Güncellemeler
+1 yıl
Bende ederim herzaman.. Fakat bu durum farklı neden bilmiyorum, bu yüzden paylaşmak istedim..
Duygum ve vicdanım yardım et diyor fakat ne zaman o kişiye yardım etmeye kalksam hastalanıyorum.. İyi gelmiyor o kişi bana.. Sebebini çözemiyorum 😔
Duygum ve vicdanım yardım et diyor fakat ne zaman o kişiye yardım etmeye kalksam hastalanıyorum.. İyi gelmiyor o kişi bana.. Sebebini çözemiyorum 😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Yardımı iyiliği herkes sevmez sevmeyenler yapıyosa orada kâr vardır
Nalet olsun içimdeki insan sevgisine 😂😂
Ben ediyorum genellikte
Bende ederim herzaman.. Fakat bu durum farklı neden bilmiyorum, bu yüzden paylaşmak istedim..
Nazar değiyor
Kimse bilmiyor yardım ettimi
Bir sorun var o zaman çok üzülüyorsun ondanmı
Aslında evet zannedersem sorun burada..
Bence de
Bu kişiye üzülüyorum yardım etmek istiyorum bu yüzden.. Fakat ne bileyim yetişkin kızı varken beni kullanıyor sanki gibi hisse kapılıyorum belkş
Olay ne
Bu kişi panik atak hastası ve sürekli yanında olmamı istiyor vesaire.. Kızı var oysa yetişkin ona kıyamadığı için sürekli beni arardı.. Sonra farkettimki kızına yük olmamak için ve kıyamadığı için benden yardım istiyor.. Yardım ederdim yine de fakat bu durumdan rahatsız olmaya başladım fakat yine de vicdanım el vermiyordu yardım ediyordum. Fakat ben huzursuz ve yataktan kalkamaz hale gelmiştim bu durumdan dolayı. Onun etrafında olmak benim enerjimi çok düşürüyordu
Kendine odaklan bir süre tedavi olsun bırak oda
Ona kızının yardım etmesi gerektiğini söyledim ona..
Fakat içimde birikmişlik vardı ve sert konuştum hiç huzurlu değilim bu konudn dolayı 😔
Üzülme sakin ol merak etme oda anlamıştır bence
Fakat acıyorum bir yandan fakat sebebini bilmiyorum iyi gelmiyor bana
Acıma kimseye o kadar da değil