AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
Sevgilim yok, fena halde hayranı oldugum kisi de. Bir suredir kimseye tam anlamıyla baglanamıyorum. her neyse oldugunu varsayarsak bana guvenen bir insanı 3 gune son bulacak bir heves icin bırakmazdım :)
Kezbanlar swvgilisini bırakır ama adam olan bırakmaz
Helal sana faydeee
Gerçekler
sevgılımı bırakmam cunku hayranı oldugum butun erkekler +40 yasında :AS:DF:GG:
yok sevgilimi terketmem. kıvanç için bile olsa :D ahh ahhh ama ona hastayım yaa allah özene bezene yaratmış yaaaa
Her ne olursa olsun unlu tribi cekilir mi yaa hdksla misler gibi sevgilim var benim
Sevgilimi bırakmam tabii ki, ünlüler gecici heves :)
yanimda olmasi gereken zaten yanimda herkesin hayran oldugu begendigi biri benim ilgimi o anlamda cekmez.
Okan Yalabık yani. Şimdi o varken sevgiliyi kim napsın :)
Sevgilim olmadığı için çok doğru bir tercih yaptığım söylenemez :)
Sonuçta bir insan olduğunu bildiğimden, git başkasıyla eğlen deyip yolu gösteririm.
neymara bitiyorumm ama hayatta sevgilimi birakmam :)
Hiç manitam olmadı diye ünlülerin kliplerini izleyip hayal kuruyom ya zaten.
Pussycat Dolls gençliğimi yaktın ulann!!
Bırakmam diyenlerin %90 nı bırakır tv de çıkıca ağzını yarım karış açıp hayranlıkla seyrediyorsunuz odaya poster vs vs bırakmayam diyen kişi bonzai çok tehlikeli ona göre ;-)
Asla ne para ne de ün sevgime engel olamaz varsın param olmasın varsın ünlü olmasın ne olacak ünlüden sevgilim benimle olsun paramız da olur huzurumuzda.
Vla bn Gökhan özeni hep beğenirim. Ama sevdiğimi asla bırakmazdım bn secmısım sececegımı. Kalpte sadece 1kişi olur. Onuda doldurdum. Gerisi bos. Gelse yalvarsa gıtmem😊😊😊
Hayranlık başka aşk başkadır. Ben herkesin sahip olmayı arzu ettiği birini değil tek benim arzu ettiim insanla birlikte olmak isterim bu beni daha çok mutlu eder
Bir insana hayran olmak ile aşk hissiyatı farklıdır birbirine karıştırılmamalı.
Şebnem Ferah hastasıyım. Ama bu beğendiğim anlamına gelmez. O yüzden hayır. Ama şöyle düşünelim seksi güzel hadise, Aysun Kayacı, serenay Sarıkaya gibi bunlara da her erkek gider herhalde :D
gider gider. bu kadınlar onu harcayınca geri dönmek ister mi peki?
Giden kişi bunu bile bile gider zaten. Ayrılınca da sorun teşkil etmez.
bir gün gelip bir gün giden bir insan için, bana ömrünü veren kızı terketmem.
Yok bırakmam sevdiğim insanı bir unluye degisemem zaten sevgili ayrı bisey hayranlik ayri
Andrew Scott ve üzgünüm ama çok sevdiğim biri değilse basar giderim.
Sevgilimi birakirim diyen kisiler karaktersizdir ne olursa olsun birakmam yakismaz
sevgili demek sevilen kişi demektir hayranı oldugun bir sanatçı için sevgilini bırakıyorsan sen sevmeyi bilmiyorsun demektir
Birine hayran olmakla birini sevip aşık olmak arasındaki çizgiyi bildiğim içim sevgilimi asla bırakmam.
Feridun Düzağaç'a hayranım ama yaşı geçti onun da. Bırakmam yani sevgilimi. Üzgünüm Feridun...
en sevdiğim ünlü eş cinsel, olmasaydı tabiki de bu fırsatı kaçırmazdım çünkü şuana kadar 'sevgilimden vazgeçmem' diyebileceğim birisi olmadı
Cem Adrian..
Tabiki de
Hem hayranı olduğum ünlü kadın olduğu için hemde sevgilim olmadığı için hiç bir şey yapamam...
Erkeklerin çoğunluğunun cevabı gözlerimi yaşarttı eğer gerçekten öyle düşünüyorlarsa helal olsun, bende asla bırakmam sevdiğimi.
sevgilimi bırakmam tabiki o yokken sevgilim vardı o yokkende o olucak ölene kadar daima sevgilim olucaktır tabiki :)
murat dalkılıç müzisyen olarak oyunvu olarakta kaan yıldırım
Hayranı olduğum ünlü demet akalın çok beğeniyorum o kadını daha önce olsaydı sevgilimi bırakırdım ama şimdi bırakmam
Sevgiliye tekmeyi vururum. Lady Gaga ile evlenebilirim bile. Hayali bile güzel asagadf
yeni bir aşk olacaksa Milla Jovovich ile denemek isterdim,
Yav arkadaş ankette sevgilime oy vermiştim gene aklıma karpuz kabuğunu soktunuz. Nereden hatırlatıyorsunuz Mila' yı bana ^^
soru çok kazık, sevgili her zaman bulunur hayran olduğun biriyle herzaman olmaz
bir de liv tyler vardı karar vermekte zorlandım
Hayran olmak ayrı sevmek ayrı bazıları vazgeçebilir ama gerçek sevgi öyle birşeydirki gözün ondan başkasını görmez zaten vazgeçersen sevginden değil kendinden vazgeçmiş olursun
David beckhamın yanında kimsenin şansı yok dnvsjsv
bırakırdım yani
o zaman bırakman gerekcek :D :D @SelinYilmazoglu
sen davidsin sadece, beckhamın yok snhsjshjsksj @jösüiperdu
sende buldunda bunuyon :D @SelinYilmazoglu
Fena halde hayran olduğum biri yok.
Zaten artık sevgilimde yok. :/
ünlüler beğenilir onlara hayran kalınır ama aşık olunmaz ki ya da olunsa bile sosyal hayatları farklı yaşam şekilleri kültürleri vs bunlar birlikteliği zorlar o yüzden o benim cağnım beni her halimle beğenen sevgilimden vazgeçmem
helal kiz
ünlülerle yaşıcam 2 günlük iliski icin sevgilimi bırakmam tabiki😝��
Bravoo
gecenin fahişesi için hayatımın kadınını aldatmam...
Asla bırakmazdım Kraliçe gelse yine sevdiğimden alıkoyamazdı
Sevgilim yok. Hayranı olduğum ünlü de yok. O yüzden sorun yok =D
İnna bana yazacak ben bişey yapmayacam imkanı yok :D
kadın cırkın
Ya bir çektir git karşına çıksa ayakta... anladın sen
ehhehe cameron dallas sa tabikide sevgilimi bırakırım :D
bu arada mert üzgünüm ama :D asdfgh
Böyle sacma sorumu olur!!! ünlünün gecici hevesi olucagina sevdiginin ömrü olursun
Dylan o'brien. Sevgili olacağıma arkadaş olurum sevgilimden vazgeçmem kesinlikle.
Kesinlikle bırakmam. Ama o ünlüyle tanışmak isterim. Ara sırada hal hatır sorsak yeter.
O varken şimdiki sevgiliye kim bakar? basarım tekmeyi zeynep çamcımla yeni aşka yelken açarım :D
sevgilimi asla kimse için bırakmam onu çok ama çooook seviyorum =))
Sevgili olduysam değer vermişimdir sevmişimdir güvenmişimdir. Asla yarı yolda bırakılmak istemediğim için bende yarı yolda bırakmam.
İkisini bir arada sevemezsin ünlüye karşı hissettiğin şey aşk olmayabilir eğer seviyosan asla sevgilini bırakmamalısın
Ünlü veya güzel, çirkin olması bir şey değiştirmez.
Bir insana sevgilim dediysem ona ait olmuşumdur.
Başkası ile işim olmaz.
Tabikide asla tek hayranı olduğum kişi zaten sevgilimdir ünlü dediğin nedir abartmayın bu ünlü işini bu kadar...
Hayran olmakla birlikte olmak arasında çok fark var. Ayrıca ten uyumu denen şeyi kimse inkar edemez sanırım. Kendimizi kandırıp, hayal kırıklığı yaşamanın anlamı yok.
kate upton çok fazla ilgimi çeken bir hatun ancak sevgilim olsa bile bırakmam kusura bakmasın böyle bir lüxüm var bana uzun sürecek sevecek biri lazım :)
Hayır sevgilimi bırakmazdım. Fena halde hayranıyım, öylede kalsın :)
Sevgilim bir halt etmedigi icin birakirdim. Adam gibi biri ise kesinlikle bırakmazdım ünlülerin ilişkileri zaten ortada iki günlük hiçbirini de beğenmiyorum.
Anında bırakırım one night stand bile olsa bırakırım kolay mı rickyyyi götürmek
Ben şevval sam a hayranm oda annem yasnda nerdeyse ama gencte olsa hatuna degsmem telini
Kesinlikle aldatmamalısın yani ne olursa olsun ama bir ünlü için de sevgilini silmeye değmez bence
Sevgilimi bırakmam. Bırakacak olsaydım hiç yanımda dolaştırmazdım.
Ben böyle saçma salak bir durum belki bir gün gerçekleşir diye kimseyle ilgilenmedim bile :'( ah alekseeey ne zaman benim olacaksın? :'(