Karşımdaki yalan söylemede profesyonel değilse anlarım. Dün söylediğini bugün unutuyorsa geçmiş olsun.

#inci🌸
Karşımdaki yalan söylemede profesyonel değilse anlarım. Dün söylediğini bugün unutuyorsa geçmiş olsun.

#inci🌸
Evet yalan söylüyorsa bunu direk anlarım ama her zaman değil bazıları çünkü yalanı söylemek de çok iyi oluyorlar. ama genelde karşımda ki kişi çok ilgiliyse ya da aksine soğuk kaçamak cevaplar veriyorsa anlarım. ya da samimiyetsizse.. ama en çok da tanıdığımız ki kişilerin yalanlarını daha kolay fark ederiz bence. çünkü onları tanıdığımız için değişik davranışları direk göze çarpar.
Konu dikkatimi çekiyorsa evet
Çok garip bir şey var aşık oldum ve onun gibi biriyle olmadığını anladım acı çektim ya o çocuk da onun gibi değişik ya sonra resim gôrdüm hesap sordum ya kaale almadı sonra kaale alır gibi yaptı çok garip ama o çocuk var sanki karşımda öyle değişik baktım ki ona gerçekten inanmadım dediklerine soğudum gerçek çıktı
Anlarım tabi ama bir de dediğin gibi şu profesyonel yalancılar var 😅 daha dün denk geldim bunca zaman bana öyle güzel yalanlar söylemiş ki şeytanın bile aklına gelmez lakin dün açık verdi. İstediği kadar profesyonel yalancı olsun bir yerde olur olmaz açık verir 😌
Cevap
31Cevap
Sirf bunu anlamak için nelere katlanıyorum, kitaplar videolar psikologlardan makaleler ama biriyle konusurken hiç biri aklıma gelmez. Kizinlinka ne yapsın 🤦🏼♀️😭
Hayır anlayamıyorum, kurcalayıp didiklemem lazım.
Artık anlıyorum... geç oldu ama anlıyorum
Bazıları çok güzel maske takıyor. Anlamak o kadar kolay olmuyor maalesef.
Hayatları yalan.. hele biri var yalan olduğunu ben biliyorum . Ama oyle guzel anlatıyor ki inanıyorum jsjsjsj
Evet anlarım.. Hislerim ve karşımdaki insanın konuşması mimikleri ele verir kendini..
O an anlamasam bile bir süre sonra ortaya çıkınca tak diye anlıyorum. Cümle arasında öylesine söylenen sözü bile asla unutmam, o nedenle her yalanı eninde sonunda yakalarım
İnsanoğlu herşeye hukmedebilir fakat beden diline mani olamaz.
Belli oluyor.
Gerçi insanlar kabul etmiyor ilk başta olsun ama sonuç değişmiyor..
Rezil olan onlar oluyor.
Belli ediyorlar, aklı sıra kandırdıklarını sanıyorlar ama onlar anlatırken inanıyormuş gibi yaparak dinlemesi ne kadar keyifli oluyor bir bilsen 😂
Ee çekirge bir sıçrar iki sıçrar üçüncüde patlar. Yalanlara hapsolursa ortaya çıkar. Bir de yalan söyleyen kişi amatör ise ses tonundan ve heyecanlı tavırlarından kendini ele verir.
Bazıları varki aman aman evlerden ırak yalan ne kelime yalan makinası ama birde çaktirmayisi... oyunculukta oscarlik.. anlayamıyorum
Yalan arayan biri değil bu yüzden hiç düşünmedim. Beni eğlendiriyorsa yalan söyleyebilir önemli olan eğlendirmesi çünkü insanlar palyacodur.
Ben anlıyorum çünkü bir şeyi yaşamış ve yaşamamış insanın anlatımı çok farklı oluyor. Eksik veya fazla anlatsa dahi anlıyorum çok şükür ki
Tanımadığım bir insan için her zaman bir şüphe bırakırım bir köşeye.
Anlaşılmaz. Sadece söylediğini unutuyorsa dediğiniz gibi anlaşılır kardeşim.
Artık yalancilar o kadar profesyonellleşmiş ki anlamak zor 🙂
Profesyonel yalancılar denk gelmezse anlarım hissediyorum tavır ve hareketlerinden
Anlarım bazen anlamamazlıktan gelir beni kandırdığını düşünmesini zevkle izlerim 😂
Yalan söyleyen kişi kız ise anlayamam. Erkek ise anlarım.
Söyleneni unutmam , yalan söyleniyorsa yüzüne vururum 🥳
Valla bu konuda iyi değilim hemen anlamam sonradan çok sonradan jeton düşer...
Normalde anlarım ama çok sevdiğim birisi çok güvendiğim birisi söylerse anlamam bir tık zor olur
Anlamak için kafa yormam, teyit edemediğim şeyler benim için daima rivayettir.
Yalan dinlemeyi severim zaman hızlı geçiyor 😅
Hissetsem de konduramam. Sonuçları görene kadar yalanları dinlerim.
Evet anlarım çelişkili konuşmaları hemen fark ediyorum
anlarım ama çaktırmam he hee derim daha sonra buhattap olmam
Yalan dedektörü gibiyim. Ama karşımdaki kişinin yalan söylediğini sadece onu önemsiyorsam anlarım çünkü dikkatlice dinlerim ve anlattıklarını unutmam.
Kendisine yalan söyler beni kandırsa nolucak 🙄
var öyleleri ama farkında değiller o zaman işler değişiyor işte
birinin bana yalan söylemesi neden önemli ki
Kolay olmaz.. Tabi ne kadar profesyonel, bu önemli..
Tanıdığım biriyse evet anlarım.
Niye bilmiyorum ama sohbet ve yazışmaları unutma huyum yok ve çoğu insan anlık konuşmaların çoğuna dikkat etmiyor ve bu yüzden yalanlarını kolayca ele veriyor 😂
Herkesi anladım da söz vermişti bir onu anlamadım sanırım zaafım onaydı. Gerisini anlarım.
Yalanı söylediği zaman hemen anlayamıyorum ama sonrasında bi şekilde yalanını yakalıyorum özellikle yakalamaya da çalısmıyorum kader bi sekilde karsima cikartiyor heralde sjjdksjdn
Aklından geçirirken anlarım.
Anlarım
Zamanla anlasılıyor.
Evet çabuk anlıyorum.
Evet anlıyorum. Hislerim kuvvetli
Hayır ya ben anlayamıyorum.
Mimiklerinden anlıyorum
Evet hislerim güçlüdur
Anlarım mimiklerinden
Hareketlerinden anlaşılıyor kaçamak bakışlar!!
Elbette ama belli etmem 😄
Hislerim ve konuşmasından anlarım.
Anlarım
Profesyonel se anlamak pek mümkün olmaz
Anlamam pek, anlamaya da uğraşmam 😄
O anki duruma bagli
Hiç anlamıyorum
Az çok his ediyorum.
Evet bazen anlarim
Anlarım
Anlarım
Evet anlarım