2012 Yılında kendimi hayattan soyutlamak zorunda kaldım , O Tarihden beri depresyonla yaşıyorum bana tavsiyeleriniz neler?

11 yıl önce 16 yaşında bir lise 1 öğrencisi iken okulu bıraktım çünkü kafam basmıyordu kendimi okula derslere veremiyordum yapamayacağımı anladım , Rahmetli babam bana sorumluluklarımı hatırlatmadı ve ailemde kimse lise mezunu bile biri yok herkes cahil bende bilgisayara alıştım o kadar alıştım ki ne okula devam ettim hayata karıştım ne de asgari ücretli herhangi bir işe girdim bilgisayarda vakit geçirdim ve bağımlı oldum , Karşısında ne varsa yedim kilo aldım dişlerimi fırçalamadım döküldü kaybettim yine de nafile bir türlü gerçek hayata atılmadım zor geldi ve artık 27 yaşındayım 11 yıl oldu depresyonum ile yaşıyorum hiç bir yere çıkamıyorum yıllardır evdeyim kendimi birey hissetmiyorum dış görünüşümü sesimi boyumu hiç bir şeyimi sevmiyorum arkadaşım da yok zaten çalışamıyorum ve hayattan hiç beklentim yok bende kendimi salıyorum yiyor içiyorum pc karşısında ama artık dayanacak gücüm kalmadı ama yine böyle devam ediyorum a-sosyal şekilde benim sevgilim olması bile bildiğin Atatürkün dünyaya geri gelmesi gibi bir şey yani çok yabancıyım geriyim hayata birey hissetmiyorum..

2012 Yılında kendimi hayattan soyutlamak zorunda kaldım , O Tarihden beri depresyonla yaşıyorum bana tavsiyeleriniz neler?