Kız kardeşlerinin bir sevdiği olunca, kıskandığından mı, yoksa namus meselesi olarak mı gördüğünden mi bilemem.🤔
Peki ya kızlar..
Sizler abilerinizi kıskanır mısınız?

Abisini kıskanan kızkardeşler gördüm. Ancak sohbet derinleşince yengelerinin yaptığı hareketlerden kızıp onu delirtmek için acilerine öncesinden daha sevgi dolu yaklaştıklarını öğrendim. Sorun bazen kız kardeşte bazen yengede. Yenge veya kızkardeş porovokatif davranmazsa harika bir ekip olabilirler.
Ablam var kıskanmıyorum. Ha isteme mevzusunda biraz sinir oldum, tuhaf oldum ama o ayrı, o herkeste olur. Kıskanaxak olsam ben kıskanırdım ablamı, aramızda neler neler geçti çocukluktan itibaren çok şanslıydım.
arkadaşımın kız kardeşi bu konuda sanırım master yapmış olabilir
aşırı kıskanç bir kız çocuğuydu yengesini kabullenmesi üç yıl sürdü:)
Kıskanmak değilde bekarken mutfağın yerini bilmezken, evlenince hanımcı olunca insan güceniyor tabi 😅
Cevap
15Cevap
Abim var evli aramizda cok yas farki var ve muhtesem anlasiyoruz. Kiskanmadim hic esinide ablam gibi sevdim sonucta abicigimin hanimi ama erkek kardesimi cok kiskaniyorum kizlar baktigi zmn falan korumaya calisiyorum abla oldugum icin sanirim
Evet kıskanır, erkek kardeşlerimi en çokta babamı kıskanırdım.
Ooo hoş geldin.☺️
Hoş buldum😊
Seni görmek güzel.☺️🌹
Teşekkür ederim 😊😘
Yoo benim abim var düğün yapacaklar bir an önce evlensin gitsin evden istiyorum dkdkdkd kıskanmıyorum da
Yok ki bir abim bileyim. Şaka bir tarafa ama bü mizaç meselesi. Ben ablami hiç kıskanmam. Daha iyisini hak ediyor derim hep.
Bı abim yok ama olsaydı asiri kiskanirdim hatta sevgilisinden bile ayirirdim o derece
Ne kıskanacam o hanzoyu ya. Evlendiğinde hepimiz bi sigara yakıp mutluluklar diledik.
Olabiliyor tabi öyle şeyler.. Kem gözlülerden desek daha doğru olur..
Evet kardeşim evli benim giyimimi çok kıskanıyor ayipliyor kendi kocası kaynanası izin vermiyor diye
Bir abim yok bilmiyorum erkek kardeşimde kıskanma kapsamına girmiyor
Tabisi kıskanıyorum. d onlardaki rahatlık bnde yok yaa
benimkiler kıskanıyor..
teyzemin kızları olmalarına rağmen öz kardeşimden farksızlar..
evet benim abim var kıskanıyorum hep ona olan sevgimde dolayı
ama fark etirmem çaktırmadan saten kıskandıgım beli etmem içten içe kıskanırım
Eskiden bir ara sevgilimle kavga etmiştik eve morali bozuk dönmüştüm kız kardeşim durumu anladı ve o kızı yolacağım falan demeye başladı çok sinirlendi zor tuttum kızı
Şahsen kıskanmıyorum ama bazen benden daha çok gelini sevecek diye ödüm geriliyor sşdmşeödlekd
Abim olmadığı için bilemicem ama kıskanmazdım.
Korumak kiskanmak itedinizi deyin seviyoruz ondan
Kiskanmiyorum ama yengemi sevmem jfjrjfjrj
3 erkek kardeşim bir abim var
Kiskanmam neden kiskaniyim ki. Mutlu olsun o yeterli benim için.
Abim olmadığı için bilemiyorum
Kıskanabilir, erkek özgür kalıyor aga
Ben abimle yaşıyorum onuda kıskanıyorum
abilerde kızlar da korumacı bence
erkeklerinki kıskanma olayı değil
Abim yokk
Sevgilisini kıskanırlar
Evetttt
Hayır
Biraz
evet kıskanır tabi
Kıskanırım bazen