AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Yalan söyleyen profesyonel olunca anlaşılmaz ama yalancinin mumu yatsıya kadar yanar işte
Anlayabiliyorum ama ona bunu anlatamıyorum.. İşin en zor kısmı sanırım bu olsa gerek..
Yakınlığımıza göre anlarım sonuçta hep beraber olduğumuz birinin yalan söylediğini hareketlerinden ve cümle vurgulamasından anlaşılır fakat yakın olmadığımı anlamam galiba
Bende arkadaslarm tarafından prosfosyonel seneryocu olduğum için direk bir anlatimda onun doğru veya yalan olduğunu direk analrm içime doğar dinlerken hissederm ztn :)
fazla detay verirse gözünü kaçırırsa ve elini kolunu nereye koyacağını bilemezse o an anlarım tabi mega profesyonel yalancı ise anlar mıyım bilemiyorum
Akrep burcuyum, asla kaçamaz. Ruh halinden hemen anlarım. Çünkü her düşünce yüzden ve beden etrafındaki aurada ayrı bir enerji yayıyor. Bunu hemen anlıyorum.
Detaya gerek yok. Bir şekilde çözülüyor er ya da geç. İstediği kadar rahat, istediği kadar pro olsun. Yaptıkları ve söylemleri illaki çelişecek. Ahmaklıktan başka bir şey değil yalan
Anlayabiliyorum gibi duruyor. Ama tabii yalancının beceriksizliği bu daha çok.
Anladığımdan değil de hep yalanmış gibi düşünürüm konuşmalarda 🤣
İster istemez anlıyorum
Belli ediyorlar genelde ya
Hayır anlayamam, yalanı illaki çıkar ama.
bazen evet, bazen hayır
Genelde anlıyorum
söyleyen kadınsa anlamam.
Ben hissederim
Valla ben safım inanırım hemen 😊
Anlamam diyen yok peki bu kandırılanlar kim 😃
Evet anladığımı düşünüyorum.
çelişkili konuşuyorsa ve burnunu kaşıyorsa
Anlarım çünkü vücut dili ele veriyor
Evet anlarım
Anlıyorum veya hissediyorum. Kadınleın içgüdüsel olarak bence çoğu da hisediyordur karşısındakinin yalan söylediğini
Hayır tabiki de artık bazıları ustalaşmış bu durum özellikle ‘EŞİ GALERİCİ OLANLAR DİKKAT ETSİN’ adamların ağzına yalan yuva yapmış 😂😂
Ben sevgilimi çok kolay anlarım yalan söylediğinde sesi titrer uydurur ne diyeceğini bilemez beceremez yalan söylemeyi
O kadar usta ve rahattır ki sizi inandırabileceği düşüncesindeki özgüven bakış ve hareketlerine yansır.
Telaşlıca konuşması konuşmalarda düz Bi şekilde değil şaşırıp ne dediğini bilmeden konuştuğunda anlarım
Bazı insanlar okadar profesyonel yalan söylüyor ki bu perfonmasindan dolayı aldığı ödülü bir yerimize soksa yine anlamayız ne oldugunu
İyi yalan söyleyen yalan soyleyeni kolayca yakalayabilir diye düşünüyorum. Karşı taraf bunu fark etmez bile :)
İnsanları yeterince tanıyorsanız hareketleri, davranışları ve çelişkili konuşmaları mutlaka ele veriyor.
Evet konuşurken gözlerini kaçırması yalan söylediğine işaret eder bazı insanlar yalan söylediğinde yutkunamaz
Yalan söylüyorken çok fazla detay veriyorsa ve en ufak sözde kendini savunmaya geçiyorsa bilin ki yalan söylüyordur😁
Haraket demezdim kafamda kurarım her kelimeyi yanlış parça varsa inanmış gibi yaparım zaten uzun sürmüyor
Bazı insanlar yalan söylemek konusunda çok kötü anlaşılıyor mesela ama diğer türlü anlar mıyım anlamaz mıyım bilmiyorum açıkcası
Evet anlarım gözler yalan söylemez dil yalan söyler
Daha once yapmadıği jest ve mimikleri kullaniyorsa analşılıt
Bedensel haraketleri daha fazla ele verir , duraklamaları ve cidden gözler.
Tedirgin olur elleri rahat durmaz kendini belli eder
Söyledigi yalanla ilgili ayrinti soruyorum he? ney? deyip 2 3 sn sonra cevap veriyor
Göz teması kurmaması ve el hareketlerinin hızlanması
Sürekli gözlerini kaçırmasından ve tedirgin olmasından anlarım
Gözlerini kaçırmasıyla,, konuşurken gergin olmasıyla kendisini ele verir diye düşünüyorum.
su gibi yalan söylerim yalan makinesini bile kandırırım
Yalan Söyleyen İnsanların Gözleri Sağa Doğru Doğru Söylüyorsa Gözünün Feri Sola Kayar..
Bu işten tecrübe etmiş biri olarak çok rahatlıkla anlayabilirim
Hareketlerinden. Yalan söyleyince kimisi elini, kolunu nereye koyacağını bilemez
Evet bakışından halinden anlarsın ama iyi tanıyorsan
Evet anlarım kaçamak cevaplar terleme olayı kapatma içgüdüsü ve gözler herseyi anlatıyor.
Genelde hareketleriyle beli ediyorlar ordan anlayabiliyorum.
Konuştuğu zaman takılması ve gözüne ya donup bakmasi ya da sürekli başka yere odaklanması
Çok daha heyecanlı olurlar inkar ederler paniğe kapılırlar eğer çok profesyonel değilse
ellerini kapatıyorsa veya ağzına felan yaslıyorsa yalan olma ihtimalı çok yüksekdir
O kadar profesyonel olmuşlarki maalesef anlayamıyoruz
Huyunu suyunu bildiğim biriyse anlamak çok da zor olmaz.
Anlamam.
kişiye bağlı sen kimi anlayabiliyorsun
Bazen anlayabiliyorum
Çoğunlukla anlamıyorum
Mimiklerinden anlasilir
Cok yapmacik oluyorlar