Bazı insanlar kendisine kötü davranır bazıları ise kendisini ezdirir. siz böyle bir insana saygı duyup acıyabilir misiniz. ben acımazdım.

Acırım insan sonuçta
Hayır umursamam
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bazı insanlar kendisine kötü davranır bazıları ise kendisini ezdirir. siz böyle bir insana saygı duyup acıyabilir misiniz. ben acımazdım.

Bana göre acımak sadece Allah'a mahsustur.
Birine acımaktan korkarım.
Çünkü Allah o zaman der ki.
Sen sadece aciz bir kulsun, Sen kim oluyorsun da benim olana acıyorsun.
Merhamet ederim sadece.
Kim olursa olsun.. Merhamet
Geçen gün yolda yürürken yanıma on yaşlarında bir kız çocuğu geldi.
Bana marketi gösterdi eliyle abla bana peynir alır mısın? Dedi!
Markete girdik beraber abla şunu da al bunu da al derken 500 tl lik alışveriş yaptırıp çıkardı beni marketten
Daha dur demeseydim durmayacaktı
Iki saat sonra kızı başka bir marketin önünde gördüm.
Aynı taktiği uygulayacak başka birini arıyordu marketin önünde.
Resmen kız beni tezgaha getirdi 😂
Bu sebepten doğru söylüyorsun acıma acınacak hale düşersin diye boşuna demiyorlar.😃
Film gibi la😂 kusura bakma ama bu merhametli olmak değil de başka bir şey
Bu acımak farklı bir acımak sanırım..
Acınası durumda olmak gibi değil..
Kendine acımayan biri olarak bende kendine acımayan bir başkasına üzülürdüm.. Çünkü bu sağlıklı bir psikoloji değil aslında..
Kötü durumda olduğumun farkındayım mesela, ama farkında olmak yetmiyor..
İnsanlara iyi gelmek isterken yarardan çok zararım dokunuyor mesela..
En başta kendimize bile zarar veriyoruz biz.
Kendimizi o kadar eksik ve yarım hissediyoruz ki.. Öyle bı bosvermişlik, öyle bir eksiklik özgüvensizlik..
Boşluk hissini yaşıyoruz günde bir çok kez..
Destek şart..
🌸🤍
Kendisine acımayan insana ben acırım çünkü psikolojisi bozuk olabilir yani ne. Olduğunu neden olduğunu bilmeyebilirsin ya da biledebilir psikolojisi bozuk olmayabilir ben vazgeçtim acımıyorum kendine acımayana bem niye acıyım ne hali varsa görsün ya da görmesin ben karışmam duruma göre karışadabilirim.
Eig 🌸
Ahahdhd
Master olmak istiyordun dimi abla sdfsdf diğer sorularımda da seçerim
Saol kardeşim
Genellikle öz saygıya sahip bireyler başkalarını da olduğu gibi kabul eder ve hayata karşı sergiledikleri duruşa saygılı olurlar. Ancak kendine saygı duymayan bireyler ise tıpkı kendilerine yaptıkları gibi etrafındaki insanlara da saygı duymaz, değer vermezler. Ben de bu tür insanları pek umursamam.
Cevap
19Cevap
Acımaktan ziyade anlamaya çalışırım. İçimden "ne gerek var, kendine bile değer vermiyor" diyen bir ses olsa da her insan değerlidir. Bu yüzden kendine bile kırık olsa da anlamak için çabalar, yardım eli uzatırdım. Acıma tabirini de pek sevmiyorum çünkü sanki biz çok üstün durumdaymışız gibi geliyor, ki değiliz ‽
İnsanız sonuçta ve yardımcı olmak gerekir. Yardım istemiyor ve kabul etmiyorsa onun sınavına mani olmamak gerekir, zorla güzellik olmaz sonuçta.
İnsanlara acımayı sevmem. Belki üzülürüm ve yardım etmek isterim. Ama bakarım ki yapacak bir şey yok o zaman umursamam.
Bi insan kendisini düşünmüyorsa başkası hiç düşünmez ve gerisi gelir. . O kendini düşünmüyorsa bende bi yere kadar düşünür , bırakırım
Kendine güvenmediği sürece acısamda bir şey değişmez. Ben sadece kendine inanması için değerli birkaç söz söylerim sonra geri çekilirim.
Acımazdım sonra gece aklıma gelir dayanamam uykum bölünür birde kişinin ne yaptığı da önemli..
İnsanın saygısı önce kendinden başlar ve kendine saygısı olmayan kendisine acımayana ben asla prim vermem
Acımam, selam bile vermem.
Bu tür insanları sevmem hiç. Yanımda da tutmam
ona yardım etmeye çalışırdım düzelmek istemezse bırakırdım elimden daha fazlası gelmez.
Acımak değil de , üzücü bir durum olarak görürüm.
Kendisine saygısı olmayan insana kimse saygı duymaz
Sorar sebebini uyarırım yapma diye, devam ederse yapacak bişey yok. Bir yere kadar.
Neden öyle davrandığına bağlı acıyabilirdim belki
Gtne acimayan sana hiç acimaz derler ben nötr olurum
Her bebek sevilmek ister. Uzaktan ya da yakından. Sakince düşünmem gerek
Biz kimiz ki birine aciyicaz. Yolun sonunda minik bı tabuta sığdıracaklar hepimizi. Belki bu dünyada senin, onun, bunun acidigi kendini ezdiriyor dediğin insan Allah' ın çok sevgili kulu tabutun başinda o durup da dualar edecek belki...
Bir yere kadar evet..
O anki duygu yoğunluğuma bağlı.
Haklısın kanks 🌸
Yok ya sadist psikopat insanlardan uzak dururum
Allah acısın ben neden acıyayım. Bir de ne haddime
Yinede dayanamam ben ne hali varsa görsün diyemem
Acıyacağımı sanmıyorum.
Zor bir soru ama sanırım bi tık evet yaa...
acırım gene de
Kişiye bağlı olarak değişebilir
Evet bu da benim malligim
bir yere kadar umursarım, sonra salarım
Saygı duymam ama acırım..
acımayı bıraktım.
Acırım insan sonuçta
acimam kanka
Umrumda olmaz
umrumda olmaz
Orta diyelim.
Acirim evet.