- + Yalanı ve yalancıyı anlamak için kriterleriniz var mı?

Evet, anlarım.
Hayır, anlayamıyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evet anlarım. Yani yüzyüzeyken olduğunda davranışlarından konuşma tarzından göz kaçırmasından yazıştığım biriyse güzel güzel konuşurken bir anda sorunları çıkmasından anlarım. Yani bu da bir his bence çoğu insan hisseder yani benim düşünceme göre böyle hayatımda gördüğüm şekil böyle 🤥🧐
Abimin yalan söylediğini anlayabiliyorum. Zaten her sözü yalan çünkü. 😂
Şaka bir yana çok yemin eden insan çok yalan söylüyordur, net!
Yalan söylerken burnuna dokundukları da bir gerçek! (Abim de çok yapar.)
Gözlerini kaçırırlar. Köşeye sıkıştıkları zaman agresifleşirler.
Yalan bana bu dünyada yapılacak en büyük kötülük gibi geliyor. Kimseye yalan söylemem bana da asla yalan söylenmesini kabul edemem ve bu durumda bu kadar hassasken kesinlikle ortada bi yalan varsa çok iyi anlarım
Evet anlıyorum vücut diliyle mimikleriyle belli eder zaten
Günaydın. İlk cevap için teşekkür ederim. 💐
Günaydın. Rica ederimm
Cevap
9Cevap
Evet anlıyorum
Evet anlarım çoğu zaman, burnu uzamaz ama kendini eleverir bir sekilde. Detaycı bir insanım çünkü.
Çok rahat anlarım. Genelde önce hissederim, sonra cümlelerindeki çelişkiyi yakalarım. Karşındakini özellikle rahat bırakırım ki yalanını da rahatça söylesin. Yalanı anlama konusundaki tek kriterim ise unutmamak. Hafıza, iyi bir doğrulayıcıdır.
Safa yatıp her şeye inanmış gibi yapıyorum sempati duyuyorlar yaşasın temiz kalpli persons
Yalanın kokusu keskindir 400 metreden alırsınız o kokuyu.👀
Anladığım an üzerine giderim ve doğruyu verdiği cevaplar ile (yalan cevaplar) öğrenirim
Yeni tanıdığım birise huyunu bilmediğim için anlamayabilirim ama taniyosam anlarim
Hemen değil biraz gozlemlersem anlıyorum
Cevabınız için teşekkür ederim. Özür dilerim.. iletişim amacı olmaksızın soru ve cevaplarda daha sık karşılaşmak için karşılıklı takipleşmek isterim. Kabul ederseniz sevinirim aksi halde saygım sonsuz... 🌹
💐
Feleğin çemberinden geçmişiz şaka şaka
ben benden yalancisini sevmem anlarım tabii :))
Belli olmuyor yüzyüzeyken daha iyi anlayabiliyorum:)
Çoğu zaman anlarım. Bazen anlamamazlıktan gelirim racon gereği.
Evet, anlarım.
Hislerim beni asla yanıltmaz
Ben hislere güvenmem, davranışlarına bakarım ve mantığım asla şaşmaz. d
Anlayabiliyorum, sezgilerim oldukça güçlü 💅
neden asosyalim sanıyorsun
Evet
Cevap için teşekkürler. İletişim amacı olmaksızın soru ve cevaplarda daha sık karşılaşmak için karşılıklı takipleşmek isterim. mümkünse sevinirim değilse saygım sonsuz. : )
Yok kanka
Hissediyorum gibi.
hayır maalesef
Evet anlarim
Genelde evet anlarım
Tanıyorsam anlarım
Nedense anlıyorum çünkü ben iyi bir yalancıyım.
Yüksek oranda evet
Evet anlıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?