
+ Hobileriniz neler? Ben 60 çeşit kadar kaktüs yetiştiriyorum. Onlardan 8 kare:

Kitap okumayı çok seviyorum. Ayrıca kaktüs sevdası geldi banada. şu an 9 çeşit kaktüsüm var. Her gün konuşuyorum onlarla çabuk büyüsünler diye 😬yanlarına yeni kaktüs kardeşlerini ekliycem zamanla. İlk önce bakımını kavrayıp daha sonra çoğaltamayı düşünüyorum.
Yeriniz müsaitse yavaş yavaş yeni türler almaya başlayın. : ) Sonra pişman olursunuz. Sanırım her şey "kaktüsler de çiçek açar" kitabı ile başladı.
Aynen öyle o kitapla başladı kaktüs sevdam. Kitap bana kattığı en iyi şey kaktüs oldu. Yenilerini alıcam ama çevremde doğru düzgün kaktüs satan bir yer yok. Daha yeni çok güzel kaktüs satan yer buldum. Çok muhteşem kaktüs ve sukulentler vardı. O an alamadım elimde çantalar olunca özellikle almaya gidicem haftaya
Burada da öyle bir yer olsa..
: ) kalmışsınız bu bağımlılığı.
Kapmış*
: ) geçmiş olsun.
Sokak hayvanlarını beslemek. 20 ye yakın sokakta kediye ev sahipliği yapıyorum. Kısırlaştırma işlemleri için belediyeye veriyorum. Hasta veya yaralı olanları kliniğe götürüyorum. Çoğu yere bağış yapıyorum. Onlarla vakit geçiriyorum. Onlara adadım hayatımı resmen. Çok seviyorum ❤️🩹
Elleriniz dert görmesin.
Sağolun🙏
Benim de rengarenk orkidelerim var. Verdiğim emeğin karşılığını almak bana iyi geliyor. Hem dikenleri de yok 😬
Yazın bağ bahçe işleri. Bahçenin otunu alırken sanki hayatımdaki arıza insanları da tek tek yoluyormuşum gibi geliyor.😂
Bir de nakış işlemek.🌺
Harikaymış sizinkiler : )
Maalesef
Ancak serin bir yerde veya gölgede neredeyse hiç kokmaz. Güneşin altında veya güneş altı olmasa da sıcakta ne kadar çok durursa o kadar kötü kokar. Ama çok komik. Diğer çiçeklere arı ve kelebekler gelirken ona sinek geliyor 🤣🤣🤣
1 günlük açan da var, haftalık, on günlük olan da.
Bazı şeylere dikkat etmek gerekiyor. Teşekkür ederim. 🌵
Kitap okumak müzik dinlemek doğada gezmek bunlar hobilerim ve gerçekten beni stresten uzakta tutuyorlar uyguladığım zaman
Teşekkür ederim. 🌹
Rica ederim
Yavaş et
Cevap
24Cevap
Arada karalıyorum bir şeyler ve çok kitap okuyorum. Bunun yanında yürümeyi çok seviyorum.. Evet hobilerim var.. Keyifli geceler..
Karalama derken yazı mı, resim mi?
Hem yazı hem resim..
Ee. Çok iyi ☕🍫
Var düzenli olarak kedi mıncıklıyorum
Hobilerin kralı
Evet kesinli, kle benim hobilerim de film izlemek şarkı dinlemek ya da oyun oynamak bunları yapmayı çok seviyorum çünkü hayatımda
Hobim var. Otomobil çizimleri ve tasarımı yapmayı severim.

Ellerine sağlık. Harikalar 👍👍
Çok güzeller, elinize sağlık.🌸🌵😍
En eski ve en sevdiğim hobim resim çizmek. Çok geç geç çiziyorum artık.
Ergenliğimde 1 sene dans kursuna gitmiştim, unutmamak adına arada müzik açıp dans ederim.
Son zamanlar ise sudoku çözmeyi seviyorum.😊
Teşekkür ederim. : ) Hobileriniz harika
Rica ederim.😊🙏🏻
Aman Allah'ım çok güzel birde çiçek aciorlar güneşi yoğun olan yazı uzun süren bir şehirde yaşıyorsunuz anlaşılan ben biraz büyüsünler seviniorim toprak aliorim gubreliorim ama bu kadar olmuyorlar çünkü yeterli güneş yok
Teşekkür ederim. Burası İzmir. : ) Aslında her ilde olabilir. İle göre biraz yavaş olsa da yine de büyür ve çiçek açarlar.
Gübre, kök geliştirici gibi şeyler kullanıyorum. Sonuçta canlılar ve besin lazım
Sık sık da rahatsiz etmemek lazim. Geçen sene hepsinin değişimini yaptım en az iki sene daha ellemem.
Bir sene oldu. İki sene daha değişmem. Saksıyı çok zorlayan olursa onları değiştiririm sadece.
Kimisi 3 seneyi de geçebilir.
👍
Gerçekten çok güzeller. Cok özendim 😊 benim evcil hayvanlarım var ama cicek bakımından hiç anlamıyorum. Olanı ya susuz bırakıyorum ya çok suluyorum ya da yanlış yere koyuyorum derken bi türlü çiçek bakamadım evde.
Teşekkür ederim. Kaktüsler bence diğerlerine göre daha kolay.
🌹🌵
Çok hoş bir hobi seçmissiniz kendinize.. Çiçeklerle ilgilenen insandan zarar gelmez. Beni sorarsan yorgun ve üşengecim. Arada monotonluğu kırdığım şeyler oluyor ama sureklılık olmadıgı ıcın hobi denmez benım yaotıklarıma.
Çok teşekkür ederim. ☕🍫
Spor yapıyorum iyi geliyor uyumadan kitap okurum araştırmayı çok seviyorum dünyadaki salgınları düşündüm diyelim saatlerce okurum bence araştırma da bir hobi , keyif alıyorum. şiir yazıyorum çiçek yetiştirmeye çalıştım ama olmadı bi türlü tavsiyeniz varsa sevinirim
Kaktüs deneyin bence: )
Bitkiyi önce araştırın sonra alın.
Benzinli çakmak koleksiyonu yapıp onlara bakım falan yapıyorum.
Bir de ev için olan ses sistemlerinin kolonlarını subwooferları ile ses sistemi modifiye ediyorum falan
Çakmak hobisi ilginç.
Güzel bir hobi. Genel de antika düşkünü arkadaşlar yapar.
Benim ki uğraş olsun
Çok var mı?
Günlük olarak kullandıgım ve stand yaptıgım sanırım 26 tane falan.
Diğerlerini kullanmıyorum diye içlerini boşaltıp kaldırdım
Oooo maaşallah : )
https://ibb.co/tsPJjWs
Yeşil olanlar ve sag üst 2. Sırada olanlar hariç diğerlerini günlük kullanıyorum.
Yeşil olanlar tokai ilk seri çakmak diğeri zaten zippo kibrit pek günlük kullanıma uygun değil
Hocam harbiden tebrikler. Güzel koleksiyon.
Eyvallah bro 🙏
1-3-4-5 bende de var ve yeni çiçek açtı hepsi şahane😍 benim de kaktüs hobim var fakat alanım kısıtlı o yüzden sizinki kadar çeşit yok maşallah. Bunun dışında farklı hobilerim var evet
Ben de balkonda olduğu kadar. : ) Diğerlerinden bahsetmek ister misiniz?
Belki...
Ay çiçekleri ne kadar güzelmiş kaktüslerin😍
60 tanesiyle ilgilenmek zor olmuyor mu?
İkinci fotoğraftaki kaktüse bayıldım yusyuvarlak çok tatlı yaa😍😍🌵🌵
Onun cinsi ne?
Onu "Rebutia Muscula" diye aratabilirsiniz. : )
Büyüdükçe zorlaşıyor: )
Teşekkürler😊
Kolay gelsin
🌵
Bence hobinizi çok iyi seçmelisiniz, en son puzzle aldım kafamı dagitayim diye, kamburum çıktı, ardından stres seviyem arttı üzerine bir de sinir eklendi sonuç elde var sıfır...
Ahaha : )
Kaktuslerine aşık oldum bende edindim birkaç tane sizden görünce. Ben de çiçek yetiştiriyorum daha çok menekşelerim var.
Teşekkür ederim. 🌹🌵🌹🌵🌹🌵🌺🌵🌹
Birçok hobim var. El işi yapmak, ahşap boyamak, kasnak işlemek, takı yapmak, enstruman çalmak, okumak, gezmek :D
Zamanı hepsine ne şekilde bölüyorsunuz?
Teşekkürler. Harika hobileriniz var.
fotoğraf çekmeye ilgim var, gerekli ekipman ve biraz bilgiyle kendimi yetiştirirsem mis gibi hobim olur
Beni çek beni çek
Çiiiiisss
Benimde vardı kaktüs çeşitlerim hastalık bu arada her gördüğünü almak istiyorsun ama sonra dağıttım herkese
Bir kaç tane kalsaydı.
Teşekkür ederim. 🌹🌵
Bir şey diywcey
Amaç iletişim kurmak değil. Soru ve cevaplarda daha sık karşılaşmak için karşılıklı takipleşmek isterim. Mümkünse sevinirim değilse saygım sonsuz 🌹 teşekkür ederim..
💐 ne kusuru...
Kitap okumayı severim. Badminton oynuyorum, eskiden amatör bir takımdaydım. Biraz komik ama araba temizlemeyi çok severim.
Komik değil : )
Pəki.💫
Kitap okumak
Voleybol oynuyorum
Basketbol
Futbol oynamaya bayılıyorum ama forvette
Ve şiir yazıyorum
Dil öğrenmek de
Oooo hem de forvet.
Evet forvet oyuncusu olarak daha iyim zorlasam sag bek falan oynarım
Eee zorla o zaman : )
Yok ben forveti seviyom oynadığımız zaman oyuncu olmayınca tek değişiklik yapıyoruzz zorla atıyorlar beni sağ beke hdjdjdjdjd
Ahaha. Çok iyi ya : )
Yazı yazmayı severim anlatacaklarım içimi doldurup taşıdığında kimse bulamayınca. Yürümeyi çok severim. Kedileri...
Üçü de harika.
Teşekkür ederiim.
Resim çizmek 👩🏼🎨müzik dinlemek🎧 kitap yazmak ve okumak 📚✒️ gitar çalmak🎸 hobilerim arasında.☺️🌸
Sayın tubianıst hanım.
Evet 😀
Naber?
Teşekkürler 🌺 sen?
Eh işte.
Hm nedenn?
Zıkkımın kökünden.
Örgü örmek ve kaktüse bende bayılırım ama ölüyor bir kacınyaaa işsiz olunca tür alamadım cevremdede seven yok yavru koparsam cok gzl hepsi
İmkân olsa paylaşmak isterdim. Bir kaç noktaya dikkat edince öldürmeden büyütmek çok kolay.
Toprak da önemli.
Hadi bakalım. Görmek isterim.
Maşallah ya, ne güzel çiçeklenmişler <3 Ben şu sıralar pek vakit bulamasam da dikiş dikmeyi ve tığ örgüleri seviyorum.
Daaanteel : )
şu an hobi olarak kitap okuyorum çiçekleri bende seviyorum ama bizim evde çiçek olmuyor maalesef
Siz varsınız ya efenim 🌹
Çok teşekkürler 😊😊
👍
Ben kavanoz boyayıp kumbara ya da saksı yapıyorum çok eğlenceli bir şey
Öyle bir saksıya da bir kaktüs dikmek isterim.
Para koleksiyonculugu var
Film dizi izleme.
Para koleksiyonları güzel oluyor. Cevap için teşekkür ederim.
Ne demek efendim
Bugün çilek aldım bende ekilmeyi bekliyorlar bahçeyle uğraşma vakti geldi 😍
☕🍫 teşekkür ederim.
Hocam siz bi tik ismet özeli andırıyorsunuz daha önce diyen oldu mu
İlk defa duydum. Gogila gidiyorum hemen.
Bitkilerle ilgilenmek özellikle çiçeklerle ilgilenmek. ( Ve çiçekler ne kadr güzel açmış ya)
Teşekkür ederim 👍
Eskiden vardı ama önce zor bir hamilelik sonra üçüz bebeklere bakarken bitti hepsi 🫠
Allah bağışlasın. : )
Resim yapmak bazen iyi geliyor... Çok hobim var bana çok iyi gelen bu diyebilirim...
Ne çözersiniz genelde?
Çözmek derken?
Cizersiniz.
🤣
Karakalem portre...
👍👍👍..
Var ama pek zaman ayıramıyorum hobilerime. Zaten genel olarak stresli biri de değilim
Nedir peki?
Resim, müzik, kitap, doğa vs
🌹
Çiçek yetiştirmek konusunda çok yeteneksizim. Onlarda canlı öldürürsem kıyamam o yüzden bu işe hiç bulaşmıyorum. Benim en büyük hobim yemek yapmak bana terapi gibi geliyor.
Amatörce Şarkı Söylüyorum Bileklik Sallama Tesbih Yapıyorum Tesbih Püskülleriyle Uğraşıyorum
VESSELAM
hobi cidden güzel ya. Haftaiçi iş stresini haftasonu bisiklet binerek, balık tutmaya giderek atabiliyorsun. Kolye, tesbih vs. yapmak da güzel hobiler
Zeytin çekirdeğinden tesbih yapmışlığım var. Ama sadece beş tane.
Yorucu sporlar ve doğa ile iç içe olursa daha da cezbedici oluyor.
Herkesin en azından bir tane de olsa hobisi olduğunu düşünüyorum
Yamaç paraşütü sporu ve fotoğraf sanatıyla uğraşıyorum. Bunun yanısıra kampçılık yapıyorum
Evet var, çizim yapmak ve bir şeyleri güzelleştirmek 🌸
Hobi olarak spor yapıyorum stresede iyi geliyor. Ama asıl çözüm bence strese neden olanları hayatından çıkarmak. Zaten o kadar hayranı varken hayatında olmak çok zor.
Çok güzeller. Bende resim cizerim arada
Teşekkürler.
Kaktüsler hakkında konuşmamız gerek...
Bundan daha fazla sevdiğim bir şey yok. : )
Bence için teşekkürler
: )
Evet var. Dans etmek, şarkı söylemek, gitar çalmak
Teşekkür ederim.
Kaktüs saksı değişimi tam bir eziyet
Hele büyük olanların... Geçen sene hepsini değiştirdim.. en az iki sene daha ellemem.🎿
👍
Kitap okumak ve video oyunlari oynamak hobim...
Teşekkürler 🌹
Ne güzel kaktüslermiş
Teşekkür ederim. 🌵
Resim çizmek ve yemek yapmak
İkisi de Harika
Sağolun:)
Kaktüsler çiçek açmış ne güzel. Benim pek hobim yok
Maşallah çok iyi tebrik ederim sizi
Teşekkür ederim.
Kaktusler nasıl çiçek açtı?
Gerekli bir kaç ihtiyaçlarına dikkat edince açıyorlar.
Ben de dikkat ediyorum ama 6 yıl oldu neredeyse acmadilar
6 yılda açmadılar mı?
Açmadılar
Görsem daha net bir şey söyleyebilirim.
Stresi tetikleyen bir hobim var satranç ♟️
Hangi site ukd kaç? Ben Chess. com da 1306 bir türlü yükseltemiyorum.
Kitap okumak küp çözmek çizim yapmak şiir yazmak
Diker veya örerim
Hobim var. Müzik, resim, yazarlık vs..
Çiçek yetiştiriyor evde çok severim
Eskiden resim yapardım
Resim çizmeyi çok seviyorum, resim dersi alıyorum
Instagram vericm yazar msn canım
Ay kıyamam çok mu heyecanlandin yoksa
Alışveriş yapmak 😀
Birden çok hobim var…
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?