Ben iş ve özel hayatımdan arta kalan zamanımda sürreal silüet, tuval ve çizim yapıyorum, size bir kaç çalışmamı göstermek istedim..
One Week

Water, Water 2

Sılver

Bored, Bored 2

Ben iş ve özel hayatımdan arta kalan zamanımda sürreal silüet, tuval ve çizim yapıyorum, size bir kaç çalışmamı göstermek istedim..
One Week

Water, Water 2

Sılver

Bored, Bored 2

Spor yapıyorum iyi geliyor işten dolayı hobi yapamıyorum ama 2 ay felan şeye gittim seramik kursuna çok iyi geldi boş zamanlarımda dizi , filmi izlemeye çalışıyorum, kitap okuyorum. Onun dışında şimdi pilatese gidiyorum.
Resim çizmeyi çok seviyorum kursa gidecektim de çok yorgun oluyorum iş çıkışı
Çalışmaların çok güzel, emeğine sağlık.𔓘
Boş zamanlarımda ben de çizim yapıyorum, hem karakalem hem de tuval çalışmalarıyla uğraşıyorum. Bunun dışında kitap okumayı, müzik dinlemeyi ve felsefi konular üzerine düşünmeyi seviyorum. ✐ᝰ⋆.˚𐙚♪
Teşekkür ederim
Yaptıklarını görmek isterim
Rica ederim
Vay be, resimlerin gerçekten müthiş! 🎨 Özellikle sürreal tarzın çok etkileyici. Sürreal işler gerçekten insanı farklı bir boyuta taşıyor. Benim rahatlatıcı hobim ise kitap okumak. 📚 Kitapların dünyasında kaybolmak ve farklı hikayeleri deneyimlemek bana huzur veriyor. Sanat ve kitaplar arasında güzel bir denge buldum diyebilirim. Senin gibi yetenekli biriyle tanışmak da harika. Umarım sanatın seni her zaman dinlendirir ve motive eder! 🔥
Cevap
7Cevap
sigara içmek var
Bi ara bende tuvale merak salmıştım bi kaç bişi yaptım devamı gelmedi.. seninkiler güzel görünüyor ama eline sağlık
Teşekkürler, devam etmeni tavsiye ederim terapi gibi gelir
Resim yeteneğide istiyor ya ve benim hiç alakam yok
İnsanların dertlerine çareler sunmak hayata olumlu yönden de bakmayı öğretmek. Bunu yapınca mutlu hissediyorum. 🪁✨
Soruyu siz mi süper seçtiniz
Galiba öyle oldu denk geldi 🧐
Ben bu soruyu silicektim sonra ya, yaptığım resimlerin googlede gözükmesini istemiyordum neyse KS ye kaldırttırırım artık
Belli bir süresi var. Kaldırmanın. 🪁
Tebrik ederim , çok güzel çizimler.
Birgun sana albüm kapağı için ulaşmam yardımcı olur musun?
Ücreti mukabilinde
Özel olarak yapmıyorum paraya ihtiyacım yok
Paraya ihtiyacın var diye demedim zaten de. Hani albüm kapağı olurdu çizdiğin sanat icra ederdik. Sen bilirsin
Parayı papatya diye okumam kdjdjjd
Cizimlerinde cok karalama tarzi bir beni mi rahatsiz etti. Sanki onlar olmasa cok daha basarili olacak gibi hissiyatim var.. Bir oneri.. Neyse.
Yuzerim yaz kis.. Sanatin her turlusune zaafim vardir takip ederim.. :))
.
Çizim yapıyodum ben eskiden şimdi tekrar yapsam mı yaomasam mı diye düşünüyorum
Bide soor yapıyodum ona başlıyorum tekrar şimdi
Yeni bir hobim yok ama gezmeyi istiyorum çok
Canva da en son takvim günlük vs. tasarlıyordum kendime, zevkli oluyor renkleri cisimleri meçlemek.
Sevdiğim, yaparken huzur bulduğum şeyler var ama bu denli ilerlemedim hiçbirinde. Yazı yazarım genelde, yeni başladığım piyano var bir de.
Çok entellektüelsiniz anladık bizde kitap okuyoruz bayım
Entelektüel*
Evet klavye hatası siz siz number one
Estağfurullah:)
Hadi ordan 🥳
Klasik hobilerim müzik dinlemek kahve içmek kitap okumak yazın yüzmek..
Fantastik ve klasik edebiyat, bilgisayar oyunları, kediler, çay ve çikolata en büyük hobilerimdir.
Arkadaslarımla tenis macı yaparım ya da yuzmeye giderim
normalde dizi izlemek oyun oynamak ve kitap okumak 3 ü de geçerli ama şu sıralar oyun oynamak ve kitap okumak
Bişey sorucam kanka bu çok normal görüşü neden gizliden yazma ihtiyacı duydun?
anon takılmayı seviyorum
Çok iyi çizimler. Kitap okumayi çok seviyorum, dizi film izliyorum. Bu aralar da aklimda dijital çizim var. İllüstratörlük sirf hobi için.
Başarılar dilerim, teşekkürler
Resim çizmek, müzik yapmak (düzenlemek ve bir müziği değiştirmek vb.), basketbol maçı izlemek, film izlemek vs.
Uyuz oluyorum ama ev temizlemek :D
Spor ve plan kurmak
ajanda tutar sarki dinlerim bir yandan
Uyumak dışında yok kral
Çiçek ekmek süslemek aranjman yapmak
Yazmak ve müzik dinmemek.
Bakim saçımla uğraşmak müzik dinlemek spor
yemek yapmak ve yürüyüş yapmak
Uyumak
Meditasyon
Ders çalışmak
Motor