Depresyondan nasıl çıkılır, hayat çöküş döneminde ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba. Herkese iyi geceler dilerim. 22 yaşındayım herkesin hayatında bir çöküş noktası olur ya o dönemi en ağır şekilde yaşıyorum. Bu zamana kadar sadece kendi içimizde çalışmıştım. Evdekilerle çok büyük bir kavga sonucu muhasebecimize gidip işten çıkışımı verdirdim. Neyse işsizlik maaşı sürecim oldu. Sonrasında babamlar bana sormadan bir kuruma beni işe soktular beni aradılar. Gittim görüşmeye formaliteden. İşe başladım 5 ay anca dayanabildim. İşyerinde düzen yok ve sürekli alt kademedekiledi ezme çabalarındalardı. Bende üstüm birisiyle kavga edip işten çıktım. Birikimimle bedelli askerliğimi yatırdım elde avuçta çok az bir para kaldı. Kız arkadaşım var bu yaz yaşadığımız şehirden taşınmayı düşünüyoruz. İkimizinde aileleri hemen hemen aynı yapılara sahip. Kız arkadaşıma iyi bir hayat sunamazsam diye çok korkuyorum ve bu düşünce beni delirtiyor. Vücudumda yaralar çıkmaya başladı, saçlarım dökülmeye başladı, uyku düzenim mahvoldu. Lütfen birisi yardımcı olsun. Belki tutar diye YouTube kanalı bile açtım ama maalesef tutmuyor. Yaşamak çok ağır gelmeye başladı.

Depresyondan nasıl çıkılır, hayat çöküş döneminde ne yapmalıyım?