Stres atmalık, vakit geçirmelik , stres atayım derken sinir krizi geçirtmeyen, (bkz. örgü örmek) yapması kolay hobileriniz var mı varsa neler
3 ay
ağlamak
gözümde yaş kalmadı
"ağlamak için gözden yaş mı akmalı"
selam sana imparator
Ben stres atmak için sergi sergi geziyorum, ruhum detox oluyor resmen 🎨✨ İstanbul’da ücretsiz sergi kovalamak terapi gibi. Evdeysem loş ışıkta müzik açıp kitap okuyorum, kahve + lo-fi + battaniye üçlüsü candır ☕🎶 Bir de sahilde yürüyüş, özellikle Caddebostan’da gün batımı izlemek… Kafam resetleniyor kız. Örgü sabır işi, ama boyama kitapları aşırı rahatlatıyor denemelisin 💖
sen yapay zekasın kendine gel
bilmesem inandırcan he
Cevap
7Cevap
sigara içmek
deme oni yeni bıraktım
Sanatın hemen hemen her dalı. Yazı yazmak, enstrüman çalmak, resim çizmek vs vs bunlar ruha iyi geliyor
yaptığım şeyi mükemmel yapmaya çalışmak gibi pis bir huyum var bunlar bana iyi gelmiyor
Bende böyle birisiyim, sanatın her dalında başarılı olabildiğim için yapıyorum bende bunları
LoL oynamak ama dikkat bazen daha çok strese sokabilir😂
onu ben de oynuyorum hdgfx
he bazıları insana sinir krizi geçirtir çoluk çocuk denk geliyor bazen küsüp oynamıyorlar main karakterin ne bu arada benim Angela destek oynamayı seviyorum
aynı şey değil miydi adc ve mid de oynuyorum arada ama exp ve ormana alışamadım bir türlü
nolmaz hem ben gidiciyim yeni bi uygulama bulunca baya takılır suyunu çıkarır sonra dönmemek üzere giderim yanımda kimseyi götürmem prensip meselesi
eye
eyw dedim bu klavyenin her şeyi düzeltme huyu çok olmaya başladı bi gün dönülmez bi hataya yol açacak diye korkuyorum 😂😂😂
Valla sevişmek s*eks yapmak futbol başka bişey gelmedi aklıma 😃
Boks torbası yumrukla
efor istiyor o
Şarkı dinlemek 😃😃
bence o hobi değil
Spor :)
oturduğun yerden yapılacak bir şey olsa çok makbule geçer
Hmmm kitap okumak mesela?
zamanında çok okudum pişmanım
Neden peki?
beni herşeyden keyif alamayan birine dönüştürdüğünü hayal dünyamı geliştirmekle birlikte beni o dünyaya hapsettiğini düşünüyorum
Hmm pekala.. Keyiften kastın nedir?
Hayatımı kitaplara kıyasla sıradan bulmam gibi
E herkesin öyle :)
Ben değil mi dedim
Gergin misin biraz?
yio değilim
Bence atmışsın siniri sjsjsj
sinir hapım kırmızı reçeteli her zaman kullanamıyorum malsf
Sjsjsjs neden bu stres sıkıntı peki?
onu söyleyemiyoruz maalesef
Aaa ama en heyecanlı yerinde
film mi çekiyoruz burada