Gece tek dışarı çıkamıyorum resmen. Sizce haklılar mı?
Abinler haklı, seni korumaya çalışıyorlar sonuçta
Bu kadarı abartı. Laf dinleme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba. Benim kuzenlerim (abilerim) de öyle. Bir yere gitmek istesem hususi arabalarıyla bırakıyorlar, hava soğuksa kalın giyinsem bile yine de abicim şunu da giy diye tavsiye vermeleri vs. Birileri tarafından önemsendiğim için mutluyum yani.
gece bende dışarı çıkarmıyorum kardeşimi tek başına, ben kendim bile çıkmıyorum türkiye burası malum, ama onun dışında baskım yok zeki kız zaten
Cevap
5Cevap
Benim abim kardeşimize öyle yapıyor bence aşırı abartıyor kizida boşuna strese sokuyor
Abin ve kardeşin kaç yaşında
Kardeşim 19 abim 28
Kardeşim 17 abim 28
Kardeşin inatlaşıyor mu peki
Evet hatta sürekli ölmek istiyorum falan diyor ben sakinlestiriyorun
Aaaa yazıkkk yaaaaa çok üzüldüm şuann. Abin kardeşinin nelerini kısıtlıyor meselaa
Dışarı çıkınca laf ediyor küfür ediyor evdede ayrı bir çektiriyor ben şehirdısinda üni okuduğum için engelde olamıyorum üzülüyorum bir şu okulu bitireyim yanıma alacam zaten
Onunkisi benden kötüymüşşşş bende sadece saat falan sıkıntı. Onun dışında küfür falan etmezler. Ama en azından senin gibi de abisi var
Belli bir seviyede korumaya çalışıyorlar. Ancak her şeyine karışıyorlar ise biraz kemerileri gevşetmeleri gerekiyor
Her şeye de karışmıyorlar da dışarı çıkma saatime karışıyorlar
Mesela hayırlı kaç ta evde ol diyorlar
8 de evde olmam lazım
8 normal kanka ya
Ama arkadaşlarım gece 11 de eve giriyor
Peki onların abileri var mı
Olan da var olmayan da
Biraz daha esnetile bilir tabi 9 falan
İşte 8 den sonra olursa çok kızıyorlar 9 çok geç mesela abimlere göre
Bu konuyu güzel bir şekilde konuşmayı denedin mi
Denedim tabikiiii ama işte büyük abim inatlaşıyor biraz küçük biraz daha ılımlı
Çok mu ısrar ettin mi konuda
Abim işi inada bindirmis
Söylüyorum izin almak arkadaşlarla gezmek için falan izin vermiyor biz beraber gezeriz diyorlar abimlerde eğlenceli amaa genede daraltıyor biraz
Rahat olamıyorsun demi yanında
bende böyleyim.
Neden ki :(
insan kardeşini korumak istiyor.
Kıyafete de karışır mısın sadece saate mi
hepsine karışırım. kardeşim değilmi.
O inatlaşıyor mu sözünü mü dinliyor
dinliyor. dinlemezse dövüyorum zaten.
Ciddi misin arap mısın?
Yaşın kaç
18
Bence doğal davranıyorlar.
Yaşadığın yerle de alakalı olabilir
İstanbul'da yaşıyoruz
E haklılar benim oğlum 23 yaşında ben hâlâ tedirgin oluyorum dışarı çıkınca bizde İstanbul da yaşıyoruz
Ama mesela akşam bi yerden eve gelecek olsam hep karşılıyorlar yalnız gece yürümeyi özledim resmen
Ama bir sürü yabancı var sapık var seni seviyorlar ondan semt de tekin değildir kesin Bağcılar filan
Yabancılar sıkıntı evet ama bilmiyorum ya belki de tek dışarıda olsam ben de korkarım
Yani anlıyorum seni ailen de sana güveniyor yüksek ihtimal ama çevreye guvenmiyorlar
Kaç yaşındasın ki
18
Bilmiyorum ya:(
Yok bir şey demiyorlar pek ama sevgilim de yok zaten
Büyük biri varsa anca öyle izin verir
İçmiştim daha önce bir kez
Neden sordun
Yok bilmiyorlar içtiğimi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?