Gizli Üye(36-45)+1 yılarkadaşım boy konusuna malesef torpil yaptıramazsın,kaldı ki aşağı yukarı 3-4 cm eksik ölçüyorlar,çünkü sağlık raporu almaya gittiğinde yeniden ölçüleceksin ve boyun burada da kısa gelirse THY'ye bildiriyorlar,uygun olmayan adayı nasıl eğitime gönderirsiniz diye,bu da ciddi bir prestij kaybı.Bunlar birinci ağızdan söylenenler(Hamdi Topçu) boyunuzu garantiye almak için kafanızı iyice bastırıp ölçüyorlar,istersen egzersiz yapıp birkaç santim uzayabilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOlamazsın bi arkadaşım da thy de hostes olmak istiyordu yanlış söylemiyim hatırladığım kadarıyla boyundaki 2- 3 cm kısalıkla kabul edilmemişti
00 Yorumla
+1 yılTanıdığım tüm hostesler 1.70 civarı ama dış görünümünde pek bir sorun yoksa, kilon az ise, Almancan ve İngilizcen iyi ise gidip iş görüşmesi yapmanda fayda var.
En azından gittğin yer seni yönlendirebilir ve orada işe giremesen dahi başka bir yerde iş bulursun. Bunlarda da olumlu sonuç alamazsan üzülme, uçmak zorunda değilsin. Havaalanlarında bir sürü iş var.02 Yorumla
Soran+1 yıl19 yildir ucuyorum benden cok daha kisa hostesler gördüm cirkin olanlarinida gördüm :D buda beni sinir ediyor
- +1 yıl
Son dönemde gelen bir şey boy standartları. Senin gördüklerin torun torba sahipleri.
boyun kısa. Ama torpilin varsa boya bakmıyorlar. 170 ve üzeri isterler en azından. Ama almanca ne yazıkki yetmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasil alabilirim bu torpili :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Her alım açıldığında kriterler değişmekte. maalesef kesin olarak bir şey söylemek mümkün degil. Ama şu ayrıntıyı vermekte fayda var. Yolcu olarak uçağa bindiginiz de başüstü dolaplarını kendiniz kapatmayı deneyin. Başarılı olabiliyorsanız bir umut var demektir.
Yaklaşık 8 yıldır kabin memuru olarak çalışmaktayım ve yeni açmış olduğum YouTube kanalımda deneyimlerimi paylaşmaktayım.
Bu işe girmeyi düşünen, sivil havacılık ve kabin hizmetleri bölümü okuyan ya da okumayı düşünen ve kabin memurluğu mesleği hakkında bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar olur diye
Youtube Kanalıma Videolar yüklemeye başladım.
Tecrübelerimi paylaşarak sizlere faydalı olacağımı düşünüyorum. Sizler de bu konuda bana destek olup kanalıma Abone olabilir ve bu meslek hakkında bilgi edinmek isteyen arkadaşlarınıza
YouTube kanalımı tavsiye edebilirsiniz.
www. youtube. com/channel/UCZSWXxBTaZLB77baqAA1m5A/10 Yorumla
+1 yılEski kız arkadaşım şu an THY kabin memuru. Boy ile ilgili bilgi alabilirim sana.
Yerde görev alabilirsin en kötü. Dil önemli İngilizce de lazım.
Yakın dönemde eğitim verip sürekli memur alıyorlardı.
İyi parası var.
Görünüşün önemli açık tenli renkli gözlü falan biriysen harika!
En kötü saha görevi yaparsın..03 Yorumla
Soran+1 yılingilizcemde cok iyi dis görünüsümünde uydugunu düsünüyorum :) tek sorun boy :( ama en büyük hayalim ucmak bunun icin türkiyeye temmeli dönüs yapmayi istiyorum
- +1 yıl
Boyla ilgili bilgi alacağım msj attım şimdi bir arkadaşım daha var orada.
Not: Eski kız arkadaşımın numarası facebook adresi ekli değil :)
Soran+1 yılcok tesekkür ediyorum :)
+1 yıllink bu linkte hesaplaya biliyorsun boy kilo oranını
00 YorumlaIyi derecede ingilizce sart. Evet boy siniri var ama tam olarak sinir nedir bilmiyorum. Hatta kilo sinirida var kilo alanida tatile cikarip diyete sokuyorlar duzenli tartiliyor kizlar vs.
00 Yorumla
+1 yılBoya ne gerek var ki zaten ucakla ucmuyormusn ucak giderken sende kenardan mi eslik edeceksen boya degil kanatlara ihtiyacin olacak
10 Yorumla
+1 yılgeçen sun expressin kabin memurluğuna başvurdum bayanlarda 1,60 erkeklerd 1,65 boy sınırı istiyodu
00 Yorumla
+1 yılBoy sorun zaten 2 3 cm kısa ölćerler. ayrica tc değilsen asa giremezsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabam 25 yıldır thyde çalışıyor. Boy için en az en kötü ihtimalle 1.64 isteniyormus.
00 Yorumla
+1 yılAcaba başvuruda bulununuz mu?
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 722 cevap paylaştı. Boyun yetersiz maalesef. :(
00 Yorumla
+1 yılbu güne kadar kısa boylu kabin memuru görmedim
04 Yorumla
Soran+1 yılben benden daha kisa olanlarini bile gördüm ama nasil basardilar orasini bilmiyorum malesef :)
- +1 yıl
:) vardır bir yolu elbet :)
- +1 yıl
*Türk Hava Yolları Erkek adaylarda 1,70- 1,90 arası boy ararken Bayan kabin memuru alımlarında standartları 1,60 ile 1,80 arasında belirlemiştir.
Soran+1 yıl3 cm den hayatimin meslegini kaybedemem :D ne yapip ne edip olmaliyim gerekirse temel kotile mektup bile yazarim :)
+1 yılAkrabamdır hemen araya girer işini hallederim
10 Yorumla
+1 yıltemel kotil kim ?
02 Yorumla
Soran+1 yılTHY Genel Müdürü :)
- +1 yıl
olabilir ilgisini çekersen neden olmasın :)
Boy sıkıntı olabilir
00 Yorumlatorpil şart gibi
01 Yorumla
Soran+1 yıl:(
Gizli Üye(30-35)+1 yılLuftansa başvurun
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım