• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kahve & KeyifKahve & Keyif
  • YKS2025YKS2025
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • Temizlik İpuçlarıTemizlik İpuçları
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandırabilir, görsel ya da anket ekleyebilir, gizli üye olabilirsin.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kahve & Keyif Kahve & Keyif
  • YKS2025 YKS2025
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Temizlik İpuçları Temizlik İpuçları
  • Diğer Diğer
Alışveriş & Hediyeler Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar +28
Kişilik & Karakter

Birinin size yalan söylediğini kolayca anlayabilir misiniz?

AşkıÖldürmek
AşkıÖldürmek Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1810
Yapay Zekaya Sor

Hangi hareketi sizce kendini ele verir?

Güncellemeler
+1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=cSJfzD-d4TE 💃💃
Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
28 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

BiBilen

Aydın Serdar Kuru
Aydın Serdar Kuru Takip Et
Algı Yönetimi
  • Sevgili KScan dostlar bugün ailenizin Algı Yönetimi Uzmanı olarak büyük bir amme hizmeti şeklinde size yalancı ve dubaracıları iş üstünde yakalamanın üç kısa psikolojik yöntemini vereceğim. Çok kısa ama etkili yöntemlerdir. Vaziyet alın efendim.

YÖNTEM 1

İnsan evlatlarının yalanı anlama konusunda çok becerikli olmadığını kabul ederek işe başla. En çok ben kül yutmam diyenler kül yutar bunu da iyice anla dostum. Bunu kabul ettikten sonra her tür iletişimde belli noktalara odaklanmayı alışkanlık haline getir. Bu noktalar hususi olarak şunlardır efendim

Öncelikle sana atıp tutan arkadaş anlattığı konu hakkında detaylar veriyor mu yoksa alap şalap gargaraya mı getiriyor ona bak. Amatör yalancılar genelde anlattıkları konular hakkında bolca laf üretir ama detay veremez ve iki tane ayrıntı sorduğun zaman çuvallar. Biraz daha profesyoneller detaylı yalanlar düşünür ama sorduğun soruların derinliği arttıkça bu tür sondajlara dayanamaz ve fire vermeye başlar.

İkinci dikkat etmen gereken durum, bir soru sorduğun zaman karşındaki eleman hemen samimice cevap mı veriyor yoksa soruya soruyla mı karşılık veriyor. Soruya soruyla cevap vermek çok klasik bir kaçınma hareketidir bunlara düşme.

Üçüncü dikkat vermen gereken husus stresle alakalı beden dili sinyalleridir. Örneğin insanlar strese girdikleri zaman saçlarını okşamaya, yüzlerine, bedenlerine dokunmaya ve dudaklarını yummaya başlarlar. Bu tip sinyalleri kaçırmamaya kendini alıştır. Çünkü durup dururken strese girmişse ya senden çok çekiniyor ya da yalan söylediği için bedeni isyan ediyor olabilir.

YÖNTEM 2

Bir yalancı sana süper süslü bir hikaye uydurabilir hatta mesleğinde iyiyse detayları da güzelce uydurur. Ancak bir problem vardır. Uydurulmuş hikayelerin belli bir kronolojik sırayla anlatılması gerekir. Örneğin yalancımız sana akşam saat sekizde kafeye gittiğini ve kafede çocukluk arkadaşı Rıfatla görüştüğünü anlatır. Eğer burada daha işin başında Rıfat hakkında detay bir soru sorarsan kronolojik sıra bozulacağından tökezler. Yani baktın biri sana hikaye sallıyor hemen kitabın sonundan ona bir soru sor ardından reaksiyona dikkat kesil.

YÖNTEM 3

İçgüdülerimiz dediğimiz bilinçaltı reaksiyonlar nasıl işliyor çok fazla somut fikrimiz yok ama beynimiz çok fazla veriyi işliyor ve ancak belli bir kısmı bilinç üstüne çıkarıyor olabilir. Yani karşındaki kişi atıp tutarken ses tonundan, milimetrik yüz ifadelerine kadar beyninin algılayıp sana bir uyarı fişeği göndermesi ihtimali var. Hani bazen "yav iyi güzel konuşuyor ama gözüm heç tutmadı" dediğin olay budur. "E peki hocam o zaman neden herkes yalancıyı şıpın işi anlamıyor" dersen "bilinçaltından gelen sinyalleri bastırıyorsun kardeşim" derim. Yani aslında yalanı hissediyorsun ama bilinçli beynin "yok yahu yalan değildir" diye seni ikna ediyor. Böyle durumlarda iç güdün bangır bangır "yalancıııı" diye bağırıyorsa dikkat kesilmende fayda var.

Evet az ve öz tavsiyelerim bunlar. Bir de bunların üstüne benim mütevazi kanalımda bulunan "KENDİNİ KORUMAN GEREKEN 5 MANİPÜLASYON TEKNİĞİ" videomu güzel bir kahve eşliğinde izlersen kim tutar seni.

Buyur kanalım burada dostum

https://www.youtube.com/c/AydınSerdarKuru

Sevgilerimle

5
    5 Yorumla
    • HardChoice
      HardChoice
      +1 yıl

Hocam çok güzel anlatmışsınız teşekkürler. Ben insanların konuşurken yüz ifadelerinde tiksinme görürsem yalan söylediğini düşünürüm. Normalde beden dilini hepimiz kullanırız. Dürüst bir kişinin elleri açık olurken, yalan söyleyenlerin ise elleri hep yumruk ya da yarım yumruk şeklinde olur. Böyle ufak tefek detaylarla da yakalayabiliriz.

Sevgiler

Yorumla
    • Aydın Serdar Kuru
      Aydın Serdar Kuru
      +1 yıl

@HardChoice teşekkürler dostum

Yorumla
    • partybunny
      partybunny
      +1 yıl

Bu yazdigin yontemlerin maalesef hicbiri karsindaki kisinin gercekten yalan soyleyip soylemedigini anlamak icin yeterli degildir.

Yontem 1 icin;
      - Karsindaki kisi icin konusulan konu veya konusan kisi onemli degilse kisi konusmanin uzamamasi icin detaylara girmekten kacinir.
      - Konusulan konu konusan kisi icin uzuntu, stres vs yaratiyorsa konuyu kapatmak icin israrla sonuca gelmeye ugrasir.
      - Ilk olarak insanin strese girmesi sadece yalan soylediginde yasadigi bir durum degildir. Konusulan konu onun icin onemsiz ancak karsisindaki kisi uzatmaya calisiyorsa, konu konusan kisi uzuntu verici seyler hatirlatiyorsa, ya da en basitinden kisi sorgulandigini hissettigini (ozellikle kendisinin guvendigi biri tarafindan) stres altina girer. Bu bir yalan gostergesi degildir.
      - Insanin yuzlerine bedenlerine dokunmasi konusmaktan cekilmek istediginde gosterdigi hareketlerdir. Surekli olarak saclarini oksamasi karsisindaki kisiyi takmadigi anlamina da gelebilir. Dudaklarini yummasi konusmaya devam etmek istemedigi anlamina da gelebilir. Konusmaya devam etmek istememesinin de bir cok nedeni olabilir.

Yontem 2 icin;
      - Karsindaki kisinin o sirada baska birsey anlatirken dinleyen tarafindan aniden sozu kesilmesi konusan kiside huzursuzluk yaratir. Ozellikle birseyi anlatmasi baskasi tarafindan istendiginde, dogru soyluyorsa herseyi olabildigince acik sekilde anlatmaya calisacaktir, ancak anlatma esnasinda surekli sorularla araya girilmesi huzursuzluk ve hatta sinirlenmeyle sonuclanir. Devam edilmesi halinde ise kisi "Sen kendi dogrularina inanmissin ben bosuna kendimi yoruyorum." diyerek konusmadan cekilir.

Yorumla
    • partybunny
      partybunny
      +1 yıl

Yontem 3 icin;
      - Anlattigin insan beyninin bilinc kismi bile tam anlamiyla anlasilmak isik yillari kadar uzakken bilincalti hakkinda bu kadar net fikirler one surebilmek imkansiz birseydir. Karsindaki kisinin ses tonu herzaman degiskenlik gosterir, bunu etkileyen sayisiz faktor vardir.
      - Sirf gozunun tutmadigi icin yalan soyledigini farkedebiliyorsan bunun nedeni o kisinin yalan soylediginin anlasilmasinin veya anlasilmamasinin umrunda olmadigi icindir. Oldukca dobra dobra konusur, hatta cogu yalan soylediginin anlasilmasini ister. Bunun da tabi bircok nedeni olabilir, senden bikmistir ve ayrilmak istiyordur sirf seni kendinden sogutmak icin bilerek yalan soyler ve bu yalanlarinin anlasilmasini ister. Veya amaci kiskirtmak olabilir ve yalani anlasildiginda karsindaki kisinin sinirlenicegini bildigi icin dobra dobra yalan soyler.

Yani uzun lafin kisasi karsindaki kisinin sirf yuzune dokundu, gozlerini kacirdi, kalp atisi hizlandi, konusmayi sonlandirmaya calisti vs gibi nedenlerle yalan soyledigine karar vermek ciddi ve sonuclari bos yere yasanan kalp kirikliklariyla sonuclanicak bir hayal kirikligiyla sonlanir. Sirf karsimdaki kisinin parfumunu begenmedigim ve agir geldigi icin zamaninda bana sordugu sorulara oylesine cevap verip uzaklasmaya calistigim olmustur. Sonradan kendisi sirf bu tavrimdan dolayi beni yalancilikla suclamaya kalkmistir. Boyle kaliplasmis mitolojik dusuncelere bagli biri karsisinda orada ben yapabilirim? Parfumunden konussam konuyu saptiriyor olucak, konusmaya bitirmeye calistigimda da kacamak cevap veriyor oluyor.
      Bu nedenle tekrardan soyluyorum, bu kaliplasmis dogrulugu olmayan yanlis bilgilerle baskalarinin akillarini koyu renklerle boyamayin, kendiniz de antika kaliplardan cikip bulundugunuz cemberin disinda dusunun ve dogru kanallardan arastirma yapin.

Yorumla
    • partybunny
      partybunny
      +1 yıl

Ben de YouTube'dan birsey paylasayim madem kanalina link vermissin :) Dolu cunku yanlis uydurma bilgilerin cirit attigi videolar umarim en azindan yorumumu okuyanlar gercek fikirlerle bilgilenir..
      Edit: Xper3 seviyesinde olmadigim icin link paylasamiyorum, o yuzden videonun basligini yazdim. " Former FBI Agent Explains How to Detect Lying & Deception Tradecraft WIRED "

Yorumla

En İyi Cevaplar

• 54srp
    54srp Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 43
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 11,3b cevap paylaştı.

Bazen anlarım ama bazıları o kadar çok odaklanıyor ki yalana bütünleşiyor yalanla. İşte o zaman anlayamıyorum. Ama bu tip insanlar kendini ilk zaman ele vermese de zamanla kendini ele veriyor. Yakalamaya başlıyorsun yalanlarını. İşte onda sonra doğru söylesede inanmıyorum. İnanasım gelmiyor çünkü..

2
    0 Yorumla
  • sonsuzLukkkk
    sonsuzLukkkk Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 61%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 632 cevap paylaştı.

Yalan söyleyen insanların hareketi ister istemez normalinden biraz daha farklı olur. Bu farklılık sadece ufak bir nüans olabilir ama kişi kendini illaki ele verir istemsiz bile olsa

1
    1 Yorumla
    • partybunny
      partybunny
      +1 yıl

Hareketindeki farkliligin acaba daha yuzlerce farkli nedenden kaynaklanabilecegi geliyor peki aklina? :)

Mesela sordugun sorular hosuna gitmiyor olabilir, uzuntulu bir gun gecirmis olabilir, seni takmiyor olabilir, onda bos yere stres yaratmis olabilirsin, onu sorguladigini farkettiyse sana olan guvenini kaybetmis olabilir, ona inanmadigini dusundugunde kendisine cok yakin hissettigi birinin onu hayal kirikligina ugrattigini hissedebilir, o an sordugun sorulardan ya da senden daha onemli veya daha aciliyeti olan birseyle mesgul olabilir (fiziksek veya akilsal yonden), kotu bir gun gecirmistir ve dinlenmek icin kalan suresini senin sorularinla heba etmek istemiyor olabilir, seninle ilgili o sirada birseyi begenmeyip ona takilmistir.. bu boyle uzar gider.

Eger sirf davranisindaki siradan basit bir farkliliktan dolayi karsindakinin yalan soyledigi kanisina varirsan arkanda cok kirik kalp, kendinde cok hayal kirikliklariyla dolu anilar birakirsin...

Yorumla
  • blackman3419
    blackman3419 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Anlıyorum, farkına varıyorum ama bunu belli etmiyorum, zamanı geldiğinde kendisi anlatsın diye bekliyorum. O beni kandırdığını düşünmeye devam etsin

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Temizlik Perisi
Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

132

Cevap

115

Cevap

• HeartofFire
    HeartofFire Takip Et
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.

:D ahah bu konuda masterım diyerek beylik laflar etmek istemiyorum elbette çünkü profesyonel insanlar da var bu konuda.. Hepimiz yalan söyleriz ama bunun anlaşılmasının hem karşı tarafın bizi tanıma derecesine hem de bizim yakalanma arzumuza göre değişeceğini düşünüyorum.. Keyifli günler..

3
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.

Anlarım evet sırlarımı vermiyorum bana karşı kullanılabilir 😂😂

1
    4 Yorumla
    • AşkıÖldürmek
      AşkıÖldürmek
      +1 yıl

Hangi sıralardan bahsediyorsunuz ve kime verilmiyor bu sırlar?

Yorumla
    • Ayhan67
      Ayhan67
      +1 yıl

Yalanları anlama sırları 😜😜

Yorumla
    • AşkıÖldürmek
      AşkıÖldürmek
      +1 yıl

Anlaşılıyordur emin ol sadece anladıklarını yüzüne vurmuyorlardır😌

Yorumla
    • Ayhan67
      Ayhan67
      +1 yıl

Bak sen 😂😂

Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 41
    +1 yıl

Sordugum soruya tam aksi sekilde cevap verir ve soylediginde israrci olursa sanirim anliyorum üstelemesi suphe cekiyo

1
    0 Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Çoğu zaman belli ediyor zaten. Kişi kendinden bilir işi oluyor.

1
    0 Yorumla
  • Acid_Qeenn
    Acid_Qeenn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı.

Evet çokta güzel belli ediyorlar...

0
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 174,7b cevap paylaştı.

Evet çok kolay anlıyorum

1
    0 Yorumla
  • partybunny
    partybunny Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Birinin yalan soyledigini kesin olarak anlamanin tek yolu onun rutinlerini bilmektir. Genel duzenli olan rutinine uymuyorsa anlattiklari ya da hareketleri ya yalandir ya da birsey saklaniyordur.

Bunun haricinde el hareketlerine bakarak, goz hareketlerine bakarak, yalan makinelerine baglayarak kesin yalan ya da dogru soyledigini bilmek hayal urunudur.

Bazi insanlar berbat yalancidir, bu kisilerin yalan soyledigini anlayinca kendince yontem uydurur insan, yok iste gozlerini kacirdi, elleri terledi. Oysa ki bunlar normalde dogru soyleyen insanin da kolaylikla yasayacagi seylerdir. Yapmadiginiz birseyle suclandiginizda stress hissedersiniz, yasanin stresing sonucunda elleriniz terlemeye baslar. Veya karsinizdakinin size inanmadigini farkettiginizde o kisi sizin icin cok onemli degilse, insan sure gelen konusmadan ayrilmaya yonelir, bunu da gozlerini kacirmakla ifade eder.

Burada sozde yalan dedektoru uzmani olan kisiler her turlu hikayeyi uydurur sunu yaparsa yalan bunu soylerse yalan vs ancak insan beynini suanki teknoloji ve bilgiyle tam olarak anlamak mumkun degildir ve bir soylem veya hareket bir cok farkli nedenden kaynaklanabilir.

O yuzden yakindan tanidiginiz kisilerin yalanlarini anlamak nispeten daha kolaydir cunku rutinlerini bilirsiniz, normal bir stres altinda oldugunda verdigi genel tepkileri bilirsiniz, uzgun veya ihanete ugramis hissediginde vericegi tepkileri bilirsiniz. Size yakin olan kisilerin hareketlerinde ve soylemlerinde olan rutinin disindaki degisiklikler size yalan ya da dogru soylediginin sinyallerini verir. Ancak soyledigim gibi, tanidiginiz birinin her yalan soylediginde kollarini baglamasi, basina yana yaslamasi vs bunu yapan herkesin yalan soyledigi anlamina gelmez.

Bu nedenle karsinizdekiyle ilgili kesin bir yargiya varmadan once durumu iyi analiz etmenizi oneririm sonradan pisman olmamaniz ve karsinizdakinin de kalbini bos yerlere kirmamaniz icin..

0
    0 Yorumla
  • zoomcan
    zoomcan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 97%
    +1 yıl

Çok hemde çok net anlarım genelde bende fena patlıyorlar yani yakayı ele veriyorlar kız erkek farketmez çok kişiyi yakaladım yüzüne de vurdum susup kaldılar bir boğa burcu olarak asla hislerimde yanılmam bence bizi astrolog yapmaları lazım her şeyi görebiliyoruz zeki bir burç olduğumuzu biliyorum o yakaladığım insanlarla yüzüne vursamda güle oynaya konuşurum unuttum affettim sanarlar birgün aniden konuşurken öyle bir laf sokarım ki buna ne oldu durduk yere derler benim de öyle pis bir huyum var ama hoşuma gitmiyor değil ama hakediyorlar başkasının canı yanmasın diye önden bir iki kişi cezalandırıyor 🙃

0
    1 Yorumla
    • zoomcan
      zoomcan
      +1 yıl

Konuşmalarını takip et mesela ben hissettiğim insanların adımlarını dahi takip ederim gözüm kulağım o farketmeden onda olur çat diye yakalarım başkasına konuşurken mesela yalan söyleyen insanlar genelde cümleyi sonunda yuvarlar ve ortasında vurgulama yaparlar birden gözlerini açarak konuşurlar birde aniden cümleyi ya yarıda keserler ya da sonlarında sağa sola bakıp konuşurlar öyle tipler var birde bazen o kadar sallıyorlar ki senin o durumun aslında mesela denemişsin anladın mı öyle olmadığını biliyorsun sabret söyleme o cümleyi bitirsin sen öyle diyorsun da o öyle değil böyle bir durum gelişiyor devamında diye ekle çat diye sana bakıp kalacak kendini savunmaya çalışacak emin ol bunu en çok seni kıskanan tipler yapar ordan da seni kıskanıp kıskanmadığını da anlarsın

Yorumla
  • SalvioHexia
    SalvioHexia Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 78%
    +1 yıl

anlayamam nereden bileyim yalan mı gerçek mi insanın içi okunmaz ki
    ayrıca yalan söyleyen şunu yapar bunu yapar yok yüzünü kaşır burnuna dokunur
    faso fiso bunlar
    kaşınıyorsa kaşıyacak tabi

ha belki gözler kaçırılırsa
    ama utanıyordur göz teması kuramıyordur o yüzden böyle davranıyordur
    şimdi ben yalancı damgasını nasıl vurayım bu kişiye

1
    0 Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 80%
    +1 yıl

Anlayabiliyorum. Tedirgin halleri ele veriyor karşı tarafı. En iyi profesyonel bir yalancı bile yalan söylerken asla tamamen rahat davranamaz, illa bir yerlerinde tuhaf hareketler gerçekleşir 😄

1
    0 Yorumla
  • Headlines
    Headlines Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Evet anlıyorum. Soru sorulduğunda yanıtlarken sesin alacağı değişik renk, anlamaya yardımcı olur. Sorularda ısrarcı olunduğundaysa, sesin yükselmesi ve direkt savunmaya geçmesi iyi bir yalancı örneği verir.

1
    0 Yorumla
  • aimira
    aimira Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl

Sezgisel olarak hissederim ki bu güne kadar sezgilerim beni hiç aldatmadı. Konumuna ne yaptığına kadar hissederim. Hele bi yalan söylemeye niyet etsin içinden geçiyorum bu durumu daha yalanı söylemek için nefes almadan önce defalarca yakaladığım için söylemeye korkuyor kıyamam herşeyi korkudan itiraf ediyor jsgkjsfdkj

0
    0 Yorumla
  • saçdişkuş
    saçdişkuş Takip Et
    Xper 4 Yaş: 54
    +1 yıl

erkekse gözü sol aşşaa bakar bayansa sol yukarı bir iki sorudan sonra ayak ve dizleri odanın çıkışına doğru yöneliyosa senle arasına nesneler koymak için bişeyler aranıyosa terlemeye veya sıcakbastı hareketi yapmaya başladıysa cevap verirken kafasını aşşaa doğru eğip verdiği cevabı tastik etmek yerine yukarı doğru kaldırıp hayır der gibi evet cevabı veriyosa yumruğunu sıkarak cevap vermeye başladıysa sorulan sorulara sinirlenmek yerine mahcup ve sığukkanlı kalmak için elinden geleni yapıyosa cevapları verirken vucudunda biyerleri kaşınmaya başladıysa nefes almaları düzensizleşmeyede başladıysa ve sıkı dur son bomba
    1-soruya soruyla karşılık
    2-iki kelimeyle verilecek cevabı otuz kelimeyle fazla ayrıntılı anlatmaya başladıysa
    3- yaptığın blöflü sorulara aynen demeye başladıysa
    KÜLLİYEN YALAN !!!

0
    0 Yorumla
  • Tenedose
    Tenedose Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl

İyi bir gozlem yetenegine sahipsen fiziksel hareketlerinden anlayabilirsin. Bir örnek vermek gerekirse; konusurken gözlerine odaklan, gecmisten hatirlamak istedigi birsey anlatacagi zaman gözleri anlik olarak sola bakarken eger yalan soyleyecekse gozleri anlik olarak sağa bakar. Gözler yalan söylemez. 👍

0
    0 Yorumla
  • Mandarinia
    Mandarinia Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 49%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Bence kimse kimseyi bu konuda kandırmasın. Çünkü, kendini yalan tespit cihazı sananlar bile ayak üstünde elli yalanla kandırılıyor.

Ben anlayamam. Fakat, söz konusu durum ile ilgili farklı zamanlarda farklı sorulara verdiği yanıtlarda eğer tutarsızlık varsa, kişi, mekan, zaman ve olayda gariplik mevcutsa işte o zaman yalan anlaşılabilir.

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 90%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı.

maalesef ki evet.
    İnsanoğlu öyle tuaf ve gizemli olmasina rağmen mimikleriyle ve vücut hareketleriyle sessiyle kendini ele veriyor ki eğer bakmasını bilirseniz çok kolay.
    maalesef ki çalıştığım sektörde bunu her gün yenisini yaşıyorum ve yine maalesef ki teshislerimde yanılmıyorum.
    Bir defa yanılmak istiyorum.
    Daha öyle biri bana denk gelmedi.
    Ama merakla o günü bekliyorum.

0
    0 Yorumla
  • MrBiBiskremVersem
    MrBiBiskremVersem Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

ben yalan söylerken hep şöyle bir şey oluyor - başımın sağ tarafını ve kulağımın iki üç santım yukarısını hızlı hızlı kaşıyorum yoksa yalan söylüyemiyorum oda olmazsa durduğum yerde sağ ve ya sol tarafta birşeyler bulup tırnağımla orayı çiziyorum :D

0
    0 Yorumla
  • kedyck
    kedyck Takip Et
    Bilge Yaş: 25
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 370 cevap paylaştı.

Yalan çok çabuk söylenildiği unutulabilen bir şey. Bir zaman o yalanı farklı anlatırken daha sonra ne söylediğini unutup başka zaman farklı anlatılabilir. Ayrıca insanlar yalan soylerken vücutlarında değişimler olur. Mesela gözlerini kaçırırlar. Ya da farklı bir yere dokunarak bir nevi destek almaya çalışırlar. Elleri ayakları birbirine dolaşır. Ve siz yalan söylediği fark edip "ha yani böyle böyle mi oldu " diyerek zıt bir şey soyleseniz bile onu onaylayarak yalan söylediklerini belli ederler.

0
    0 Yorumla
  • Yâvheheeya
    Yâvheheeya Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Anlasamda anlamamazliktan geliyorum cogu zaman. Agizdan cikana inanmak gerekiyor cunku fazla sorgulayinca beyin yaniyor

1
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı.

Lafı çevirmesi, kem küm etmesinden, sürekli ellerini birbirine sıkmaya çalışması gibi şeylerden anlaşılır

1
    0 Yorumla
  • SevmekGuzel007
    SevmekGuzel007 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 97%
    +1 yıl

Benim çevremde yalan yoktur, bu sebeple çok şanslıyım

1
    0 Yorumla
  • Blackİnstinct
    Blackİnstinct Takip Et
    Bilge Yaş: 45 , eic 98%
    +1 yıl

Gözlerim kör olmamışsa dünyayı toz pembe görmüyor isem evet

1
    0 Yorumla
  • Kuşadali88
    Kuşadali88 Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Çoğunu anlıyorum ama anlayamadıklarım illaki vardır. Bazıları ordinaryüs profesör

1
    0 Yorumla
  • Pudralı
    Pudralı Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 435 cevap paylaştı.

Çok iyi tanıyorsam belki biraz anlayabilirim. Ama yoksa anlayamam sanırım.

1
    0 Yorumla
  • savage_panda
    savage_panda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Yok be. Ben safım. Ben yalan söylüyorum dese yine inanasim gelmiyor 😂

1
    0 Yorumla
  • İrelia00
    İrelia00 Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl

Geçiştirmesi ister istemez yalan söylüyosa yapar bunu

1
    0 Yorumla
  • KitapOkumakŞart
    KitapOkumakŞart Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 92%
    +1 yıl

Yalan söylemek genel uyarılmış hali oluşturur, şöyle ki yalan söyleyen kişide gözbebeğinde büyüme, daha sık göz kırpma, boğazında kuruma ve yutkunma görülür. YALANSÖYLEYENİN BURNU UZAMIYOR AMA KAŞINIYOR! Yalanın izini burun çevresinde sürebilirsiniz.

0
    0 Yorumla
  • ZodiacK
    ZodiacK Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 72%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Öyle yalan anlama gibi özelliklerim yok.
    Belli ediyorsa, çelişki varsa, panik yapıyorsa ya da gözlerini kaçırıyorsa anlarım. Belli eden unsurlar olmalı onun dışında "aheeoo benden kaçmaz" kafasında değilim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/embed/5J7OoSZ3nKg

Yeliz anlayamamış

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 51%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.

Bir kaç kelimenin ardından yalan söylediğini anlayabiliyorum. Bunu anlamak, yalancının kişiliğine, cümle kurmasına, vurgularına ve hareketlerine göre değişiyor.

0
    0 Yorumla
  • AkhilleusunTendonu
    AkhilleusunTendonu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Herkes yalan söyler. Tavırlara ve kişiye odaklanmak yerine, kişinin o anki ihtiyaçları çekindikleri üzerinden yalana başvurma ihtimaline odaklanırım. YAlana ihtiyacı olan bir insan söyler.

0
    0 Yorumla
  • __MütefekkirSeyyah
    __MütefekkirSeyyah Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Anlamam hiç.. Bariz belli etmiyorsa..

Çünkü ben yalan söylemediğim için, yalan nasıl söylenir bilmiyorum..

Birisi beni kolayca aldatabilir, kanabilirim..

#Vesselam

0
    0 Yorumla
  • Zekikız2022
    Zekikız2022 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Evet hemde çok kolayca anlayabilirim. Bu yüzden arkadaşlarım ve aile çevrem bana insan sarrafı der ((:

0
    0 Yorumla
  • Gereksizzinsanlar
    Gereksizzinsanlar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 69%
    +1 yıl

Hislerim kuvvetlidir ve Direkt anlarım. Zaten kendini zeki sanan aptallar daha çok oldukça anlaşılmayacak bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • IamtheHunter
    IamtheHunter Takip Et
    Xper 7 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Daha önce söylediğim bir yalan sa evet mesale ablam benim yalan söylediğimi anlar bende kardeşimin yalan söylediğini anlarım

0
    0 Yorumla
  • wntrmt
    wntrmt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 52%
    +1 yıl

Anlayamam, uğraşmam da açıkçası. Er geç ortaya çıkar, çıkmazsa da kendini kandırmış olur zaten.

0
    0 Yorumla
  • zamya19
    zamya19 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 73%
    +1 yıl

İnsan aslında yalan söylediğine eğer iyi bir gözlemci isen hemen anlaya biliyorsun gözlerinden ses tonundan heycanından direk anlaşılıyor aslında

0
    0 Yorumla
  • Yok829329
    Yok829329 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Çoğunluk la anlayabiliyorum, ama insanlar beni herkes gibi gordugu icin dogruyu soylerken yalanci olu veriyorum

0
    0 Yorumla
  • yıldızlarparlıyorrrr
    yıldızlarparlıyorrrr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Tanımasam dahi anlarım boşuna o kadar eğitim almadım. Tutarsızlardır. Ayriyeten beden dilleri onları ele verir (göz kaçırma, mimikler vs)

0
    0 Yorumla
  • Yüksekhayat
    Yüksekhayat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 76%
    +1 yıl

Bazıları çok belli edince anlarım o kadar yani anlamam insanlar yalanda profosonel olmuş durumdalar

0
    0 Yorumla
  • erkansardagi
    erkansardagi Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

her anlarım diyene inanmayın ben kimleri kandırdım. yemin ederim bi kere kendi söylediğim yalana inanmıştım.😄

0
    0 Yorumla
  • elkamad
    elkamad Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 94%
    +1 yıl

Anlıyorum ama pek ilgimi çekmiyor anlamıyor gibi yapıyorum

0
    0 Yorumla
  • bulinmeyen926
    bulinmeyen926 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Yüz ifadesinden ve ek olarak jest ve mimik ifadelerinden anlarım.

0
    0 Yorumla
  • Okülkedisi
    Okülkedisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 88%
    +1 yıl

Kendime söylediğim yalanlaro göremezken bir başkasının kini nasıl göreyim...

0
    0 Yorumla
  • Yıldırım41
    Yıldırım41 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl

Bazı konularda anlıyorum. Bir süre aynı konuyu konuştuktan sonra çelişkiler beliriyor

0
    0 Yorumla
  • -Kral1BoGa-
    -Kral1BoGa- Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Çok iyi anlarım haraketleri ile de olmasa yine anlarım.. keşke anlamasam : )

0
    0 Yorumla
  • TarantulaKml
    TarantulaKml Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl

Söylediği ile beden dili uyusmazsa direk belli ediyor zaten

0
    0 Yorumla
  • Zapata67
    Zapata67 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 87%
    +1 yıl

Akrep burcuysan kolayca anlayabilirsin çünkü hisleri cok. kuvvetli

0
    0 Yorumla
  • mdankk
    mdankk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

anlasılır ama.. yalan soylemedıgını dusunmek ıstersın... duygusal ınsanlarız:D:D:D

0
    0 Yorumla
  • mutsuzsincapb
    mutsuzsincapb Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 33%
    +1 yıl

Mesajdan bile anlarm. Tutarsızlık varsa bitti finisho

0
    0 Yorumla
  • efepolatt
    efepolatt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 739 cevap paylaştı.

Tanıdığım kişiyse evet tanıdık değilse bak orası tartışılır.

0
    0 Yorumla
  • Çatapatagelbro
    Çatapatagelbro Takip Et
    Guru Yaş: 108 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Ona odaklanirsam anlayabilirim de ama her yalanı anlarız diye bir şey de yoktur

0
    0 Yorumla
  • mahiyet
    mahiyet Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 96%
    +1 yıl

Her zaman olmasa da anlayabilirim tutarsız çelişkili konuşmaları ses tonu vs

0
    0 Yorumla
  • Ugurböcükünüz
    Ugurböcükünüz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Bir kimse yengeç burcuna asla yalan söyleyemez. Kokusunu alırım 👌😎

0
    0 Yorumla
  • DorothyBabe
    DorothyBabe Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı.

Hareketlerinden ziyade söylediklerinin tutarlılığından dolayı anlıyorum

0
    0 Yorumla
  • Saw89
    Saw89 Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

yalanlarını yakaladığım insanların yalanı kabul etmeyip farklı hikayeye çevirmesine çok gülüyorum

0
    0 Yorumla
  • leylakbkc
    leylakbkc Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Aslında evet anlayabiliyorum soruya soruyla cevap veriyosa ya da hızlı konuşuyosa stersliyle filan yüzde yüz yalan söylüyordur bunu yaşadım ve gerçekten anlamıştım zaten sonradan yalanı ortaya çıkmıştı

0
    0 Yorumla
  • burakldemir
    burakldemir Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Gözlerini kaçırıyorsa. Konuşurken çok yutkunuyor ve/veya kelimeleri toparlayamıyorsa. Ve sürekli konuşurken odak noktasını başka bir yere çekiyorsa. Şahsen ben yalan söylediğini düşünür ona göre hareket ederim. :)

0
    0 Yorumla
  • yasem06xy
    yasem06xy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22
    +1 yıl

Yalan söyleyen profesyonel olunca anlaşılmaz ama yalancinin mumu yatsıya kadar yanar işte

0
    0 Yorumla
  • İdentityKa
    İdentityKa Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 10,2b cevap paylaştı.

Anlayabiliyorum ama ona bunu anlatamıyorum.. İşin en zor kısmı sanırım bu olsa gerek..

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (187)
Devamını Gör(242)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Birinin size yalan söylediğini kolayca anlayabilir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Benzer Sorular

Birinin size yalan söylediğini kolayca anlayabilir misiniz? Birinin size yalan söylediğini kolayca anlayabiliyor musunuz? Birinin yalan söylediğini kolayca anlayabilir misiniz? Bir insanın yalan söylediğini kolayca anlayabilir misiniz? Karşınızdakinin yalan söylediğini kolayca anlayabilir misiniz?
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Çocukken seni ekran başına kitleyen dizi hangisiydi?
  • Bana hangi çiçeği anımsattığınızı söyliyimmi balböcüşleer💐?
  • Evde fazlalık gibi görünen ama en fazla kullanılan eşyalar hangileridir?
  • Bağımlı olduğunuz bir şey var mı?
  • Evlilikte uyum şart mı sizce?
  • Sevgi görmeden büyüyen biri, bir gün gerçek sevgiyi hissedebilir mi?
  • Kıyafetlerdeki ter ve sigara kokusu nasıl giderilir?
  • Camlardaki buğulanmayı nasıl önlersin?
  • Senin en büyük sırdaşın kim✨?
  • Asla yemem dediğiniz bir şey söyler misiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2025 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...